Çağlar Bayur 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Metin Mankal yazdı: çananaklede, dağda üniversite gözlem istasyonunda bunun 10 mt yükseklikte ki hali var. bayılmıştım. 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 1 Haziran Yazar Paylaş 1 Haziran Profil fotoğrafımı yapay zekayla karikatüre dönüştürdüm. 9 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Metin Mankal yazdı: Profil fotoğrafımı yapay zekayla karikatüre dönüştürdüm. Abi ozmaan Yine emmiye ters kelepçeli nezaretler göründü 😂 2 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 14 Haziran Yazar Paylaş 14 Haziran Ben arabaları çok seviyorum diye hediye almış..Beni bulamayınca masama bırakmış.. 13 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Lütfen profil fotoğraflarımızı güncelleyelim. 2 1 5 Yorum bağlantısı
Emin Önal 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Konudaki mesajları biriktirip, hepsine bir anda bakmak daha büyüleyici oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 2 Eylül Yazar Paylaş 2 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Hocam dijital mi bu resimler. Dijital mi derken anlamadım Emmi.. Yorum bağlantısı
Metin Mankal 2 Eylül Yazar Paylaş 2 Eylül Photoshopta yapmıştım..Keşke tuval üzerinde de yapabilsem.. 3 1 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Metin Mankal yazdı: Dijital mi derken anlamadım Emmi.. Tabletle mi çizdin demek istemiştim. Yorum bağlantısı
Metin Mankal 3 Eylül Yazar Paylaş 3 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Tabletle mi çizdin demek istemiştim. Tuval üzerine akrilik boya yağlı boya karışık.. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Metin Mankal yazdı: Tuval üzerine akrilik boya yağlı boya karışık.. Maşallah.. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Eylül Paylaş 3 Eylül bu sene, Ankara da, sanat fuarina katilinir bunlarla! 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 3 Eylül Yazar Paylaş 3 Eylül Emre Şimşek yazdı: Hocam bir ara bunları açık artırmayla satalım Hemen hemen hepsi satıldı zaten.Şu an elimde bir kaç resim var.. 2 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Hocam sizin kadar değil ama özendiriyorsunuz yani... 30 dakikalık karalama.. 12 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 4 Eylül Yazar Paylaş 4 Eylül Cihat Küçükay yazdı: özendiriyorsunuz yani. Ne mutlu bana..Bu arada resim de çok iyi olmuş.. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts