Furkan Avcı 9 Haziran 2020 Paylaş 9 Haziran 2020 Kerim Bilgehan Arbek yazdı: eline sağlık abi benim de sökesim geldi ya hemen youtube a bakayım Ses yoktur diye tahmin ediyorum 7-8 yaşında ki araçta? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 10 Haziran 2020 Paylaş 10 Haziran 2020 Önder Özcan yazdı: biodizel koyalım Koyuyorsun zaten farkında olmadan, Aldığın motorinin belli oranı biodizel 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Haziran 2020 Yazar Paylaş 10 Haziran 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Koyuyorsun zaten farkında olmadan, Aldığın motorinin belli oranı biodizel Kendi ayağına sıkıyorsun sanki Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Haziran 2020 Paylaş 10 Haziran 2020 Kolonya üretmek için ayrılan alkol vardı, ne oldu o iş, benzine geri eklemeye devam mı? 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Haziran 2020 Paylaş 10 Haziran 2020 Beyaz gres harici olmaz. Sarı burç iki tane.. Biri görülen diğeri pervane tarafında. Motoru ayırıp rotor çıkacak ki yağlama yapılabilsin. Veya sprey gres. Onunda kauçuk bazlı olanı ancak. Tutunma yapabilmeli metal alanda Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Haziran 2020 Paylaş 10 Haziran 2020 Sami Demirpaz yazdı: Haftaya da ben sokeyim, ugulduyor bazen. Belki bir supriz vardir icinde yaprak dökülüyor içine, opsiyonel kabin filtresi yok ise. ben söktüm fanı, kanatlarını tek tek temizledim sonra tinerli bez il kanalları temizledim elim girdiğince. klima temizleyicisi ile dezenfekte edip geri toplayıp yine temizleyici sprey ile kanalların içine de uyguladım. 1 senedir temiz. yakında kokmaya başlar ama. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 10 Haziran 2020 Paylaş 10 Haziran 2020 Selçuk Bakış yazdı: Kolonya üretmek için ayrılan alkol vardı, ne oldu o iş, benzine geri eklemeye devam mı? Alkol mü ne alkolü ? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Haziran 2020 Yazar Paylaş 10 Haziran 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Alkol mü ne alkolü ? İçtin di mi hepsini Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 10 Haziran 2020 Paylaş 10 Haziran 2020 Gazyağı öneriyoruz müşterilerimize Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Haziran 2020 Paylaş 10 Haziran 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Gazyağı öneriyoruz müşterilerimize [emoji4] Litresi ne kadar oldu kokusuz olanın Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Haziran 2020 Paylaş 10 Haziran 2020 Dogan Arsiray yazdı: yaprak dökülüyor içine, opsiyonel kabin filtresi yok ise. ben söktüm fanı, kanatlarını tek tek temizledim sonra tinerli bez il kanalları temizledim elim girdiğince. klima temizleyicisi ile dezenfekte edip geri toplayıp yine temizleyici sprey ile kanalların içine de uyguladım. 1 senedir temiz. yakında kokmaya başlar ama. Ele gerek yok, biberon fırçasının arkasına tek damar kablo bağlayıp klima köpüğü sıktıktan sonra gittiği kadar yolla kanalın içine(teybin olduğu yere yapma ama akıp kısa devre yapmasın). Hasan Karabekiroglu yazdı: Gazyağı öneriyoruz müşterilerimize Kendiniz mi yapıyorsunuz, hazır mı alıyorsunuz? 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 10 Haziran 2020 Paylaş 10 Haziran 2020 Valla bilmiyorum, arkada bi musluk var açıyorsun akıyor ordan. Dolduruyoruz... Servet Aydın yazdı: Litresi ne kadar oldu kokusuz olanın Benzinden pahalı Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Haziran 2020 Paylaş 10 Haziran 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Alkol mü ne alkolü ? Benzine oktan artırıcı katılıyordu galiba kolonya üretebilmek için bir süreliğine vazgeçilmişti hani 😃 https://tr.sputniknews.com/turkiye/202003131041587441-sanayi-ve-teknoloji-bakanligindan-kolonya-karari-benzine-etanol-karistirma-zorunlulugu-3-ayligina/ Önder Özcan yazdı: İçtin di mi hepsini Kesin içmiş 😁 1 Yorum bağlantısı
Halil Gümüş 10 Haziran 2020 Paylaş 10 Haziran 2020 Oktan artırıcı %2 olarak geri gelmiş. Eylülden sonra 3 olacak diye bugün bir haber okudum. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 11 Haziran 2020 Paylaş 11 Haziran 2020 Yalnız, Halil hariç benzin oktanı ile ilgilenen vatandaşların hepsinin arabası dizel dikkatinizi çekerim. Yorum bağlantısı
Halil Gümüş 11 Haziran 2020 Paylaş 11 Haziran 2020 Onların niyeti üzüm yemek değil [emoji38] Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Haziran 2020 Paylaş 11 Haziran 2020 Onların niyeti üzüm yemek değil [emoji38]Kolonya dokmek [emoji16] Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Haziran 2020 Yazar Paylaş 11 Haziran 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Yalnız, Halil hariç benzin oktanı ile ilgilenen vatandaşların hepsinin arabası dizel dikkatinizi çekerim. Dizel kullanıyoruz ama gönlümüz benzinde belki, Allah Allah. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 11 Haziran 2020 Paylaş 11 Haziran 2020 (düzenlendi) Önder abinin sıradaki mesajı 5 ve üstü silindiri olmayan konuya yazmazsa sevinirim 11 Haziran 2020 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 5 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Haziran 2020 Yazar Paylaş 11 Haziran 2020 Sinan Akgöl yazdı: Önder abinin sıradaki mesajı 5 ve üstü silindiri olmayan konuya yazmazsa sevinirim Öyle dersek bu konudan içeri girenlerin sayısı 2 elin barnağını geçmez ya Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 11 Haziran 2020 Paylaş 11 Haziran 2020 Önder Özcan yazdı: Öyle dersek bu konudan içeri girenlerin sayısı 2 elin barnağını geçmez ya 2685cc üstü girmesin Uzaktan bakıyoruz işte 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 11 Haziran 2020 Paylaş 11 Haziran 2020 Önemli olan CC değil işlevsellik... Önder Özcan yazdı: Dizel kullanıyoruz ama gönlümüz benzinde belki, Allah Allah. Koyalım bi yarım depo benzin E270 CDI a o zaman, piston kaputtan nasıl çıkar izleyelim... 4 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts