Emre Şimşek 5 Mart 2019 Paylaş 5 Mart 2019 Artık macera başlıyor desene 😁 hayırlısı olsun abi, bi tatlını yeriz gelirsek oralara 🙂 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 5 Mart 2019 Paylaş 5 Mart 2019 Eee artık kayıt defterleri fotoğraf makineleri değerli anılar için hazırdır. Herşeyin gonlunuzce olacağına inancım tamdır. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 5 Mart 2019 Yazar Paylaş 5 Mart 2019 1 saat önce, Emre Şimşek yazdı: Artık macera başlıyor desene 😁 hayırlısı olsun abi, bi tatlını yeriz gelirsek oralara 🙂 Çanakkale helvası iyi bir puan almıştı son toplantıda. 1 saat önce, Evren Barış Özbek yazdı: Hadi hayırlısı. Teşekkür ederim. Sizin Reno12 konusundan öğreneceklerim var. Bir saat önce, Hacı Şenyurt yazdı: Eee artık kayıt defterleri fotoğraf makineleri değerli anılar için hazırdır. Herşeyin gonlunuzce olacağına inancım tamdır. Heyecan dorukta. İyi bir test olacak geri dönüş yolu. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Mart 2019 Paylaş 5 Mart 2019 Çanakkale helvasını zaten ben bilahare isteyeceğim kargo olarak 😎 Hele sen şu işini hallet aradan çıksın o. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart 2019 Paylaş 6 Mart 2019 15 saat önce, Recep Selim Kaya yazdı: An itibariyle hayırlı haberi aldım. Perşembe günü sonuçlandırıyoruz inşallah. Detay sormadım tabi nasıl oldu diye. 😀😍😎 Geçmiş mi muayeneyi. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 6 Mart 2019 Yazar Paylaş 6 Mart 2019 7 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Geçmiş mi muayeneyi. Geçmiş. Ama nasıl geçmiş bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 6 Mart 2019 Yazar Paylaş 6 Mart 2019 Araca iki yıldır ruhsat almamışlar Geçici trafik belgesi varmış onun da süresi geçti haliyle... İstanbul 'da nasıl bir cesarettir bu. Neyse bugün o sorun da halledilmiş. İlk masrafımızı da yaptık plaka tahsisi ile hadi hayırlısı. Bu gece yollardayım... 6 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Mart 2019 Paylaş 6 Mart 2019 21 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı: Araca iki yıldır ruhsat almamışlar Geçici trafik belgesi varmış onun da süresi geçti haliyle... İstanbul 'da nasıl bir cesarettir bu. Neyse bugün o sorun da halledilmiş. İlk masrafımızı da yaptık plaka tahsisi ile hadi hayırlısı. Bu gece yollardayım... OHooo, Tüvtürk gelene kadar arkadaşım 5 seneye yakın ruhsatsız gezdi. Hadi hayırlı olsun. Araç başında foto bekliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 6 Mart 2019 Yazar Paylaş 6 Mart 2019 Şimdi, Sani Gerşon yazdı: OHooo, Tüvtürk gelene kadar arkadaşım 5 seneye yakın ruhsatsız gezdi. Hadi hayırlı olsun. Araç başında foto bekliyoruz Benim anlamadığım bu araba ruhsat olmadan nasıl muayene oldu? Neyse. Yarın elimiz boş dönmeyiz inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Mart 2019 Paylaş 6 Mart 2019 Hayırlı olsun Recep. İnşallah sıkıntısız çekersin kapının önüne. Bi de programında içerenköye uğramak olmasaydı 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Mart 2019 Paylaş 6 Mart 2019 Yemin olsun bizde senle yasadik resmen sureci.. Artik dayanamayruk, gelsin arac evin onune 😁 1 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 6 Mart 2019 Paylaş 6 Mart 2019 Hadi hayırlı olsun. İstedin ve oldu. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 6 Mart 2019 Paylaş 6 Mart 2019 Merakla takipteyim. Hayırlı olsunGM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 6 Mart 2019 Paylaş 6 Mart 2019 31 dakika önce, Alpay Sumer yazdı: Yemin olsun bizde senle yasadik resmen sureci.. Artik dayanamayruk, gelsin arac evin onune 😁 hatta daha fazla gerildik nerden aldın bu arabayı diye 😉 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Mart 2019 Paylaş 7 Mart 2019 Darlandum deyirum darlandum 15 saat önce, Yasin Mümin Şimşek yazdı: Merakla takipteyim. Hayırlı olsun GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yasin tapatalk imzanı kapatır mısın 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Mart 2019 Paylaş 7 Mart 2019 e hani resim yok mu gittin mi geldin mi neredesin 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts