Metin Mankal 12 Mart Yazar Paylaş 12 Mart Şehrin rengi soldu..Biraz renklendirmek lazım.. 13 6 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 1 Nisan Yazar Paylaş 1 Nisan (düzenlendi) 1 Nisan tarihinde Metin Mankal tarafından düzenlendi 11 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 5 Nisan Yazar Paylaş 5 Nisan (düzenlendi) 5 Nisan tarihinde Metin Mankal tarafından düzenlendi 12 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Hocam, tabloları bir şekilde değerlendiriyor musunuz? Yorum bağlantısı
Metin Mankal 15 Nisan Yazar Paylaş 15 Nisan Tamer Topaç yazdı: Hocam, tabloları bir şekilde değerlendiriyor musunuz? İstanbulda çalıştığım bir galeri var çoğunu oraya gönderiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Bunların hepsini birleştirince mahalle ortaya çıkacakmış sanki Metin hocam. 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 19 Nisan Yazar Paylaş 19 Nisan Eyüp Çetin yazdı: Bunların hepsini birleştirince mahalle ortaya çıkacakmış sanki Metin hocam. Bu gün denedim Eyüp..Gerçekten de öyle oluyor. 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 28 Nisan Paylaş 28 Nisan Bizim oraların evleri gibi. Çok güzel olmuş hocam. 5 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 28 Nisan Yazar Paylaş 28 Nisan Mehmet Yeter yazdı: Bizim oraların evleri gibi. Çok güzel olmuş hocam. İzninizle bu fotoğrafın resmini yapabilirmiyim. Çağlar Bayur yazdı: dikeye geçilmiş mimari de Muhalif olunca işte.. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 28 Nisan Paylaş 28 Nisan Metin Mankal yazdı: İzninizle bu fotoğrafın resmini yapabilirmiyim. Muhalif olunca işte.. Hocam evet demeyi çok isterdim ama resmi googledan aldım. Sorun olmayacak ise yapılabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts