Önder Özcan 18 Şubat 2019 Yazar Paylaş 18 Şubat 2019 Dun aracimizla ilk adam gibi yolculugumuzu yaptik. Erikli tepede karda sucuk sinavini basariyla gectik cok sukur [emoji2956] 13 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 Bu ne arkadaş, girmeyeceğim bu foruma artık. Burjuva oldu hepisi. Yarısı cip, yarısı mersedes alıyor. 5 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Şubat 2019 Yazar Paylaş 18 Şubat 2019 40 dakika önce, Mahmut Yıldız yazdı: Bu ne arkadaş, girmeyeceğim bu foruma artık. Burjuva oldu hepisi. Yarısı cip, yarısı mersedes alıyor. O kadar sorun olacaksa ben çıkayım, Mebekılapterenoktakom bana kucak açtı zaten Yorum bağlantısı
Selim Kaya 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 17 dakika önce, Önder Özcan yazdı: O kadar sorun olacaksa ben çıkayım, Mebekılapterenoktakom bana kucak açtı zaten Hafta sonu gördüm zaten. Dedim şimdi rencide etmeyeyim bıraktın gittin bizi diye. İtirafın gelmiş. Yaktırmışsın lambayı 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Şubat 2019 Yazar Paylaş 18 Şubat 2019 18 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı: Hafta sonu gördüm zaten. Dedim şimdi rencide etmeyeyim bıraktın gittin bizi diye. İtirafın gelmiş. Yaktırmışsın lambayı Cumartesi iş çıkışı uğradım servise sordum lamba işini, beyinden kapalıdır dedi, açtırdım. Bir sorun yok, neden kapattılarsa artık Bizim forum gibisi yok yahu, gözünü seveyim bizim mekanın 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 Bir saat önce, Önder Özcan yazdı: O kadar sorun olacaksa ben çıkayım, Mebekılapterenoktakom bana kucak açtı zaten Olur mu agam, izninle biz de girelim foruma yeter 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 Ciilop, hayırlı olsun yahu ne çok zengin var forumda, birden atağa geçtiler, elebaşlarını yakalamak lazım 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Şubat 2019 Yazar Paylaş 18 Şubat 2019 Şimdi, Ali Cihangiroğlu yazdı: Ciilop, hayırlı olsun yahu ne çok zengin var forumda, birden atağa geçtiler, elebaşlarını yakalamak lazım Teşekkürler Zenginlikle ilgisi yok, gözü karartmakla ilgisi var aslında 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 (düzenlendi) Bir saat önce, Önder Özcan yazdı: Teşekkürler Zenginlikle ilgisi yok, gözü karartmakla ilgisi var aslında lr2 diyorumda gözüm kararıyor, kendimi revirde buluyorum, birde birilerinin saldırı riski var, onuda hesaba katıyorum, gerçi atağa atak yapacağım ama öyle işte 18 Şubat 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Şubat 2019 Yazar Paylaş 18 Şubat 2019 4 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: lr2 diyorumda gözüm kararıyor, kendimi revirde buluyorum, birde birilerinin saldırı riski var, onuda hesaba katıyorum, gerçi atağa atak yapacağım ama öyle işte Tehlikeli sularda yüzüyorsun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 19 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: lr2 diyorumda gözüm kararıyor, kendimi revirde buluyorum, birde birilerinin saldırı riski var, onuda hesaba katıyorum, gerçi atağa atak yapacağım ama öyle işte Lr2, HSE ikisini aynı cümle içinde kullanıyorsan saldırı riski her zaman var. tek tek kullanınca bir şey olmuyor denedim. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 2 saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: lr2 diyorumda gözüm kararıyor, kendimi revirde buluyorum, birde birilerinin saldırı riski var, onuda hesaba katıyorum, gerçi atağa atak yapacağım ama öyle işte Ali abi 3 harfli de. Birden söyleme 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Şubat 2019 Yazar Paylaş 18 Şubat 2019 1 saat önce, Servet Aydın yazdı: Kaşınmayın canlarım Bak bunlar hep kaşınıyolar. Benden söylemesi. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 20 dakika önce, Gökhan Albayrak yazdı: Ali abi 3 harfli de. Birden söyleme BeMeWe Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 Şimdi, Köksal Yılmaz yazdı: BeMeWe HeSeEe 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 Bir saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: BeMeWe Bir saat önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: HeSeEe LeReTu 3 saat önce, Servet Aydın yazdı: Kaşınmayın canlarım Tirend passat nedir yav fokuz bozması gibim bişe mi? 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 (düzenlendi) 5 saat önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Lr2, HSE ikisini aynı cümle içinde kullanıyorsan saldırı riski her zaman var. tek tek kullanınca bir şey olmuyor denedim. o ne ki, ben daha beterini isterim, LR2 SD4 (190 hp. +yazılım yada box ve egr iptali ile) HSE, sence başıma bir iş gelirmi yoksa bu Hp kaçışıma yetermi Haaa unutmadan, trend passatmı, one (one diyince aklıma geldi, hTC vaan nambır van bu arada) yav ayıptır 18 Şubat 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 (düzenlendi) 4 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: o ne ki, ben daha beterini isterim, LR2 SD4 (190 hp. +yazılım yada box ve egr iptali ile) HSE, sence başıma bir iş gelirmi yoksa bu Hp kaçışıma yetermi Haaa unutmadan, trend passatmı, one yav ayıptır yok ne kadar hp olursa olsun gerekirse Cesna ile kuş uçuşu yolu kısaltıp yakalama kabiliyetine sahip olabiliyor bazen @Servet Aydın yeter ki o kelimeler yan yana gelmesin ama bence kaçış yollarını tamamen kapatmışsın sen Yunanistan'a kaçış yollarına bir araştır istersen anca o keser diyeceğim ama SD4 yazmışsın oraya bile gelme ihtimali var. 18 Şubat 2019 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 (düzenlendi) 18 Şubat 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 4 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: bu hiç iyi olmadı Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 5 saat önce, Önder Özcan yazdı: Teşekkürler Zenginlikle ilgisi yok, gözü karartmakla ilgisi var aslında doğru 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 Sn forum yönetimi, bu konuyu sadece özel üyeler görecek hale getiriniz. Konuya yazanlar görsün kafi. Sonrasında vakumlu ambalaj ile sakladığım küfürleri saydırmak istiyorum 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Sn forum yönetimi, bu konuyu sadece özel üyeler görecek hale getiriniz. Konuya yazanlar görsün kafi. Sonrasında vakumlu ambalaj ile sakladığım küfürleri saydırmak istiyorum Gizle butonu sıkısmııış yetisin beyleeeer 😯😯 Yorum bağlantısı
Recommended Posts