Köksal Yılmaz 28 Şubat 2019 Paylaş 28 Şubat 2019 Egr ne zaman iptal edilip araç rahatlayacak onu merak ediyorum. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Şubat 2019 Yazar Paylaş 28 Şubat 2019 7 dakika önce, Ali Gök yazdı: daha bunlar iyi günlerin 2700 devede kulak güle güle kullan belkide orjinal motor kulağıdır çıkan üzerinden yabancı çok sağlam yapıyor bazı parçaları değişmek 15 sene sonra ilk bize denk geliyor Devede kulak mı? Deve bayağı büyük sanırım, kulağı bu kadarsa... 5 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Egr ne zaman iptal edilip araç rahatlayacak onu merak ediyorum. Yönetim duy sesimi! Dislike tuşu istiyorum. Beğenmedim tuşu istiyorum, hemen istiyorum. Hiç bir şey iptal edilmeyecek Araç raprahat zaten. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 28 Şubat 2019 Paylaş 28 Şubat 2019 fuzuli işe para harcama derim. ben harcadım kendimden biliyorum ortada bişe yokken aklına geldikçe sanayiyede gitme. zaman içinde biraz tanıyınca arabayı eksiği ne ise tam anla öyle müdahale et. biz saflık ettik bir kısmında boşa harcadık avuçla bir kısım parayı 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Şubat 2019 Paylaş 28 Şubat 2019 (düzenlendi) 14 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Devede kulak mı? Deve bayağı büyük sanırım, kulağı bu kadarsa... Yönetim duy sesimi! Dislike tuşu istiyorum. Beğenmedim tuşu istiyorum, hemen istiyorum. Hiç bir şey iptal edilmeyecek Araç raprahat zaten. Egr fabrikasyon kapalı bizim 65 lik kangooda 100 bg lik egr açık dizellerden daha güzel topluyor düşük devirde. İlk kalkıştaki dizelin hantallığı gider benzinli gibi kalkarsın. Zararı yok faydası var motora. Yazılım yaptır demiyorum. Cipçiler gibi dağa taşa vurmazsan bişey olmaz. 28 Şubat 2019 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 28 Şubat 2019 Paylaş 28 Şubat 2019 Güzel olmuştur, yeni araç alınca insan bir bakıma sokup eksik gördüklerini yaptırmak istiyor. Güle güle kullan, kesene bereket. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Şubat 2019 Yazar Paylaş 28 Şubat 2019 55 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Güzel olmuştur, yeni araç alınca insan bir bakıma sokup eksik gördüklerini yaptırmak istiyor. Güle güle kullan, kesene bereket. Bi de şöyle detailing yapacak bir tanıdık bulsak tam süper olacak 😛 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 28 Şubat 2019 Paylaş 28 Şubat 2019 3 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Bi de şöyle detailing yapacak bir tanıdık bulsak tam süper olacak 😛 Bulunur heralde ya, bence o iş kolay. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Şubat 2019 Yazar Paylaş 28 Şubat 2019 3 dakika önce, Ali Gök yazdı: detailing önemli Var mı tanıdık bildik Benim aklımda biri var ama Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Şubat 2019 Paylaş 28 Şubat 2019 Kırmızı ve detailing diyince anılarım canlandı 3 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Şubat 2019 Paylaş 28 Şubat 2019 ah gençlik ah nerede o eski bahçe garajlar hepsi daire oldu 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Şubat 2019 Paylaş 28 Şubat 2019 Bunlar iyi günlerin Şaka şaka.. Eski kasaların parçaları ucuz..Sıkıntı yaşayacağını da sanmıyorum.. Güle güle kullan.. Depo kaç litre alıyor.. ? 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Şubat 2019 Yazar Paylaş 28 Şubat 2019 19 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Bunlar iyi günlerin Şaka şaka.. Eski kasaların parçaları ucuz..Sıkıntı yaşayacağını da sanmıyorum.. Güle güle kullan.. Depo kaç litre alıyor.. ? Abi göze görünmeyen bakım bu. Aynı anda çok iş yapılınca tutar yüksek oluyor. Depo normalde 65 lt olabilir, ama şaseden sorgulayınca opsiyon büyük depo alınmış görünüyor. 80 lt olması lazım. Tek seferde, depo boşken fulleyebileceğim şüpheli 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Şubat 2019 Paylaş 28 Şubat 2019 500TL'ye tam depo ha. Vay bee. Zengin olmak varmış... Ben geçen 288TL'ye doldurdum, araba bi şaşırdı. Ben zaten pompadan ayrılamadım bi süre. İnanmak istemedim falan... 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Şubat 2019 Yazar Paylaş 28 Şubat 2019 Aracin kolcaginda nokia 6310i telefon icin orjinal arac kiti var. Cd calarin uzerinde de kumanda tuslari. O zamanki teknolojinin izin verdigi sistem. Bunu kullanayim, elimde telefonla arac kullanmayayim dedim. Aklimdaki, once 1 adet 6310i telefon almak sonra da akilli telefonda kullandigim hattin ikizini alip aractaki telefona takmakti. Fakat turkcellde calisan arkadasimdan ogrendigim ve mantikli olani da o, 2 hattin ayni anda aktif olamayacagi, biri acikken digerinin kapali olacagi idi. Yani ikiz kartla nokiayi ve arac kitini aktif etsem, akilli telefon iptal olacakti. Bu da maalesef bu zamanda pek mumkun bir sey degil [emoji53] Oysa sahibindende guzel bir telefon bile bulmustum [emoji24] Yeni bir hat daha alsam o da kullanissiz olacak.Sonucta ya bluetooth kulaklikla ya da android cihazla devam etmek gerekecek. Androidler 2000 lira civari, yani uzak bir hayal. Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 28 Şubat 2019 Paylaş 28 Şubat 2019 Aracin kolcaginda nokia 6310i telefon icin orjinal arac kiti var. Cd calarin uzerinde de kumanda tuslari. O zamanki teknolojinin izin verdigi sistem. Bunu kullanayim, elimde telefonla arac kullanmayayim dedim. Aklimdaki, once 1 adet 6310i telefon almak sonra da akilli telefonda kullandigim hattin ikizini alip aractaki telefona takmakti. Fakat turkcellde calisan arkadasimdan ogrendigim ve mantikli olani da o, 2 hattin ayni anda aktif olamayacagi, biri acikken digerinin kapali olacagi idi. Yani ikiz kartla nokiayi ve arac kitini aktif etsem, akilli telefon iptal olacakti. Bu da maalesef bu zamanda pek mumkun bir sey degil [emoji53] Oysa sahibindende guzel bir telefon bile bulmustum [emoji24] Yeni bir hat daha alsam o da kullanissiz olacak.Sonucta ya bluetooth kulaklikla ya da android cihazla devam etmek gerekecek. Androidler 2000 lira civari, yani uzak bir hayal.Kolayı var abi. Eski telefonlara benzeyen kulaklıklar var. Cep telefonundan yazdığım için görsel ekleyemedim. Denenebilir bence. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Şubat 2019 Paylaş 28 Şubat 2019 benim aldığım araçlardaki kitleri hep söküyorum. Yer açılıyor. Android al geç güzel ürünler var 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Şubat 2019 Paylaş 28 Şubat 2019 20 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Aracin kolcaginda nokia 6310i telefon icin orjinal arac kiti var. Cd calarin uzerinde de kumanda tuslari. O zamanki teknolojinin izin verdigi sistem. Bunu kullanayim, elimde telefonla arac kullanmayayim dedim. Aklimdaki, once 1 adet 6310i telefon almak sonra da akilli telefonda kullandigim hattin ikizini alip aractaki telefona takmakti. Fakat turkcellde calisan arkadasimdan ogrendigim ve mantikli olani da o, 2 hattin ayni anda aktif olamayacagi, biri acikken digerinin kapali olacagi idi. Yani ikiz kartla nokiayi ve arac kitini aktif etsem, akilli telefon iptal olacakti. Bu da maalesef bu zamanda pek mumkun bir sey degil Oysa sahibindende guzel bir telefon bile bulmustum Yeni bir hat daha alsam o da kullanissiz olacak. Sonucta ya bluetooth kulaklikla ya da android cihazla devam etmek gerekecek. Androidler 2000 lira civari, yani uzak bir hayal. Uçak modu android de aktif olurda 6310 da böyle bir mod varsa en kullanışlı bu olur galiba. Yoksa Bluetooth kit ile devam. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 28 Şubat 2019 Paylaş 28 Şubat 2019 3 saat önce, Önder Özcan yazdı: Doktor kilo vermen lazım demişti, yanlış mı anladım acaba Artık çok geç 🤣 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Şubat 2019 Yazar Paylaş 28 Şubat 2019 23 dakika önce, Hacı Şenyurt yazdı: Kolayı var abi. Eski telefonlara benzeyen kulaklıklar var. Cep telefonundan yazdığım için görsel ekleyemedim. Denenebilir bence. Anlayamadım ben Hacı, telefona benzeyen kulaklık? Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 28 Şubat 2019 Paylaş 28 Şubat 2019 Bende de telefon var arada çıkarıp “makine dairesi tam güç!” diye bağırıyorum. Başka da bi işe yaramıyor. 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Şubat 2019 Paylaş 28 Şubat 2019 (düzenlendi) 32 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Aracin kolcaginda nokia 6310i telefon icin orjinal arac kiti var. Cd calarin uzerinde de kumanda tuslari. O zamanki teknolojinin izin verdigi sistem. Bunu kullanayim, elimde telefonla arac kullanmayayim dedim. Aklimdaki, once 1 adet 6310i telefon almak sonra da akilli telefonda kullandigim hattin ikizini alip aractaki telefona takmakti. Fakat turkcellde calisan arkadasimdan ogrendigim ve mantikli olani da o, 2 hattin ayni anda aktif olamayacagi, biri acikken digerinin kapali olacagi idi. Yani ikiz kartla nokiayi ve arac kitini aktif etsem, akilli telefon iptal olacakti. Bu da maalesef bu zamanda pek mumkun bir sey degil Oysa sahibindende guzel bir telefon bile bulmustum Yeni bir hat daha alsam o da kullanissiz olacak. Sonucta ya bluetooth kulaklikla ya da android cihazla devam etmek gerekecek. Androidler 2000 lira civari, yani uzak bir hayal. bence kiti sök at yer kazan ayrıca ucuz yollu çözüm istiyorsan önerim pattot kit çeşitli fiyatlarda olanları var bende en eski modeli var özellikle uzun yolda aktif olarak kullanıyorum. bendeki cihaz bu https://www.hepsiburada.com/parrot-minikit-plus-bluetooth-arac-kiti-cift-telefon-destegi-pm-telblukparmnktpls ama artık piyasada yok galiba aşağıdaki güzel bir alternatif arayanı ekranda gösterme özelliği falan var https://urun.n11.com/bluetooth-arac-kiti/parrot-ck3100-bluetooth-arac-telefon-kiti-P287203888?gclid=EAIaIQobChMIwK3735ve4AIVhed3Ch3O0w12EAQYASABEgLUl_D_BwE&gclsrc=aw.ds 28 Şubat 2019 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Şubat 2019 Paylaş 28 Şubat 2019 3 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Anlayamadım ben Hacı, telefona benzeyen kulaklık? :) 3 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 28 Şubat 2019 Paylaş 28 Şubat 2019 37 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Aracin kolcaginda nokia 6310i telefon icin orjinal arac kiti var. . . . Oysa sahibindende guzel bir telefon bile bulmustum Yeni bir hat daha alsam o da kullanissiz olacak. Ben olsam, böyle bir imkan varken içinde hat olmasa bile bi telefon koyardım oraya. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Şubat 2019 Yazar Paylaş 28 Şubat 2019 20 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Uçak modu android de aktif olurda 6310 da böyle bir mod varsa en kullanışlı bu olur galiba. Yoksa Bluetooth kit ile devam. Uçak modunu düşündüm. Whats app?, Navigasyon? Ha ucak moduna almışsın ha kapatmışsın fark yok ki 😖 Kapatmak zahmetli gelmiyor, androidi kapatmak işime gelmiyor, kimsenin gelmez. 30 dakika önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: benim aldığım araçlardaki kitleri hep söküyorum. Yer açılıyor. Android al geç güzel ürünler var Çok para Yorum bağlantısı
Recommended Posts