Arda Bülent Güzel 7 Mart 2019 Paylaş 7 Mart 2019 Çıkmadan önce eski sahibi bunda çok nazar var aman dikkat et dedi [emoji846] Tam nazar oldu. Öncesinde de Uluabat’ta bi sorun yaşadık. Işıklarda yavaşlarken bi stop etti kaldı öyle. Çıt yok. Akü bitme emaresi bile. Bi elektrikçi bulduk hemen orada da çıkan bi kablo tespiti ile sıyırdık derken eve 10 km kala benden bu kadar dedi. Çekici üstünde de olsa çektim evin önüne [emoji1787] Arabadan önce benim toparlanmam gerek. Ne gündü ya. Hadi geçmiş olsun. Bir güzel dinlen. Canavarda dinlensin. 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 7 Mart 2019 Paylaş 7 Mart 2019 18 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı: Çıkmadan önce eski sahibi bunda çok nazar var aman dikkat et dedi 🙂 Tam nazar oldu. Öncesinde de Uluabat’ta bi sorun yaşadık. Işıklarda yavaşlarken bi stop etti kaldı öyle. Çıt yok. Akü bitme emaresi bile. Bi elektrikçi bulduk hemen orada da çıkan bi kablo tespiti ile sıyırdık derken eve 10 km kala benden bu kadar dedi. Çekici üstünde de olsa çektim evin önüne 🤣 Arabadan önce benim toparlanmam gerek. Ne gündü ya. O kadar uğraştın ki biz okumaktan yorulduk. Toparla da hem gelip görelim, hem tatlısı niyetine o güzel helvadan yiyelim . 2 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 7 Mart 2019 Yazar Paylaş 7 Mart 2019 8 dakika önce, Haşmet Güngör yazdı: O kadar uğraştın ki biz okumaktan yorulduk. Toparla da hem gelip görelim, hem tatlısı niyetine o güzel helvadan yiyelim . Çekici ile getirirken bir kaporta ustası önerdi. Seviyormuş o da böyle işleri. Bakalım bi fırsat bulursam gidip konuşacağım. Arabanın helvası deyince içim burkuldu. Daha görecek günleri var yahu. 🙂 Helva her zaman buluruz 🙂 1 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 7 Mart 2019 Paylaş 7 Mart 2019 46 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı: Çıkmadan önce eski sahibi bunda çok nazar var aman dikkat et dedi 🙂 Tam nazar oldu. Öncesinde de Uluabat’ta bi sorun yaşadık. Işıklarda yavaşlarken bi stop etti kaldı öyle. Çıt yok. Akü bitme emaresi bile. Bi elektrikçi bulduk hemen orada da çıkan bi kablo tespiti ile sıyırdık derken eve 10 km kala benden bu kadar dedi. Çekici üstünde de olsa çektim evin önüne 🤣 Arabadan önce benim toparlanmam gerek. Ne gündü ya. Senin araba konuyu okudu galiba ki inat etmiş çekiciye bineceğim diye Hayırlı olsun güle güle yaptır, kullan 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Mart 2019 Paylaş 7 Mart 2019 Asıl macera şimdi başlıyor, heyecanla takipteyim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mart 2019 Paylaş 7 Mart 2019 hayırlı olsun. toplama işi plan işidir. önce hedefte çıkmasını arzu ettiğiniz mamülü kafada tasarlayıni sonra bu hedefe hangi bütçe ile yürüneceğini planlayın. işi verirken anhatar teslim rakam alın,yapılacak işi kağıda yazın camına yapıştırın iş bitmeden ödeme yapmayın vs. 6 2 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 7 Mart 2019 Paylaş 7 Mart 2019 Hadi hayırlısı olsun. Gerçekten araç konuyu okumuş. Herkes çekici dedi , çekiciye binmeden olmaz demiş. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 Hayırlı olsun, Allah sabır versin, bazı ustalar yüzünden arabaya benzin döküp yakmak isteyeceksiniz, yakmayın. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 11 saat önce, Haşmet Güngör yazdı: O kadar uğraştın ki biz okumaktan yorulduk. Toparla da hem gelip görelim, hem tatlısı niyetine o güzel helvadan yiyelim . Helva derken 2 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 8 Mart 2019 Yazar Paylaş 8 Mart 2019 20 dakika önce, Serkan Karadağ yazdı: Hayırlı olsun, Allah sabır versin, bazı ustalar yüzünden arabaya benzin döküp yakmak isteyeceksiniz, yakmayın. Yakmak yok, yakmak yok. 1 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 9 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı: Yakmak yok, yakmak yok. Lpg var mı araçta, yoksa takmayı düşünüyor musun? Yorum bağlantısı
Selim Kaya 8 Mart 2019 Yazar Paylaş 8 Mart 2019 4 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Lpg var mı araçta, yoksa takmayı düşünüyor musun? LPG var. Ruhsata da işli. Şimdilik duracak. Projenin devamına göre tekrar değerlendireceğim. Her ne kadar keyif için de olsa, gelecekte elimizdeki sonuca göre uzun yol da yapabilirim. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 Değmez baba uğraşma onunla ama tabi işlenmiş olması iyi 🙂 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 8 Mart 2019 Yazar Paylaş 8 Mart 2019 6 dakika önce, Emre Şimşek yazdı: Değmez baba uğraşma onunla ama tabi işlenmiş olması iyi 🙂 Zaten LPG olmasaydı, taktırmak için uğraşmazdım sanırım. Dursun bakalım şimdilik. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 On 07.03.2019 at 21:52, Recep Selim Kaya yazdı: bunda çok nazar var Sarının laneti işte 😀 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 9 Mart 2019 Paylaş 9 Mart 2019 Aha bak bana teneke opelci diyodunuz 😊 Birgun herkes opel sahibi olacak 😁 2 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 9 Mart 2019 Yazar Paylaş 9 Mart 2019 Kamçı no 1 Kayınpeder “izlettirdi” şimdi bunu. Mecbur sesimiz çıkmadan izledik. İyi oluyor böyle aslında. Bi kamçı daha yedik. Neyse... Düzenleme: İstemeye istemeye izleyince bir iki yerdeki küfür niteliğindeki kelimeleri kaçırmışım. Link olarak yeniden güncelledim. 1 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Mart 2019 Paylaş 9 Mart 2019 26 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı: Kamçı no 1 Kayınpeder “izlettirdi” şimdi bunu. Mecbur sesimiz çıkmadan izledik. İyi oluyor böyle aslında. Bi kamçı daha yedik. Neyse... Düzenleme: İstemeye istemeye izleyince bir iki yerdeki küfür niteliğindeki kelimeleri kaçırmışım. Link olarak yeniden güncelledim. Olayın ruhunu kavras öyle demezdi Yorum bağlantısı
Selim Kaya 9 Mart 2019 Yazar Paylaş 9 Mart 2019 4 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Olayın ruhunu kavras öyle demezdi Farketmez. Damat geldik damat gidicez. Deli damat. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart 2019 Paylaş 9 Mart 2019 Video ağır olmuş Recebim. Arabayı toplatınca kayınpederi bindirme [emoji23]Renk ne düşünüyorsun. ? 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Mart 2019 Paylaş 9 Mart 2019 11 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı: Farketmez. Damat geldik damat gidicez. Deli damat. Konu anlaşıldı... 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 9 Mart 2019 Yazar Paylaş 9 Mart 2019 8 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Video ağır olmuş Recebim. Arabayı toplatınca kayınpederi bindirme Renk ne düşünüyorsun. ? 6 dakika önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: Renk çok güzel arı gibi maşallah İlk sayfadaki iki örnek arasında kalmıştım. Ama sarı renk biraz yoracak beni psikolojik olarak sanırım. Turkuaz daha sakin gibi. Hem bakınca hem sürünce dinlenmek istiyorum kısaca. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Mart 2019 Paylaş 9 Mart 2019 Tekrar heves ediyorum bende 124 alsam mı diye. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts