Metin Mankal 7 Şubat 2019 Paylaş 7 Şubat 2019 Bir süredir youtebeden videolarını filan izliyordum.Bir kaç gündür uğraşıyorum. Gerçekten çok keyifli. Henüz çok acemiyim ama ilerletirim sanırım .Şu an için tek sorunum kaliteli karton bulamıyorum.. 41 Yorum bağlantısı
Cem Işık 7 Şubat 2019 Paylaş 7 Şubat 2019 Elinize sağlık çok güzel uğraş. Balsa ağacından daha güzel olmaz mıydı acaba? 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 7 Şubat 2019 Paylaş 7 Şubat 2019 Balsa ağacı sadece iskeleti için gerekli, diğer kısımlar için başka malzemeler lazım. Hobbytime sitesine bakın derim 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 7 Şubat 2019 Paylaş 7 Şubat 2019 Hocam elinize sağlık. Bulabilirseniz ikea’nın kendi ürünlerini muhafaza için kullandığı mukavvalarından deneyin gördüğüm en kaliteli karton malzeme. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 8 Şubat 2019 Paylaş 8 Şubat 2019 Hocam gerçekten muhteşem olmuş. Ellerinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 8 Şubat 2019 Paylaş 8 Şubat 2019 Elinize sağlık. Planları mı indiriyorsunuz. Yapımı hakkında detay verebilir misiniz? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Şubat 2019 Paylaş 8 Şubat 2019 Harika olmus CJ5 e bayildim tekerler harika [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 8 Şubat 2019 Yazar Paylaş 8 Şubat 2019 Çok teşekkürler arkadaşlar.Yaparken plan filan kullanmıyorum. Fotoğraflara bakarak parçaları kendim tasarlıyorum.Uçaklar tamamen imgesel. Referans aldığım bir şey yok.Willy de ise foroğraftan bakarak parçaları yaptım.Yapıştırıcı olarak sıcak silikon kullanıyorum..Sırada traktör var.İlk fırsatta başlayacağım inşallah.. 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 Şubat 2019 Paylaş 8 Şubat 2019 Pahali suslu kartonlarla bu kadar keyif vermezdi bence 😊 ellerinize saglik. cok guzel gorunuyorlar.. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 8 Şubat 2019 Paylaş 8 Şubat 2019 13 saat önce, Metin Mankal yazdı: Bir süredir youtebeden videolarını filan izliyordum.Bir kaç gündür uğraşıyorum. Gerçekten çok keyifli. Henüz çok acemiyim ama ilerletirim sanırım .Şu an için tek sorunum kaliteli karton bulamıyorum.. Elinize sağlık çok güzel görünüyorlar. Bursa'da çalıştığım karton firmaları var dilerseniz varsa özellikle aradığınız bir karton cinsi bana bildirin onlardan isterim , size yollarım. 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 8 Şubat 2019 Yazar Paylaş 8 Şubat 2019 1 saat önce, Fatih Evcin yazdı: Elinize sağlık çok güzel görünüyorlar. Bursa'da çalıştığım karton firmaları var dilerseniz varsa özellikle aradığınız bir karton cinsi bana bildirin onlardan isterim , size yollarım. Çok sağol Fatih.Henüz karton cinslerini filan bilemiyorum.Tek kriterim kesimi kolay olandan arıyorum..Çalıştığım kurumun kağıt fabrikası da var.Oraya bir bakacağım bakalım.. 1 saat önce, Alpay Sumer yazdı: Pahali suslu kartonlarla bu kadar keyif vermezdi bence 😊 ellerinize saglik. cok guzel gorunuyorlar.. Zaten işin güzel tarafı da o..0 maliyetle ortaya ürün çıkarıyorsun..Bir nevi geri kazanım gibi bir şey.. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Salman 8 Şubat 2019 Paylaş 8 Şubat 2019 Elinize sağlık çok güzel olmuşlar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat 2019 Paylaş 8 Şubat 2019 Çok güzel olmuş.. bir sonrakilerin mükemmel olacağından eminim.. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 8 Şubat 2019 Paylaş 8 Şubat 2019 Hocam elinize sağlık. İnsanın bir hobisi olması güzel. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Şubat 2019 Paylaş 9 Şubat 2019 Traktör harika. Tebrikler. [emoji1319][emoji1319] 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 9 Şubat 2019 Yazar Paylaş 9 Şubat 2019 10 dakika önce, Serkan Maden yazdı: Harika olmuş 480 lik mi bu? 480 evet... 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 10 Şubat 2019 Paylaş 10 Şubat 2019 Dışardan yapılabilir duruyor, ama verdiğiniz emeği burda çok açık göstermişsiniz. Çok çok güzel olmuş hepsi, daha da iyi olacaktır tabiki [emoji1305] 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts