Çağlar Bayur 27 Nisan 2019 Paylaş 27 Nisan 2019 6 saat önce, Servet Aydın yazdı: 170 bg tsi aracın var. 750 km öteden lakırtı yapma. Sıkıyorsa gel. Kango kadar süre yap görelim. Hadi hadii bence cdi burada 2:35 rahat yapar 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Nisan 2019 Paylaş 27 Nisan 2019 3 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: bence cdi burada 2:35 rahat yapar İddiaya girelim. 3 altına inemez Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Nisan 2019 Yazar Paylaş 27 Nisan 2019 3 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: bence cdi burada 2:35 rahat yapar 3 saat önce, Servet Aydın yazdı: İddiaya girelim. 3 altına inemez Daha önce her hangi bir araçla piste girmiş olsaydım bir cevap verebilirdim Çağlar 2.35 diyorsa en az 2.59 la döneriz herhalde. Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 28 Nisan 2019 Paylaş 28 Nisan 2019 37metrede Servet abiyle durmaya hazırım. 2 bardak çay, sigara ve tabure olsun size zahmet On 27.04.2019 at 13:51, Önder Özcan yazdı: 500 bana toka et (kiralama bedeli) pistin de ücretini yatır, gel anahtarı al. Bu herkese açık bir teklif midir? (bişiy denicem) 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Nisan 2019 Paylaş 28 Nisan 2019 Ben piste çıkmadım ama e5 de biraz kullandım mb bence piste uygun bir araç değil. Mustafa nın dediği gibi otoban çıkılır konforlu şekilde hızlanılır. Aracın logosundaki ağır başlık karakterine işlemiş. O lastikler pistte 20 dk dayanmayabilir. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Nisan 2019 Paylaş 28 Nisan 2019 4x4 volvo gibi olacaktır pistteki hali Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Nisan 2019 Paylaş 28 Nisan 2019 On 27.04.2019 at 20:50, Servet Aydın yazdı: İddiaya girelim. 3 altına inemez rahat iner.. iddiaya varım süre tutarız Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Nisan 2019 Paylaş 28 Nisan 2019 52 dakika önce, Servet Aydın yazdı: İlk virajda çakılda bulur kendini mimkin değil, yıldız bu... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Nisan 2019 Yazar Paylaş 28 Nisan 2019 3 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Ben piste çıkmadım ama e5 de biraz kullandım mb bence piste uygun bir araç değil. Mustafa nın dediği gibi otoban çıkılır konforlu şekilde hızlanılır. Aracın logosundaki ağır başlık karakterine işlemiş. O lastikler pistte 20 dk dayanmayabilir. Evet lastikleri değişmek gerek ama, dediğin kadar da kötü değiller ya. 2015 üretimi, dişleri de gayet iyi. 2 saat önce, Servet Aydın yazdı: İlk virajda çakılda bulur kendini 1 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: mimkin değil, yıldız bu... Gaza da gelmemek lazım tabi 6 saat önce, Murat Atagenç yazdı: 37metrede Servet abiyle durmaya hazırım. 2 bardak çay, sigara ve tabure olsun size zahmet Bu herkese açık bir teklif midir? (bişiy denicem) Çırak yapmış o teklifi Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 29 Nisan 2019 Paylaş 29 Nisan 2019 Yok mu bugün bişi, gidiyorum o zaman ben... 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 29 Nisan 2019 Paylaş 29 Nisan 2019 Ben de bakıp çıkıyorum zaten [emoji45][emoji16] 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 29 Nisan 2019 Yazar Paylaş 29 Nisan 2019 Yok mu bugün bişi, gidiyorum o zaman ben...Tukkan kapaliyken gelmissiniz kardesim. Biseyler var tabi. Bakiniz gorseller.Mb nin jantlarindan 3 u idare eder olsa da bir tanesinin durumu icler acisiydi. Petrolcu insaninin bir mevsim suren 4 jant boyama operasyonundan da cesaret alarak, bu huzunlu jantin acilarina son vermek istedim. Jantin durumu soyleydi:Once zimpara olmasi gerekiyordu ve 180 lik zimpara ile yapabildigim kadar zimparaladim. Devaminda zimpara ciziklerini almak icin de 800 luk zimpara kullandim.Zimpara asamasi biraz zorlu gecti. Janttaki derin ciziklerin hepsini alamadim ama elle bu kadar oldu. Maskeledim2 kat boyayip 1 kat da vernik attim.bu tamamen deneme amacli tek janta yapilmis bir uygulamaydi. En bastaki halinden kotu olamaz diyerek ise basladim. Sonucta:1- renk istedigim gibi cikmadi2- jant istedigim gibi parlamadi3- ama ilk halinden kotu de olmadi Nasil yapilacagi konusunda petrolcuden uzun tavsiyeler aldiktan sonra bugun yeni malzeme siparisleri verdim. İlk firsatta 4 janti birden daha iyi malzemeler ve daha iyi bir iscilikle tekrar boyayacagim.. 9 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 29 Nisan 2019 Paylaş 29 Nisan 2019 Zımpara'yı arada ıslatıp yapsaydın ya ,,bir de lastiklerin durumu da içler acısı gibi onları da aradan çıkarsaydın yok muydu siyah ayakkabı boyası [emoji41] ayrıca kaliperleri kırmızı yapmalıydın [emoji850]Eline sağlık olmamış bir daha ki sefere daha güzel olur inşallah . 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 30 Nisan 2019 Paylaş 30 Nisan 2019 Abi neden olmadı biliyorsun değil mi, yavaş yavaş yapacaksın. Bir senin hızlı yaptığına bak, bir de yavaş yapanların yaptıklarına. Acele etme. Önünde kocaman bir yaz var. 1 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Nisan 2019 Paylaş 30 Nisan 2019 Boyayı yakın tutmuşsun kalipere akmış ona da ayrıca dikkat 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Nisan 2019 Yazar Paylaş 30 Nisan 2019 8 saat önce, Adnan Çakır yazdı: Zımpara'yı arada ıslatıp yapsaydın ya ,,bir de lastiklerin durumu da içler acısı gibi onları da aradan çıkarsaydın yok muydu siyah ayakkabı boyası ayrıca kaliperleri kırmızı yapmalıydın Eline sağlık olmamış bir daha ki sefere daha güzel olur inşallah . Ha ha, sesli güldüm, içten yorumun için teşekkürler abi: "Eline sağlık, olmamış " İnce zımparayı da ıslak yaptım zaten. Lastikler kolay, parlatıcı var da asıl konu o değildi. Kaliper boyamak aklımda yoktu, olsa başka renk alırdım ama kırmızı olmaz. Araba kırmızı kaliper kırmızı, ı-ıh. 33 dakika önce, Mahmut Yıldız yazdı: Abi neden olmadı biliyorsun değil mi, yavaş yavaş yapacaksın. Bir senin hızlı yaptığına bak, bir de yavaş yapanların yaptıklarına. Acele etme. Önünde kocaman bir yaz var. Mahmut biliyorum, ama o yavaş yapanların araçlarında kışlık kara jant takılı, vakit bol. Ben nasıl zamana yayayım sen söyle Bir de sadece pazarları boşum, aile mi -araba mı? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Nisan 2019 Paylaş 30 Nisan 2019 Mahmut biliyorum, ama o yavaş yapanların araçlarında kışlık kara jant takılı, vakit bol. Ben nasıl zamana yayayım sen söyle [emoji4] Bir de sadece pazarları boşum, aile mi -araba mı? [emoji4]Stepne yok mu tek tek sok tak yaparsan 1 yil surer petrolcuye de malzeme verirsin [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Nisan 2019 Yazar Paylaş 30 Nisan 2019 3 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Boyayı yakın tutmuşsun kalipere akmış ona da ayrıca dikkat Evet 1 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Stepne yok mu tek tek sok tak yaparsan 1 yil surer petrolcuye de malzeme verirsin Adam paso gülüyo zaten bıyık altından. "Jöntlör nööldö?" 😒 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Nisan 2019 Paylaş 30 Nisan 2019 Renk olmamış.. Zaten parlamamış da.. Macun çekmedin mi ? Olmamış.. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 30 Nisan 2019 Paylaş 30 Nisan 2019 3 saat önce, Önder Özcan yazdı: Ha ha, sesli güldüm, içten yorumun için teşekkürler abi: "Eline sağlık, olmamış " İnce zımparayı da ıslak yaptım zaten. Lastikler kolay, parlatıcı var da asıl konu o değildi. Kaliper boyamak aklımda yoktu, olsa başka renk alırdım ama kırmızı olmaz. Araba kırmızı kaliper kırmızı, ı-ıh. Mahmut biliyorum, ama o yavaş yapanların araçlarında kışlık kara jant takılı, vakit bol. Ben nasıl zamana yayayım sen söyle Bir de sadece pazarları boşum, aile mi -araba mı? O zaman aileyi ikna etmek lazım, pazar günü ailecek jant zımpara günü yaparsınız. Dur bakıyım, bence yapamazsınız... 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Nisan 2019 Yazar Paylaş 30 Nisan 2019 11 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Renk olmamış.. Zaten parlamamış da.. Macun çekmedin mi ? Olmamış.. 9 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Sis farı var dedik, jantı yok etti. Şimdi sakinleşin ve bunu kafaya takmayın Ne diyordu İbrahim Tatlıses? Kaç para ülen 4 jantı boyatmak Ne yaparsam nasıl olur diye kötü durumdaki bir jantla deneme yaptım. Olmadı boyatırım, yok yok AMG jantıyla yenilerim. Sorun yok. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts