İçeriğe Yönlendir

Mercedes E270 Cdi, Otomobilim

Önder Özcan

Recommended Posts

Çağlar Bayur
6 saat önce, Servet Aydın yazdı:

170 bg tsi aracın var. 750 km öteden lakırtı yapma. Sıkıyorsa gel. Kango kadar süre yap görelim. Hadi hadii 

bence cdi burada 2:35 rahat yapar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
3 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı:

İddiaya girelim. 3 altına inemez 

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
3 saat önce, Çağlar Bayur yazdı:

3 saat önce, Servet Aydın yazdı:

Daha önce her hangi bir araçla piste girmiş olsaydım bir cevap verebilirdim :)  Çağlar 2.35 diyorsa en az 2.59 la döneriz herhalde.

Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

37metrede Servet abiyle durmaya hazırım. 2 bardak çay, sigara ve tabure olsun size zahmet :)

On 27.04.2019 at 13:51, Önder Özcan yazdı:

500 bana toka et (kiralama bedeli) pistin de ücretini yatır, gel anahtarı al.

Bu herkese açık bir teklif midir? :seytan: (bişiy denicem) 

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Ben piste çıkmadım ama e5 de biraz kullandım mb bence piste uygun bir araç değil. Mustafa nın dediği gibi otoban çıkılır konforlu şekilde hızlanılır. Aracın logosundaki ağır başlık karakterine işlemiş.

O lastikler pistte 20 dk dayanmayabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
On 27.04.2019 at 20:50, Servet Aydın yazdı:

rahat iner.. iddiaya varım süre tutarız

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
52 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

İlk virajda çakılda bulur kendini 

mimkin değil, yıldız bu...

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
3 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Ben piste çıkmadım ama e5 de biraz kullandım mb bence piste uygun bir araç değil. Mustafa nın dediği gibi otoban çıkılır konforlu şekilde hızlanılır. Aracın logosundaki ağır başlık karakterine işlemiş.

O lastikler pistte 20 dk dayanmayabilir.

Evet lastikleri değişmek gerek ama, dediğin kadar da kötü değiller ya. 2015 üretimi, dişleri de gayet iyi.

2 saat önce, Servet Aydın yazdı:

İlk virajda çakılda bulur kendini 

1 saat önce, Çağlar Bayur yazdı:

mimkin değil, yıldız bu...

Gaza da gelmemek lazım tabi :)

6 saat önce, Murat Atagenç yazdı:

37metrede Servet abiyle durmaya hazırım. 2 bardak çay, sigara ve tabure olsun size zahmet :)

Bu herkese açık bir teklif midir? :seytan: (bişiy denicem) 

:shok: Çırak yapmış o teklifi

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

Yok mu bugün bişi, gidiyorum o zaman ben...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Ben de bakıp çıkıyorum zaten [emoji45][emoji16]

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Yok mu bugün bişi, gidiyorum o zaman ben...
Tukkan kapaliyken gelmissiniz kardesim. Biseyler var tabi. Bakiniz gorseller.
Mb nin jantlarindan 3 u idare eder olsa da bir tanesinin durumu icler acisiydi. Petrolcu insaninin bir mevsim suren 4 jant boyama operasyonundan da cesaret alarak, bu huzunlu jantin acilarina son vermek istedim.
Jantin durumu soyleydi:
8be25b9eba9ef2fcafd8df7c715dc233.jpg

Once zimpara olmasi gerekiyordu ve 180 lik zimpara ile yapabildigim kadar zimparaladim. Devaminda zimpara ciziklerini almak icin de 800 luk zimpara kullandim.Zimpara asamasi biraz zorlu gecti. Janttaki derin ciziklerin hepsini alamadim ama elle bu kadar oldu.
e9b74eae974170fc7b526ca74449a596.jpg
Maskeledim
e2053a3193d38f79abd0b8b5ba220bdf.jpg
2 kat boyayip 1 kat da vernik attim.bu tamamen deneme amacli tek janta yapilmis bir uygulamaydi. En bastaki halinden kotu olamaz diyerek ise basladim. Sonucta:
1- renk istedigim gibi cikmadi
2- jant istedigim gibi parlamadi
3- ama ilk halinden kotu de olmadi :)
Nasil yapilacagi konusunda petrolcuden uzun tavsiyeler aldiktan sonra bugun yeni malzeme siparisleri verdim. İlk firsatta 4 janti birden daha iyi malzemeler ve daha iyi bir iscilikle tekrar boyayacagim.

.
79900ca7035b5cdb702c7dac360a3697.jpg96be0976f77fd871349a2d54faf10b94.jpg2daa5b3d1cd629e6230953bce62adb20.jpg
  • Beğen 9
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Zımpara'yı arada ıslatıp yapsaydın ya ,,bir de lastiklerin durumu da içler acısı gibi onları da aradan çıkarsaydın yok muydu siyah ayakkabı boyası [emoji41] ayrıca kaliperleri kırmızı yapmalıydın [emoji850]
Eline sağlık olmamış bir daha ki sefere daha güzel olur inşallah .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Abi neden olmadı biliyorsun değil mi, yavaş yavaş yapacaksın. Bir senin hızlı yaptığına bak, bir de yavaş yapanların yaptıklarına. Acele etme. Önünde kocaman bir yaz var.

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Boyayı yakın tutmuşsun kalipere akmış ona da ayrıca dikkat :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
8 saat önce, Adnan Çakır yazdı:

Zımpara'yı arada ıslatıp yapsaydın ya ,,bir de lastiklerin durumu da içler acısı gibi onları da aradan çıkarsaydın yok muydu siyah ayakkabı boyası emoji41.png ayrıca kaliperleri kırmızı yapmalıydın emoji850.png
Eline sağlık olmamış bir daha ki sefere daha güzel olur inşallah .

Ha ha, sesli güldüm, içten yorumun için teşekkürler abi: "Eline sağlık, olmamış " :D İnce zımparayı da ıslak yaptım zaten.

Lastikler kolay, parlatıcı var da asıl konu o değildi. Kaliper boyamak aklımda yoktu, olsa başka renk alırdım ama kırmızı olmaz. Araba kırmızı kaliper kırmızı, ı-ıh.

33 dakika önce, Mahmut Yıldız yazdı:

Abi neden olmadı biliyorsun değil mi, yavaş yavaş yapacaksın. Bir senin hızlı yaptığına bak, bir de yavaş yapanların yaptıklarına. Acele etme. Önünde kocaman bir yaz var.

Mahmut biliyorum, ama o yavaş yapanların araçlarında kışlık kara jant takılı, vakit bol. Ben nasıl zamana yayayım sen söyle :) Bir de sadece pazarları boşum, aile mi -araba mı? :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Mahmut biliyorum, ama o yavaş yapanların araçlarında kışlık kara jant takılı, vakit bol. Ben nasıl zamana yayayım sen söyle [emoji4] Bir de sadece pazarları boşum, aile mi -araba mı? [emoji4]
Stepne yok mu tek tek sok tak yaparsan 1 yil surer petrolcuye de malzeme verirsin [emoji16]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
3 dakika önce, Metin Akbal yazdı:

Boyayı yakın tutmuşsun kalipere akmış ona da ayrıca dikkat :)

Evet :)

1 dakika önce, Metin Akbal yazdı:

Stepne yok mu tek tek sok tak yaparsan 1 yil surer petrolcuye de malzeme verirsin emoji16.png

Adam paso gülüyo zaten bıyık altından. "Jöntlör nööldö?" 😒

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Renk olmamış.. Zaten parlamamış da.. 

Macun çekmedin mi ?

Olmamış.. 

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
3 saat önce, Önder Özcan yazdı:

Ha ha, sesli güldüm, içten yorumun için teşekkürler abi: "Eline sağlık, olmamış " :D İnce zımparayı da ıslak yaptım zaten.

Lastikler kolay, parlatıcı var da asıl konu o değildi. Kaliper boyamak aklımda yoktu, olsa başka renk alırdım ama kırmızı olmaz. Araba kırmızı kaliper kırmızı, ı-ıh.

Mahmut biliyorum, ama o yavaş yapanların araçlarında kışlık kara jant takılı, vakit bol. Ben nasıl zamana yayayım sen söyle :) Bir de sadece pazarları boşum, aile mi -araba mı? :)

O zaman aileyi ikna etmek lazım, pazar günü ailecek jant zımpara günü yaparsınız. Dur bakıyım, bence yapamazsınız...

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
11 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Renk olmamış.. Zaten parlamamış da.. 

Macun çekmedin mi ?

Olmamış.. 

9 dakika önce, Sani Gerşon yazdı:

Sis farı var dedik, jantı yok etti.

Şimdi sakinleşin ve bunu kafaya takmayın :)

Ne diyordu İbrahim Tatlıses? Kaç para ülen 4 jantı boyatmak :)

Ne yaparsam nasıl olur diye kötü durumdaki bir jantla deneme yaptım. Olmadı boyatırım, yok yok AMG jantıyla yenilerim. Sorun yok.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...