Ali Cihangiroğlu 16 Ağustos 2019 Paylaş 16 Ağustos 2019 (düzenlendi) İnan Çınar yazdı: Hadi gidip başkasına yaptırdın , geçiş garantisi nedir ya? Adamlar yapacakları yol için devletten kredi çekiyor bir de... Ağa kızını marabaya veriyor, düğününü de ağa yapıp gerdeğe ağa sokuyor. Genişlet başkasına yaptır tamam ama vergimle yaptır, bu zaten olması gereken, devlet kalkıp KGM ile oturup yol yapmasın, açsın ihaleyi yaptırsın, fakat kaynak gelir olacak, olmayan para ile borçlanmayacak.... aynen dediğin gibi ağa olayı.... ben fabrikatörüm, çıkıp diyorumki, eeyyy işçlilerim, fabrikayı büyüteceğim, maaşlarınızın yarısını kesip ilk temeli attacağım, sonraki ödemeler içinse yine maaşınızdan uzuun yıllar kesip işi bitireceğim, sonunda rahat edeceksiniz fabrika büyüyecek sonra para kazanacağız ve maaşlara zam var.... hiç değilse büyüyen bir fabrika var bu işte... ee benden hiç para çıkmadıki sizden kestiğim maaşlarınızıda ger ödemeyeceğim, ilerde kar edersek size zam var.... yersen gibi bir durum... kaldıki bu otoyolların ekonomiye faydası tartışılır, görüntüde rahatlık parası olana yansır, ekonomiye ağır sanayiye fayda nerede, baca tütüyormu? yol yerine tüm gücünde en az çift hat gidiş geliş demiryolu ağı öreceksin önce, hızlı trende değil, oda şuan otoyollar gibi dönüyorsun köşeyi... sadece yük treni ağı öreceksin... neyse... hey gidi Cumhuriyetin ilk yılları hey diyim, beyaz zambaklar ülkesi heyyy... not: eski yoldan gideyim diye kaçarken bir bakmışsın şehir yada sanayi turu atıyorsun, devlet yolunu bazı yerlerde bulmak için navigasyon bile zorlanmakta... 16 Ağustos 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2019 İstanbul park bahçeler 2015 te 1 milyar lira çiçeğe harcamış. yap boz oyunları.. Şehirde park var sanki. Atasözü: "Akılsız köpeği yol kocatır" geçen hafta ispanya portekizde çok araç kullandım böyle saçmalıklar görmedim ama portekizde otoyollar pahalı idi. Öte yandan milli gelire oranla normaldi. İspanyada ise çoğunlukla bedavaydı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Ağustos 2019 Paylaş 16 Ağustos 2019 Ali Cihangiroğlu yazdı: not: eski yoldan gideyim diye kaçarken bir bakmışsın şehir yada sanayi turu atıyorsun, devlet yolunu bazı yerlerde bulmak için navigasyon bile zorlanmakta...Navigasyon açıp. Paralı yolları kapatıyorum ben. Aksi halde bir anda paralı yolda buluyoruz kendimizi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Ağustos 2019 Paylaş 16 Ağustos 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Navigasyon açıp. Paralı yolları kapatıyorum ben. Aksi halde bir anda paralı yolda buluyoruz kendimizi. Genişlet Asvalt yolları bile kapatırım land ile gezerken 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Ağustos 2019 Paylaş 16 Ağustos 2019 Servet Aydın yazdı: Asvalt yolları bile kapatırım land ile gezerken Aaa land hareket edebiliyor muydu? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Ağustos 2019 Paylaş 16 Ağustos 2019 Patlak lastikle kenarda kalmışlara yardım edecek kadar yürüyor Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Ağustos 2019 Paylaş 16 Ağustos 2019 Bayramda otoyol kilitti ankara yönü samiyle osmangaziden geçip bursa eskişehir haymana üzerinden şerefli koçhisara bağlanıp mersine hiç trafiğe takılmadan vardık ankaraya otoyoldan gitsek kafayı yerdik heralde trafikten köprü 100 lira ucuz geliyor artık fikren. Ana kalan otoyol halen pahalı gözümde Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ağustos 2019 Paylaş 16 Ağustos 2019 Mehmet Göktürk yazdı: geçen hafta ispanya portekizde çok araç kullandım böyle saçmalıklar görmedim ama portekizde otoyollar pahalı idi. Öte yandan milli gelire oranla normaldi. İspanyada ise çoğunlukla bedavaydı. Genişlet bu konuyu yerinde incelemeli en az 1 hafta sürer 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 16 Ağustos 2019 Paylaş 16 Ağustos 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Navigasyon açıp. Paralı yolları kapatıyorum ben. Aksi halde bir anda paralı yolda buluyoruz kendimizi. Genişlet Mehmet abi bunun bir yolu var mı? Otoyolları kapattım bu sefer de İzmir çevre yoluna sokmadı tatilde, boşuna dolandık durduk. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Ağustos 2019 Paylaş 16 Ağustos 2019 Paralı geçişleri kapatabiliyoruzRota ayarlarında var bu 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Ağustos 2019 Paylaş 17 Ağustos 2019 256 tl benim bir haftalık harclığım yahu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Ağustos 2019 Paylaş 19 Ağustos 2019 İşte size küçük motor otobanda çok yakar tezinin doğruluğu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ağustos 2019 Paylaş 19 Ağustos 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Paralı geçişleri kapatabiliyoruz Rota ayarlarında var bu Genişlet o zaman devlete ait olanlara da sokmuyor ama 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2019 Turgutludan yandex çıkardı dağa sardık... köylerden geçtik yol bitti toprak yol da bitti iki dere geçişi yaptık ve eve vardık.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Ağustos 2019 Paylaş 19 Ağustos 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Turgutludan yandex çıkardı dağa sardık... köylerden geçtik yol bitti toprak yol da bitti iki dere geçişi yaptık ve eve vardık.. Genişlet Series sahibini başka nereye sokacak ki 35 dakika video izlemek için epey boş zaman bol para lazım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2019 Tiguanla... Perşembe seriesle gidecem video çekerim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Ağustos 2019 Paylaş 19 Ağustos 2019 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Series sahibini başka nereye sokacak ki 35 dakika video izlemek için epey boş zaman bol para lazım Genişlet Hocam personel servisinde 01:30 saat gecirirsen epey boş zamanın oluyor. 19 Ağustos 2019 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Ağustos 2019 Paylaş 19 Ağustos 2019 Ali Darbaz yazdı: Hocam personel servisinde 01:30 saat gecirirsen epey boş zamanın oluyor. Genişlet Ev iş araba ile gidiyordun sanıyordum 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Ağustos 2019 Paylaş 19 Ağustos 2019 Servet Aydın yazdı: Ev iş araba ile gidiyordun sanıyordum Genişlet Sadece perşembeleri Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2019 Ali Darbaz yazdı: Sadece perşembeleri Genişlet Kafa rahat 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Ağustos 2019 Paylaş 19 Ağustos 2019 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Kafa rahat Genişlet Perşembe en az trafik olan gün . Bizim semtin 3 semt pazarımız var. Perşembeleri en ideal gün bizim burda. 19 Ağustos 2019 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Ağustos 2019 Paylaş 19 Ağustos 2019 Merhaba Arkadaşlar , Youtubede denk geldim, sitesindede baktım. Bursada Karacabey olan kesin 72 km bedavamı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Ağustos 2019 Paylaş 19 Ağustos 2019 Servet Aydın yazdı: Evet. Çevreyolu orası yıllardır Genişlet Yani ben kurnazlık edip, yolun 33 tl olan yalova gemlik bursa bölümünü geçince, karacabey sapağından eski yola girsem Para ödeyecekmiyim ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts