Önder Özcan 4 Nisan 2022 Yazar Paylaş 4 Nisan 2022 Neyi kaçırdım, konunun başı nerde konuşuldu, ne yiyoruz şimdi akşama? Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 4 Nisan 2022 Paylaş 4 Nisan 2022 Önder Özcan yazdı: Neyi kaçırdım, konunun başı nerde konuşuldu, ne yiyoruz şimdi akşama? Abi hafif bir şeyler olmalı, yağsız vs. Midem çok hassaslaşmış görmeyeli Dün köfte pilav abandım çok üzüldü. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Nisan 2022 Yazar Paylaş 4 Nisan 2022 Azad Mirzade yazdı: Abi hafif bir şeyler olmalı, yağsız vs. Midem çok hassaslaşmış görmeyeli Dün köfte pilav abandım çok üzüldü. O zaman çiğköfteyi 1,5 a düşüreyim, duble çok gelebilir. 😅 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 4 Nisan 2022 Paylaş 4 Nisan 2022 Önder Özcan yazdı: O zaman çiğköfteyi 1,5 a düşüreyim, duble çok gelebilir. 😅 Ya yıllardır adam gibi çiğköfte yemedim, bünyem onu da reddediyor artık Yiyebiliyorken kokoreç yiyorum. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 Nisan 2022 Paylaş 4 Nisan 2022 Ramazanda yemek fotoları eklenirdi eskiden. Hangi başlıktaydı o? Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 4 Nisan 2022 Paylaş 4 Nisan 2022 2 haftadır kelle paça çorbası yapıyorum, enfes oluyor. Ama ramazanda yenmez, başka vakit artık 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts