Tahir Ak 17 Şubat 2020 Paylaş 17 Şubat 2020 Metin hocam senin ilk maketinden kopya çekerek böyle bir şey yaptım bende. Hiç bir ölçü falan kullanmadan tamamen göz kararı. Beğenirsen devam edeceğim bu işi yapmaya. [emoji4]Yakında kibrit var mı bişey denicem Şaka şaka emeğinize sağlık ben bunu da yapamam 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Şubat 2020 Paylaş 18 Şubat 2020 Bu konu yerli araba uretimine kadar gider, ilk llarak Anadol tarzi baslar, geri donusum kagit karton vs derken bir bakmissin olay nerelere gelmis 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 19 Şubat 2020 Yazar Paylaş 19 Şubat 2020 Metin Akbal yazdı: Bu konu yerli araba uretimine kadar gider, ilk llarak Anadol tarzi baslar, geri donusum kagit karton vs derken bir bakmissin olay nerelere gelmis İyi fikir aslında.Herkes bi el atsa yaparız.Forumda ne babayiğitler vardır bu işi yapacak Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Şubat 2020 Paylaş 19 Şubat 2020 Metin Mankal yazdı: babayiğitler Sayalım. Sigortacı Petrolcü Portifçi Tamirci Mühendis Rehberlikçi Maketçi . . . Liste bayağı uzuyor 2 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 11 Kasım 2020 Yazar Paylaş 11 Kasım 2020 Henüz bitmedi..Kasa boyanacak..Detaylar yapılacak.. 9 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 11 Kasım 2020 Paylaş 11 Kasım 2020 Çok güzel olmuş Hocam, tebrikler.😊 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım 2020 Paylaş 16 Kasım 2020 pro maket yapanlardan çok daha iyi orantılar var. ölçeklemeyi nasıl yapıyorsunuz? göz kararı mı, cetvel ile mi? 2 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 16 Kasım 2020 Yazar Paylaş 16 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: pro maket yapanlardan çok daha iyi orantılar var. ölçeklemeyi nasıl yapıyorsunuz? göz kararı mı, cetvel ile mi? Ben de herşey göz kararı..Bi kaç fotoğraf açıyorum ,bakarak yapıyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım 2020 Paylaş 16 Kasım 2020 Metin Mankal yazdı: Ben de herşey göz kararı..Bi kaç fotoğraf açıyorum ,bakarak yapıyorum.. Allah vergisi maaşallah orantılar şahane Yorum bağlantısı
Aydın Sert 17 Kasım 2020 Paylaş 17 Kasım 2020 Metin Hocam ellerine sağlık. Ben de bizim ufaklığa (4 yaşında) 3D puzzle, bizim çocukluğumuzda gazetelerin promosyon olarak verdiği şablon kartonlardan ev vs baktım netten ama düzgün bir şey bulamadım. Şablon aradım kendin yap tarzı sitelerde ama maalesef. Bildiğiniz önereceğiniz bir site, örnek şablon var ise istifade etmek isterim. Saygılar. Yorum bağlantısı
Metin Mankal 17 Kasım 2020 Yazar Paylaş 17 Kasım 2020 Aydın Sert yazdı: Metin Hocam ellerine sağlık. Ben de bizim ufaklığa (4 yaşında) 3D puzzle, bizim çocukluğumuzda gazetelerin promosyon olarak verdiği şablon kartonlardan ev vs baktım netten ama düzgün bir şey bulamadım. Şablon aradım kendin yap tarzı sitelerde ama maalesef. Bildiğiniz önereceğiniz bir site, örnek şablon var ise istifade etmek isterim. Saygılar. Benim öğrenciler için hazırladığım şablonlar var.Uçak ,helikopter ,kamyon v.s. Müsait olduğumda bulup paylaşırım burada.. Yorum bağlantısı
Metin Mankal 17 Kasım 2020 Yazar Paylaş 17 Kasım 2020 Son attığım uçak paket lastiği ile uçuyor.Çentikli 3 parça birleştirilecek..Sapan gibi uçağın altındaki çentiğe lastik takılıp fırlatılacak..Birde ön buruna iki gövde parçasının arasına 50 kuruş koyarsanız daha güzel uçuyor.. 2 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 17 Kasım 2020 Paylaş 17 Kasım 2020 kırmızı kamyonet çok güzel olmuş ellerinize sağlık 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 17 Kasım 2020 Paylaş 17 Kasım 2020 @metinmankal Hocam, çok teşekkür ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 16 Aralık 2020 Yazar Paylaş 16 Aralık 2020 Decota.. Daha tam bitmedi aslında.. 5 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 16 Aralık 2020 Paylaş 16 Aralık 2020 Henüz bitmedi..Kasa boyanacak..Detaylar yapılacak.. oo Isuzu npr Süper 3 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 18 Aralık 2020 Paylaş 18 Aralık 2020 Metin hocam eline sağlık oynayasım geldi vallaha. 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 18 Aralık 2020 Paylaş 18 Aralık 2020 Hocam, çalışmalar muazzam .tebrikler , ayrıca müzik öğretmeni olarak söylüyorum video müzikleri de iyi seçilmiş 👍 tahminim müziğe de ilginiz var. tekrar tebrikler başarılar. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts