Hasan Karabekiroglu 28 Şubat 2019 Paylaş 28 Şubat 2019 Off bir depo doldurman neredeyse yarım asgari ücret.Yağlı müş... Pardon sevdiğimiz müşteri tipi 3 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 28 Şubat 2019 Paylaş 28 Şubat 2019 Bir saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Yağlı müş... Pardon sevdiğimiz müşteri tipi Bu kadar da aleni soylenmez ki 😁 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Şubat 2019 Yazar Paylaş 28 Şubat 2019 Bir saat önce, Selçuk Bakış yazdı: Ben buradan gülüyorum, adam kullanırken ne yapsın 😂 Bir de beni düşün Bir saat önce, Adnan Çakır yazdı: Çok geçmiş olsun Önder ; benim arabam ne kadar da güzel miş ya ben çok seviyorum muşum abaramı Yok abi abartılacak bir durum yok. Aynı anda pek çok şey yapıldı ondan öyle. Zamana yaysam böyle olmazdı. Mesela aldığım kişi yağ bakımı yapılalı 6000 km oldu demişti, gösterge de böyle gösteriyordu, usta ısrar edince yap dedim, ne olduğunu bilelim dedim. 42 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Açken o kadar oluyor düşün tok olsam halay çekecem direksiyonda Bir dahakine önce bostancıda yeriz yola sonra çıkarız. Bir de davul zurnalı müzik, tamamdır. 37 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Off bir depo doldurman neredeyse yarım asgari ücret. Yok yahu o eski asgari ücretin neredeyse yarısı. Şimdikinin çeyreği falan 20 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Yağlı müş... Pardon sevdiğimiz müşteri tipi Bir de nakit öderse (nakit öderim) var yaaa 4 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 28 Şubat 2019 Paylaş 28 Şubat 2019 10 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Bunlar iyi günlerin Şaka şaka.. Eski kasaların parçaları ucuz..Sıkıntı yaşayacağını da sanmıyorum.. Güle güle kullan.. Depo kaç litre alıyor.. ? Kavgada düşmanına söylenmez bu. Çok sert olmuş 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Mart 2019 Yazar Paylaş 1 Mart 2019 Kavgada düşmanına söylenmez bu. Çok sert olmuş [emoji3] [emoji3] [emoji3]Emmi ne dedi orda, kotu bisey dedi galiba. Tam şeeyapamadim ben. 2 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 1 Mart 2019 Paylaş 1 Mart 2019 Bir saat önce, Önder Özcan yazdı: 10 saat önce, Hakan Tarım yazdı: Kavgada düşmanına söylenmez bu. Çok sert olmuş Emmi ne dedi orda, kotu bisey dedi galiba. Tam şeeyapamadim ben. Abi, Emmi bayağı bi şeeyapmış zaten Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 Mart 2019 Paylaş 1 Mart 2019 Önder Abi aracın keyf aracı, keyfine göre bakımını yaptır Abi. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Mart 2019 Yazar Paylaş 1 Mart 2019 4 saat önce, Mahmut Yıldız yazdı: Önder Abi aracın keyf aracı, keyfine göre bakımını yaptır Abi. Gerek oldukça yapılacak biraz daha Mahmut, sağolasın 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Mart 2019 Paylaş 1 Mart 2019 5 saat önce, Önder Özcan yazdı: 14 saat önce, Hakan Tarım yazdı: Kavgada düşmanına söylenmez bu. Çok sert olmuş Emmi ne dedi orda, kotu bisey dedi galiba. Tam şeeyapamadim ben. Gömmüş direk. Kum yerine asit atmış 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Mart 2019 Yazar Paylaş 1 Mart 2019 1 saat önce, Servet Aydın yazdı: Gömmüş direk. Kum yerine asit atmış Eski kasa Kaşkaya motör takozu bulamadığı içindir, önemli değil 1 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Mart 2019 Paylaş 1 Mart 2019 Eski kasa Kaşkaya motör takozu bulamadığı içindir, önemli değil [emoji4] 2 1 3 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 1 Mart 2019 Paylaş 1 Mart 2019 Önder, Allah hayırlı uğurlu etsin, güzel günlerde kazasız belasız kullanın inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mart 2019 Yazar Paylaş 4 Mart 2019 Cumartesi gunu, gunlerin biraz uzamasinin da etkisiyle, arabami gunduz gozuyle gorebilme imkani buldum [emoji846] Hava kapali olmasina ragmen sabahtan yagan yagmur durmustu ve fotograf cekmek icin ideal ortam hazirdi. Henuz dogru duzgun hic fotograf cekememistim. İcinden disindan bir kac fotograf paylasmak gerekir dedim ve bir kac poz cektim. Arabanın güneşlikleri 2 şer parça. Yandan vuran güneşe karşı güneşlikleri yana döndürünce (ayrıca yana çevirince, içindeki metal yönünde arkaya doğru kayıyor) güneşliğin altında az daha ufak bir güneşlik daha var. Yolun durumuna göre güneş öne- yana geçtikçe güneşliği öne-yana yapmak gerekmiyor 17 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 4 Mart 2019 Paylaş 4 Mart 2019 Maşallah, her konuyu okuduğumda kendimi malum satış sitesinde buluyorum 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 4 Mart 2019 Paylaş 4 Mart 2019 Maşallah güzel araba, güle güle kullan. Resim çekme niyetini kameraya da söyleseydin de biraz yardımcı olsaydı sana netlik konusunda 🙊 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mart 2019 Yazar Paylaş 4 Mart 2019 7 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Maşallah güzel araba, güle güle kullan. Resim çekme niyetini kameraya da söyleseydin de biraz yardımcı olsaydı sana netlik konusunda 🙊 Sağol Sami. Makinenin (telefonun) kabahati yok. Ben modunu böyle ayarladım ön net, arka flu. Ama düşünemediğim araba arkaya doğru uzun bir cisim, insan gibi dikine değil. Arabanın en yakın kısmını odaklayıp uzaktaki kısmını flu yapmış. Hata bende. Normal modda çeksem fotoğrafların heryeri aynı netlikte olurdu 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 4 Mart 2019 Paylaş 4 Mart 2019 Oh bee, sonunda Alman gibi Alman 'ların sayısı artıyor. Maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 Mart 2019 Paylaş 4 Mart 2019 Şimdi gerçek anlamda arabayı görmüş olduk, ay parçası gibi parlıyor maşşallah... 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mart 2019 Yazar Paylaş 4 Mart 2019 1 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Şimdi gerçek anlamda arabayı görmüş olduk, ay parçası gibi parlıyor maşşallah... Yazacaktım unuttum, "yeni fotoğraflar geldi, bana @Hasan Karabekiroglu ve @Sani Gerşon u çağırın" 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 Mart 2019 Paylaş 4 Mart 2019 Efendim buyrun... Ne vereyim abime... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Mart 2019 Paylaş 4 Mart 2019 Maşallah Düğmeler biraz silinmeli, bi de direksiyon derisi değişse, alet fabrikadan çıktığı gibi Kazasız belasız inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mart 2019 Yazar Paylaş 4 Mart 2019 Bir saat önce, Ali Gök yazdı: Makyaj aaydınlatması yokmu bunun ? Var, en son ve sondan 1 önceki fotoğraflarda. Tavana montaj. Ama maalesef kapaklarını kırmışlar, şu an yanmıyorlar. Kapakları da listeye ekleyelim. 31 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Efendim buyrun... Ne vereyim abime... Hölö söhöböndön rösömlörö... Hava güzel oldu, çektik işte 13 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Maşallah Düğmeler biraz silinmeli, bi de direksiyon derisi değişse, alet fabrikadan çıktığı gibi Kazasız belasız inşallah. Detaylink'çi bir arkadaş var ilk fırsatta bakacak ama düğmeleri pakete katmamıştı konuşurken 😛 Bana +50 tl ye patlar şimdi o düğmeler 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts