Çağlar Bayur 4 Ekim 2023 Paylaş 4 Ekim 2023 Serkan Toker yazdı: Kasa meşe ağacından galiba.. hemen yarın gel tüv de işe başla yiğidim 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Ekim 2023 Paylaş 4 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: hemen yarın gel tüv de işe başla yiğidim Yemek veriliyor mu kendimiz evden sefer tasıyla mı getiriyoruz, hayır benim için önemli bir konu ondan soruyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ekim 2023 Paylaş 4 Ekim 2023 Serkan Toker yazdı: Yemek veriliyor mu kendimiz evden sefer tasıyla mı getiriyoruz, hayır benim için önemli bir konu ondan soruyorum.. Yemek malzemelerini getirip yapacaksın 2 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Ekim 2023 Paylaş 4 Ekim 2023 Servet Aydın yazdı: Yemek malzemelerini getirip yapacaksın Her menemen o zaman. Ortamda hep erkek olur zaten, men&men 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 8 Ekim 2023 Yazar Paylaş 8 Ekim 2023 Geliyor efsane..Arkaya ne yapayım sizce ? 5 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 8 Ekim 2023 Paylaş 8 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: stepne detayı fena Hep kaplama lastik hatta dişleri elle açılmış yollarda lastik dolu 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Ekim 2023 Paylaş 11 Ekim 2023 Metin Mankal yazdı: Geliyor efsane..Arkaya ne yapayım sizce ? Ben çocukken bunlar meşrubat dağıtırdı. Rolantide şişeler birbirine vurur. Tırınn tırınn şangır şangır vay be bedford 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ekim 2023 Paylaş 11 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: bedford model ismi neden bedford konmuştu bilion mu Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Ekim 2023 Paylaş 11 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: Ben çocukken bunlar meşrubat dağıtırdı. Rolantide şişeler birbirine vurur. Tırınn tırınn şangır şangır vay be bedford Bende en çok el freni sistemine hastaydım bunların kurmalı saat gibi gırç gırç yarım saat çeker dururlardı Çağlar Bayur yazdı: model ismi neden bedford konmuştu bilion mu Siz bilen bir abiye benziyorsunuz anlatın da bizlerde öğrenelim 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 Sene 88-89 babam Ankara Siteler’de abimi Bedford’un içinde 2 dk bırakmış. Bizimki durmamış marşa basmış. O kalabalık Samsun yolunda hırın hırın diye diye orta refüjün kaldırım eşiğine kadar gelmiş orada kalmış araç. O yıldan beridir arabada çocuk varsa üstünde anahtar bırakmadı adam. Bu da böyle bir anıdır. Dedemler bir müddet kullandı sonra yerini isuzu aldı.. Yatağı vardı arkada ondandır Bed Ford Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: model ismi neden bedford konmuştu bilion mu Bilmiyorum. Bu arada askerde kışlada 6x6 sı vardı. Yorum bağlantısı
Metin Mankal 12 Ekim 2023 Yazar Paylaş 12 Ekim 2023 40 yaş üstü herkesin bedfordla ilgili bir anısı vardır sanırım. Ben de mahalleye gelen tüp arabası olarak anımsıyorum. Çağlar Bayur yazdı: model ismi neden bedford konmuştu bilion mu Motoru sık yatak sardığı için mi adı bedford olmuş acaba ? 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 İngiliterede bir şehirdir, belki fabrikası oradaydı veya Forddan ayrılan Henry Fordun amcaoğulları ÖzFord gibi bir anlama gelen Bedfordu kurmuşlardır. 1 1 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 Emre Şimşek yazdı: Yatağı vardı arkada ondandır Bed Ford bence değildir https://www.vintagebedfordspares.com/the-history-of-bedford.html diyorlar. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 Metin Mankal yazdı: bunlarla stop motion vidyo çekmek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim 2023 Paylaş 12 Ekim 2023 Metin Mankal yazdı: 40 yaş üstü herkesin bedfordla ilgili bir anısı vardır sanırım. Ben de mahalleye gelen tüp arabası olarak anımsıyorum. Motoru sık yatak sardığı için mi adı bedford olmuş acaba ? ben de bilmiyorum neden Serkan Toker yazdı: İngiliterede bir şehirdir, belki fabrikası oradaydı veya Forddan ayrılan Henry Fordun amcaoğulları ÖzFord gibi bir anlama gelen Bedfordu kurmuşlardır. tüm sırrı bitirdin şu an ya 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts