Çağlar Bayur 13 Haziran 2021 Paylaş 13 Haziran 2021 Önder Özcan yazdı: 2012 model 55 binde 2012 de 55bin tL ie 6111 adet btc alınıyormuş, şimdiki düşmüş halli değerini bile hesaplamadım 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Haziran 2021 Paylaş 13 Haziran 2021 Önder Özcan yazdı: Piyasanin yaprak kipirdamayan zamaniydi, 2012 model 55 binde cicek gibi otomatik focusu arayan soran yoktu, galeriden takasla aldim o zaman bunu. Bir kac icinde piyasa uctu gitti. Ama Focus da uctu tabi. Sis farı etkisi 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Haziran 2021 Yazar Paylaş 13 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: 2012 de 55bin tL ie 6111 adet btc alınıyormuş, şimdiki düşmüş halli değerini bile hesaplamadım 55 bin olan km idi, fiyatı 60 bin idi. O kaç bitcoine denk geliyordu 😋 İlkay BAŞARAN yazdı: Sis farı etkisi Ondan diyosun? Takmıştım ama sis farlarını, satarken vardı. 😁 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Haziran 2021 Paylaş 13 Haziran 2021 Önder Özcan yazdı: 55 bin olan km idi, fiyatı 60 bin idi. O kaç bitcoine denk geliyordu dil altı hapımı alayım geliyorum 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Ekim 2021 Yazar Paylaş 15 Ekim 2021 Uzun zamandır Canavardan haber vermemişiz. Geçenlerde turbo hattındaki küçük bir kaçak yüzünden yaşadığımız güç kaybı sorununu dün hallettik (inşallah başka yerden bir kaçak daha çıkmaz). Bununla beraber bu araçların çok iyi olmakla beraber sorunlu olmasıyla- aslında sorunlu değil kullanım ömrü var, ömrü bitince değişmek gerekiyor- tanınan SBC fren sistemimiz de benden buraya kadar deyip, ekranda silinmeyen hata kodunu verdi. O da dün serviste sbc tüpü değişerek revize edildi. Sadece o basınç tüpü 1000 lira civarında. Yapılan bu işlemler araca manevi olarak +20 hp olarak yansıdı bile Sbc sistemi: Tüp dediğimiz bu arkadaş Aklımızın bir köşesinde sürekli duran "acaba sbc ne zaman bozulur" çelişkisinden de kurtulmuş olduk 7 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Ekim 2021 Paylaş 15 Ekim 2021 Susurluk kasa bundan daha güzel demiş miydim? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim 2021 Paylaş 15 Ekim 2021 Önder Özcan yazdı: çok iyi olmakla beraber sorunlu olmasıyla- aslında sorunlu değil kullanım ömrü var, renöğ bir, merso iki, nasıl bir plastik kokusu var ise , demek bursa çıkışında ooooo yüzden pöjooğyu geçemedi bu limuzin 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Ekim 2021 Paylaş 15 Ekim 2021 o acaip parca ne icin?Silecek beyninin soğanı bence. Ne alengirli araba maşallah eyalet sistemiyle yürüyor resmen. 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Ekim 2021 Paylaş 15 Ekim 2021 Geçmiş olsun Abi, ne küçük tüp öyle, biraz daha büyük tüpler yok muydu 🤪 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ekim 2021 Paylaş 15 Ekim 2021 Tüpe söküp azot basılarak onarımı mümkün Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Ekim 2021 Paylaş 15 Ekim 2021 Tüpe söküp azot basılarak onarımı mümkün Hava yastığına da helyum oh mis 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 15 Ekim 2021 Paylaş 15 Ekim 2021 Aaa bu da mı tüplüymüş Geçmiş olsun Önder abi, eve w211 ve CLS c219 kasanın problemli parçası, mercedes bir coğunu ücretsiz değişti tamirinin mümkün olmadığı zamanlarda. artık tamiri mümkün komple alalım deseniz 15.000 TL civarıydı sanırım 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ekim 2021 Paylaş 15 Ekim 2021 Önder Özcan yazdı: -Aklımızın bir köşesinde sürekli duran "acaba sbc ne zaman bozulur" çelişkisinden de kurtulmuş olduk Sbc'n mi var derdin var.. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Ekim 2021 Yazar Paylaş 15 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: renöğ bir, merso iki, nasıl bir plastik kokusu var ise , demek bursa çıkışında ooooo yüzden pöjooğyu geçemedi bu limuzin 1- Plastik mi, ne plastiği yaa? 2- Evet Busaya gelirken de dönerken de arızalıydı. 2500 devir üzeri yoktu. O yüzden yanyana- peşpeşe gittik bir süre pöjoyla Recep Selim Kaya yazdı: Hydropnömatik siferi mi o? 🤔🙂 Hidropnömatik bilmem, fren sisteminin pompası tüpü. Freni basınçla dolduran bu sanırım. Mesela araç çalışmazken zibilyon kere freni pompala şişmez, tutar. Hazır basıncı kullanıyorsun, bu tüp arkadaş basınç azalınca çalışıp dolduruyor. Mustafa Tüfekçi yazdı: Turbo kaçağı nerdeymis Emme fortumlarından birinde bulmuşlar. İnşallah birden fazla değilmiştir, uzunyola çıkmadan pek yapmıyordu. Şu an düzeldi kabul ediyoruz. Mehmet Ozyurek yazdı: Ne çok bozuluyor bu ya "Uzun zamandır Canavardan haber vermemişiz. " diye başladığım mesaj var ya, kaç kere değiştirdim biliyor musun? Çünkü arabalarımıza keyifle sorunsuz bindiğimiz zamanlardan hiç bahsetmiyoruz. Ne zaman arıza, sorun, sıkıntı, kaza, bakım durumu olsa o zaman bir şeyler yazıyor paylaşım yapıyoruz. Bugünkü mesaja da aslında şöyle mi girsem demiştim ama vazgeçtim: Ne zamandır sorunsuz keyifle bindiğim güzelim arabamla çok mutluyuz. Hergün basıyorum marşa kah işe, kah dolaşmaya, kah kahkahalar eşliğinde.... İyi mi böyle. Keyfini sürdüğümüzü değil sıkıntılarını yazıyoruz, araba oluyor sana sorunlu. 😒 Doğan Arşiray yazdı: o acaip parca ne icin? Fren sisteminin bir parçası. Tam bilmiyorum ama westinghouse'un yerini tutuyor sanırım. 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Ekim 2021 Yazar Paylaş 15 Ekim 2021 Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun Abi, ne küçük tüp öyle, biraz daha büyük tüpler yok muydu 🤪 Piknik tüpü takacaktım usta zor tuttu beni Servet Aydın yazdı: Tüpe söküp azot basılarak onarımı mümkün Vites kulesi? İlkay BAŞARAN yazdı: Servet Aydın yazdı: Tüpe söküp azot basılarak onarımı mümkün Hava yastığına da helyum oh mis Bunu deneyelim Furkan Avcı yazdı: Aaa bu da mı tüplüymüş Geçmiş olsun Önder abi, eve w211 ve CLS c219 kasanın problemli parçası, mercedes bir coğunu ücretsiz değişti tamirinin mümkün olmadığı zamanlarda. artık tamiri mümkün komple alalım deseniz 15.000 TL civarıydı sanırım Sağol Furkan. Bu da değişmiş garantiden, seri numarasından belli. Ama parçanın ömrü var, her yerde telaffuz edilen şey, pompanın 300 bin kez basması. Frene basmak değil, pompanın çalışma sayısı. Ömrü dolmuş Mehmet Ozyurek yazdı: Sbc'n mi var derdin var.. Yok öylebir şey normal şeyler bunlar. 😒 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Ekim 2021 Paylaş 15 Ekim 2021 Sbc hold, trafikte otomatik vites kadar değerli. 1000 tl ye yenilenmesi para değil. 1 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 15 Ekim 2021 Paylaş 15 Ekim 2021 İlkay BAŞARAN yazdı: Sbc hold nedir? Işıkta beklerken fren pedalına kuvvetli basınca freni kendi yapıyor. Gaz verince yürümeye devam ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts