Eyüp Çetin 30 Kasım 2023 Paylaş 30 Kasım 2023 Önce dikimevi sonra kutludüğün hatırlar mısın Metin hocam o günleri. Vay be 16 yıl olmuş. 😊 Mercedesle giderdik. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Kasım 2023 Paylaş 30 Kasım 2023 Vay ve 230 Hacettepe Beytepe Bir gelirde ağzına kadar dolu. Yine de açardı kapıyı. Bi 10 kişi daha alır devam ederdi sürüne sürüne.. 2 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 30 Kasım 2023 Yazar Paylaş 30 Kasım 2023 Eyüp Çetin yazdı: Önce dikimevi sonra kutludüğün hatırlar mısın Metin hocam o günleri. Vay be 16 yıl olmuş. 😊 Mercedesle giderdik. Hatırlamammı Eyüp. Güzel günlerdi..Yaşlanıyoz sanırım.. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 30 Kasım 2023 Paylaş 30 Kasım 2023 (düzenlendi) Hocam Süper Man filoya yakışır. 30 Kasım 2023 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi 3 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 https://youtu.be/i31bRUL7tiA?si=Q7f_opzXCev69nXX Efsane Ikarusu şoförlerden biri anlatıyor. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 25 Aralık 2023 Paylaş 25 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: yolcular nerede Piston aşağı demişler hepsi kaçmış 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Aralık 2023 Paylaş 26 Aralık 2023 Metin Mankal yazdı: Metoyu beğendim 😁 2 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 27 Aralık 2023 Paylaş 27 Aralık 2023 Metin Mankal yazdı: Hocam senin otogar dioraması kurma vaktin gelmiş 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 27 Aralık 2023 Yazar Paylaş 27 Aralık 2023 Cihat Küçükay yazdı: Hocam senin otogar dioraması kurma vaktin gelmiş Yapmıştım aslında.. 1 3 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 27 Aralık 2023 Paylaş 27 Aralık 2023 Metin Mankal yazdı: Yapmıştım aslında.. Sivas Gürün gece 02:00 iliklerime kadar üşüdüm bunu görünce. 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 5 Ocak Yazar Paylaş 5 Ocak Aslında doblo olacaktı ama bazan olmuyor işte..Ölçü tutmuyor benzemiyor..Neyse kazalı doblo oldu.. 3 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Kazalı hali bile çok güzel olmuş hocam, ellerinize sağlık. bu arada otobüslere de baktım da, sabit bir ölçü belirlenip hep o şekilde mi yapılsa acaba? misal 1/24? Sanattan hiç anlamam ama farklı boylarda olmamalı bence (nacizane) 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Metin Mankal yazdı: Aslında doblo olacaktı ama bazan olmuyor işte..Ölçü tutmuyor benzemiyor..Neyse kazalı doblo oldu.. güzel bir akım olarak da başlatılabilir, insta da video gibi birşeyler olacak mı 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 5 Ocak Yazar Paylaş 5 Ocak Cem Işık yazdı: bu arada otobüslere de baktım da, sabit bir ölçü belirlenip hep o şekilde mi yapılsa acaba? misal 1/24 Valla o kadarına kafam basmıyo Cem..Gerçek ölçü nedir küçültürsem ne olur.. Zaten matematik dört işlemden ibaret bölmede sıkıntı var.. Bulduğum bir fotoğraf video veya çizim üzerinden corelde kafama göre ölçeklendiriyorum. İşte o yüzden de böyle sorunlar çıkıyor.. Fazla sıkıntıya gelemiyorum ben.. Çağlar Bayur yazdı: insta da video gibi birşeyler olacak mı Hiiç bu yaştan sonra video filan uğraşamam üstad..Ben eğleniyorum ya...Yeter bana ... 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Metin Mankal yazdı: Fazla sıkıntıya gelemiyorum ben.. Sıkıntıya gelemeyen halin bu ise hocam. Bu iş benim gözümde komple sıkıntılı bir iş. Bir kere acayip sabır isteyen birşey. Tebrik ediyorum 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Emin Önal yazdı: benim gözümde komple sıkıntılı bir iş. diyene bak Yorum bağlantısı
Metin Mankal 14 Ocak Yazar Paylaş 14 Ocak (düzenlendi) 14 Ocak tarihinde Metin Mankal tarafından düzenlendi 9 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak Paylaş 14 Ocak teker arkasına da kaldırım kazıcı çıkıntılı tel ister bu 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 21 Ocak Yazar Paylaş 21 Ocak Çağlar Bayur yazdı: boyamalar nasıl yapılıyor Corel de parçaları renkli olarak hazırlıyorum.Çıktı alıyorum..Kartona yapıştırıp birleştiriyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ocak Paylaş 21 Ocak Metin Mankal yazdı: Corel de parçaları renkli olarak hazırlıyorum.Çıktı alıyorum..Kartona yapıştırıp birleştiriyorum. biz tabii parçayı önce çıkartıp sonra bi ton maskeleyeip fıslama kafasındayız hala 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts