Doğan Arşiray 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Cihat Küçükay yazdı: Hocam sizin kadar değil ama özendiriyorsunuz yani... 30 dakikalık karalama.. 20 sene artı 10 dk..... 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 19:00 Paylaş Pazar 19:00 reno12 süper olmuş algıda seçicilik işte 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal Pazar 19:25 Yazar Paylaş Pazar 19:25 Çağlar Bayur yazdı: reno12 süper olmuş algıda seçicilik işte Referansım Nuri Bilge Ceylan'ın Bir Zamanlar Anadoluda filminin giriş sahnesi. İzlemediyseniz çok şey kaybediyorsunuz. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazar 19:26 Paylaş Pazar 19:26 Metin hocam elinize sağlık resimler harika. Ama hep bir matem havası veriyor bana nedense. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 19:32 Paylaş Pazar 19:32 Metin Mankal yazdı: Referansım Nuri Bilge Ceylan'ın Bir Zamanlar Anadoluda filminin giriş sahnesi. İzlemediyseniz çok şey kaybediyorsunuz. bir yerden tanıkdık dicektim de yok artık dedim, lastikler flan da böyle miydi sahnede 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal Pazar 19:50 Yazar Paylaş Pazar 19:50 Çağlar Bayur yazdı: bir yerden tanıkdık dicektim de yok artık dedim, lastikler flan da böyle miydi sahnede Hemen hemen.. Yağmur yoktu sahnede.. Bir kaç bi şey daha ekledim.. Liman sanat galerisinde şu an..Haftaya cumartesi instagramda müzayedeye çıkacak. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts