İçeriğe Yönlendir

Mercedes E270 Cdi, Otomobilim

Önder Özcan

Recommended Posts

Mahmut Yıldız
Önder Özcan yazdı:

Yoo, evden gelip aldılar, bitince yıkatıp getirip kapıya bıraktılar. Seyyar pos cihazıynan temassız ödeme yaptık. Servisin yerini bile bilmiyorum ben :keyifli:

Araç servisteyken neye bineneceğiz? 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Acil yıldız almam lazım. Bu nedir arkadaş, yanlış sahada top koşturuyormuşum :D 

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Önder Özcan yazdı:

Yoo, evden gelip aldılar, bitince yıkatıp getirip kapıya bıraktılar. Seyyar pos cihazıynan temassız ödeme yaptık. Servisin yerini bile bilmiyorum ben :keyifli:

araba da sana ait deiğilmiş mesela :D

Mahmut Yıldız yazdı:

servisin servis aracına?

• Beğenme 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Sani Gerşon yazdı:

Ne kadar tuttu?

3300 Türk lirası.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Sani Gerşon yazdı:

Acil yıldız almam lazım. Bu nedir arkadaş, yanlış sahada top koşturuyormuşum :D 

Yetkili servisten hanımı aramış kış kampanyası var silecek takımlarında kampanya var demişler. Ön silecek süpürgeleri için 2.400 TL gibi bi rakam söylemişler. Ne zaman müsaitsiniz randevu oluşturalım deyince, hanım beni aradı ne zaman müsaitsin dedi. Teli sakince bırak,ararlarsa açma dedim.. 

400 TL'na bir çift silecek aldım değiştirdim konu kapandı. Merso müşterisi böyle bişey demek ki. 

• Beğen 2
  • Mutlu 7
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Cem Işık yazdı:

Yetkili servisten hanımı aramış kış kampanyası var silecek takımlarında kampanya var demişler. Ön silecek süpürgeleri için 2.400 TL gibi bi rakam söylemişler. Ne zaman müsaitsiniz randevu oluşturalım deyince, hanım beni aradı ne zaman müsaitsin dedi. Teli sakince bırak,ararlarsa açma dedim.. 

400 TL'na bir çift silecek aldım değiştirdim konu kapandı. Merso müşterisi böyle bişey demek ki. 

kaç sene oldu ki arabayı alalı? orijinal mercedes silecekleri en az 2 sene bozulmuyor araba dışarıda park ediliyorsa bile.

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Doğan Arşiray yazdı:

kaç sene oldu ki arabayı alalı? orijinal mercedes silecekleri en az 2 sene bozulmuyor araba dışarıda park ediliyorsa bile.

2 sene olmadı henüz. 1-1,5 sene ancak olmuştur. Hanım düzgün silmiyor vs dedi. Yetkili servisten aldım (şeklinde bir beyaz yalan ile) wsf mi ne marka sileceği taktım geçtim valla :)

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Abi ağaç ne oldu? Duruyormu hala ? 

King tehdit etti bisey anlamadık muhabbetten ya 😣

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Alpay Sumer yazdı:

Domatesmiş.. havalar kurak gidince kurudu.. Sulamadı.. 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Cem Işık yazdı:

2 sene olmadı henüz. 1-1,5 sene ancak olmuştur. Hanım düzgün silmiyor vs dedi.

bence tuhaf durum.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Alpay Sumer yazdı:

King tehdit etti bisey anlamadık muhabbetten ya 😣

Ağaç ilk meyvelerini verdi, topladık. :D

Koptu gitti o yavrucak ya. büyümedi daha fazla

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Mehmet Ozyurek yazdı:

Domatesmiş.. havalar kurak gidince kurudu.. Sulamadı.. 

Yalana bak. Geceleri çalıp giden sensin canım domtisleri

• Mutlu 2
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
Mahmut Yıldız yazdı:

Reno 9 sifrink

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Önder Özcan yazdı:

7 litre 5/30 petronas yağ

Çağlar Bayur yazdı:

minibüs müdür nedir

7 litre iyiymiş ekonomik bayağı.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Selim Bilgin yazdı:

7 litre iyiymiş ekonomik bayağı.

1.3 mj 3.2 lt den selamlar 

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Köksal Yılmaz yazdı:

1.3 mj 3.2 lt den selamlar 

cola-turka-3-l-edfa3f-1650x1650.jpg

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Engin Deniz
Cem Işık yazdı:

Merso'cu adam fiyat sormaz , hizmetini alır, lattesini yudumlarken pos makinesinde kaç tl yazıldığına bakmadan yıldızlı kartla ödemesini yapar geçer. 

Arabayı bakımdan almaya giderken yolda kart limitini arttırmıştım, serviste rezil olmayalım diye 🤣🤣

• Mutlu 9
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mert Gülkokan yazdı:

Bu 1.3 multijet zincirinin değişim periyodunun 160 bin km si mantıklı da 5 yıl da bir değişmesi bana çok saçma geldi

zincire bir de yıl mı yazmışlar? genelde km esastır sadece

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Mert Gülkokan yazdı:

Bu 1.3 multijet zincirinin değişim periyodunun 160 bin km si mantıklı da 5 yıl da bir değişmesi bana çok saçma geldi

Ne anladım o zaman zincirden. :) Genelde km ya bakarlar. 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Yağ değişim periyodu da 10bin km. Yeni nesil dizeller için çok düşük km. Büyük ihtimalle zincir var diye erken yağ değişiyor. 

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Servet Aydın yazdı:

Yalana bak. Geceleri çalıp giden sensin canım domtisleri

O muydu o? Bıyıklarından tanımalıydım. İnsan bir tane tadımlık bırakırdı bari. :onder:

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Mert Gülkokan yazdı:

Normal şartlar 5 ağır şartlarda 3 yılda bir demişler hem de

Grupta konuşuldu zincirin gergisini sağlayan özel bir yay varmış bu yay zaman içinde sertliğini kaybettiği için 5 yılda bir diyormuş fiat grubu

o zaman yayı değiştirsinler? zincir uzamadığı sürece ne olabiliriki... uzamaya başladığında ses yapar zaten zart diye kopmaz.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Doğan Arşiray yazdı:

o zaman yayı değiştirsinler? zincir uzamadığı sürece ne olabiliriki... uzamaya başladığında ses yapar zaten zart diye kopmaz.

2008 de 1,3 linea almıştım, zincir değişim 300 bin di galiba. Sonra bişeyler oldu periyot düştü. Olan şuydu aslında,  "ee eskimediği için kimse zincir değişmiyor, trigerden gelen meblağ gitti, ne yapsak? Buldum: Zincir değişim periyodu düşürelim"

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Doğan Arşiray yazdı:

Yayı değişmek için zinciri söküyorlar mı acaba

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...