Önder Özcan 17 Ocak 2021 Yazar Paylaş 17 Ocak 2021 Recep Selim Kaya yazdı: Geçmiş olsun öncelikle. Emanet verilmeyi bekliyormuş bozulmak için galiba Hep öyle olmaz mı Metin Akbal yazdı: Damat dayağı haketmiş Onda olmasa bende olacaktı. Ayrıca tanıyor olabilirsin kendisini de. Otoseyir, Can. Mustafa Yanar yazdı: Abi ayar için sileceği kapat ve kontağı çek biraz bekle, silecekler bir kademe daha aşağı iniyor, ayarı o zaman yap yoksa yukarda kalıyor, ayrıca camda mutlaka ayar çizgileri de vardır, kafayı oynatmadan tek seferde takmaya çalış, focus 3 te oynar başlıklıydı, sanayide takamamıştı kalfa sonra gittim evin önünde kendim taktım. Sorun silecekleri doğu oturtmakta değil, onu zaten yapıyorum. Sorun 1: Uzun mekanik kol-motor bağlantısı,mekanik kol çok dirsekli, pek çok değişik kombinasyonda dururken montaj yapılabiliyor. 2: yolcu tarafı silecek kolu, o da 2 noktadan bağlanıyor ya, o noktalarda doğru kombinasyonu tutturmak gerek. Bu kol. Mesela resimdeki bağlanması yanlış, sürücü tarafından yolcu tarafına uzanan, üstten giden kol var ya onun alttan gitmesi gerekiyormuş, bu konumda çalışmadı, sıkıştı. Ama sadece alttan geçmesi de yetmiyor, motora bağlandığı civatalı noktanın da konumu değişken. Ve bu çift ayaklı silecek 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Ocak 2021 Paylaş 17 Ocak 2021 Arabanın her yerini ayrı beyin yönetiyor. Eyalet sistemi var arabada 3 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 Ocak 2021 Paylaş 17 Ocak 2021 Metin Akbal yazdı: Damat dayağı haketmiş Aman hocam sonra kaçan bulunmuyor 68 gün oldu. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Ocak 2021 Paylaş 17 Ocak 2021 zengin arabası bu camı indirmeye ayrı beyin kaldırmaya ayrı beyin olmalı 2 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 17 Ocak 2021 Paylaş 17 Ocak 2021 Önder Özcan yazdı: Hep öyle olmaz mı Onda olmasa bende olacaktı. Ayrıca tanıyor olabilirsin kendisini de. Otoseyir, Can. Sorun silecekleri doğu oturtmakta değil, onu zaten yapıyorum. Sorun 1: Uzun mekanik kol-motor bağlantısı,mekanik kol çok dirsekli, pek çok değişik kombinasyonda dururken montaj yapılabiliyor. 2: yolcu tarafı silecek kolu, o da 2 noktadan bağlanıyor ya, o noktalarda doğru kombinasyonu tutturmak gerek. Bu kol. Mesela resimdeki bağlanması yanlış, sürücü tarafından yolcu tarafına uzanan, üstten giden kol var ya onun alttan gitmesi gerekiyormuş, bu konumda çalışmadı, takıldı.Ama sadece alttan geçmesi de yetmiyor, motora bağlandığı civatalı noktanın da konumu değişken. Ve bu çift ayaklı silecek Her yeri ayrı oynuyor bu sileceğin, kolay gelsin abi. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Ocak 2021 Paylaş 17 Ocak 2021 Ali Gök yazdı: zengin arabası bu camı indirmeye ayrı beyin kaldırmaya ayrı beyin olmalı sahibi de bey zaten. bey in bey kalk. hahadhıhfırhgoıh .... pff neyse. 2 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Ocak 2021 Yazar Paylaş 17 Ocak 2021 Dogan Arsiray yazdı: sahibi de bey zaten. bey in bey kalk. hahadhıhfırhgoıh .... pff neyse. Silecek beyni bozulunca Tamirci ve ben (temsili) 4 8 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 17 Ocak 2021 Paylaş 17 Ocak 2021 Dogan Arsiray yazdı: sahibi de bey zaten. bey in bey kalk. hahadhıhfırhgoıh .... pff neyse. Hocam sen bilardo oynuyorsun değil mi? 2 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 17 Ocak 2021 Paylaş 17 Ocak 2021 Dogan Arsiray yazdı: hayır. neden? Çok ince görüyorsun 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Ocak 2021 Paylaş 17 Ocak 2021 yıllarca tibette eğitim aldım ve çift yarık deneyini biliyorum. aynı anda değil tabi. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 18 Ocak 2021 Paylaş 18 Ocak 2021 Seninki bozdukça biz referans alıyoz iyi oluyor Eline sağlık abi. 4 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 18 Ocak 2021 Paylaş 18 Ocak 2021 @Önder Özcan abi, 270 cdi motor ile alakalı ufak bir görüş alacaktım. Allah nasip ederse yazın ML w163 düşünüyorum... Benzinli serilerini yani 320,430 alacak iken gruplarda 270 cdi çok tavsiye ediliyor. Hiç önceden dizel aracım olmadığı için danışmak istedim. 270 cdi gürültülü bir motormu ? Araç içine çok gürültü verirmi ? Ve sorunlu bir yapısı varmı ? Teşekkür ederim. saygılarımla 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Ocak 2021 Paylaş 18 Ocak 2021 sorunlu dizel mercedes motoru olmaz kötü yakıt vardır. yağ eksiktir o olur. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Ocak 2021 Yazar Paylaş 18 Ocak 2021 Talha Bilgi yazdı: @Önder Özcan abi, 270 cdi motor ile alakalı ufak bir görüş alacaktım. Allah nasip ederse yazın ML w163 düşünüyorum... Benzinli serilerini yani 320,430 alacak iken gruplarda 270 cdi çok tavsiye ediliyor. Hiç önceden dizel aracım olmadığı için danışmak istedim. 270 cdi gürültülü bir motormu ? Araç içine çok gürültü verirmi ? Ve sorunlu bir yapısı varmı ? Teşekkür ederim. saygılarımla Ben alalı 2 yıl dolmak üzere, yapılan km 17.000 aracın km si 314.xxx Geçen 2 yılda motor olarak sorun yaşamadım çok şükür. Benim araçta 1ltyağ eksiltme var, km ye bağlıyorum ve önceki sahiplerine. Gürültü konusu, evet dışardan gürültülü. 5 silindirli motorun dezavantajı. Ama içeride o ses yok. Zincir değişimi biraz zormuş dediler ve masraflı. İlginç tarafı w211 grubunda da 270e karşı 320 yi tavsiye ediyorlar Emin Önal yazdı: Seninki bozdukça biz referans alıyoz iyi oluyor Eline sağlık abi. Danışmanlık ücretini alayım. İbanı özelden atıyorum 2 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 18 Ocak 2021 Paylaş 18 Ocak 2021 abi geçmiş olsun ellerine sağlık 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Mart 2021 Yazar Paylaş 10 Mart 2021 Cumartesi sabah işe giderken Yıldız yokuşundan Beşiktaşa inip ışıklarda beklemeye başladım. Yeşil yanıp kalkış yaptığım anda ufak bi kesiklik hissettim ama normaldir, olabilir deyip geçiştirdim. İnönü stadının önündeki ışıklarda bekleyip kalkış yaparken gaza dokunduğum an araç stop etti. El alışkanlığı ile hemen N ye alıp kontak kapat -aç yapıp bastım çalıştı, arıza ışığını da göstergeye kondurdu. A-ha dedim kırdık arabayı. Devamında normal şekilde yürüdüm gittim. Karaköye yaklaşırken durduğum kırmızı ışıkta düşünüyorum, stop edecek mi normal yürüyecek mi. Yeşil yandı gaza dokundum STOP. Rölantide sorun yok, D veye N farketmiyor, titreme sallanma bişey yok, kalkarken stop. Sürüşte de hiç bir tuhaflık yok. Eminönü İsparka kendimi attım, bıraktım. İş çıkışı aldım arabayı, otoparktan 100 mt. gitmeden bismillah stop. Sadece kalkış anında gaza basınca stop ediyor. Cumartesi Saat 15,30 Eminönü trafiği, dur kalk ve arızalı araba 😑 Ev anadolu yakasında, köprü trafiği bu arabayla çekilmez, gidilmez ayrıca güvenli değil diyerek Sirkeci arabalı vapura yöneldim, Toplam 1- 1,5 km falandır mesafe, 6-7 kere falan stop etti. Gemiye bindim, @Mustafa Tüfekçi ile karşılaştık Gemiden inince zor da olsa sanayiye gittim, şansa servisim açıktı. Anlattım cihaza bağlayıp baktılar. 2 hata vardı 1- rölanti sensörü, 2- egzantrik mili konum sensörü (gibi birşey söyledi). Hata kodlarını sildi, pazartesi sabah bırak önce rölanti sensörünü değiştirelim, ondandır dedi peki dedik ayrıldık. Pazar sabahı 2 km lik yolda 2 defa daha stop edip ışık yaktı. Pazartesi servise bırakıp işe gittim. Öğleden sonra aradı servis, bu defaki arıza kodunun 1 tane olduğunu ve rölanti sensörü hatası verdiğini, onu da değiştirdiğini, teste çıkıldığını arabanın hazır olduğunu söyledi. Akşam arabayı alıp yarım saat kadar dur kalk trafikte sorunsuz kullandım. Dün ve bu sabah da kullandım bir sorun olmadı. Her kalkışta acaba stop edecek mi diye düşünmek hiç hoş değil. Kavşakta durup acele kalkış yapmak, ara sokaktan- tali yoldan caddeye çıkmak ve bu sırada stop eder mi diye düşünmek tam bir işkence. Kazasız atlattık çok şükür. 12 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Geçmiş olsun, bazen heyecan yaşamak iyidir. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Geçmiş olsun bunla. Sami Demirpaz yazdı: Geçmiş olsun, bazen heyecan yaşamak iyidir. Ardinal ve adrenalin dozunda dinç tutar adamı 2 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Geçmiş olsun abi, Allah beterinden korusun 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Geçmiş olsun. O bahsettgin tedirginlikte birkaç güne geçer bence. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Önder Özcan yazdı: rölanti sensörünü değiştirelim, ondandır dedi peki dedik ayrıldık. dizel de hangi rölanti sensörü?? yakıt miktarı ile ayarlanır dizelin rölantisi. emme manifolduna balata spreyi sık hemen artar devir, benzinlide ise hemen düşer motor hızı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 geçmiş olsun, gaz kelebeği/klape mi değişti rölanti sensörü mü? Yorum bağlantısı
Recommended Posts