Ali Darbaz 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Demekki en guzeli google maps ucretsiz yollari aktive edicez. Topu topu 500 km yol icin 200 tl veremem. Araba zaten 150 yakar oraya. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Cavit Çırakoğlu yazdı: Bence taleptendir. ) Genişlet PAra çok verelim bir yerlere talebi. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Nihat Palolu yazdı: Ben seviyordum o kısmı, Manisa’dan İzmir’e gelirken (rampa çıkışı) araba test etmek için iyiydi, ne kadar nazlanacağı orada belli oluyordu [emoji846]Tüneli kullanmak zorunda değiliz. Yine kullanabiliyoruz. Hemde trafik olmadan.[emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Genellikle alternatifi olan yerlerde paralı yapabilirsin. Alternatifi yoksa devletin sorumluluğunda denilebilir. Zaten devlet de sensin yine sen veriyorsun. Genişlet Cavit Çırakoğlu yazdı: Mehmet Göktürk yazdı: Genellikle alternatifi olan yerlerde paralı yapabilirsin. Alternatifi yoksa devletin sorumluluğunda denilebilir. Zaten devlet de sensin yine sen veriyorsun. Genişlet Aynen dediğiniz gibi de . Karadeniz'de olan tünellerin bulunduğu yerlerde genellikle servis yolu gibi yollar var. Püf noktası olan tünellerin yol genişletme gibi bir işlevinin olması, yani orayı geçmek için mecburen tünel kullanılıyor tünel daha az maliyetli oluyordur. Şimdi birileri okur bu yollar paralı olur:)) Sahil yolunda Artvin de 6 , Rize de 4, Trabzon'da 5 Giresun'da 3, Ordu da 3 tünel hatırlıyorum fazlada olabilir. Artvin'de tüneller mecburi geçiş. Giresun da mecburi geçiş. Diğerlerinde alternatif yol var diye aklımda kalmış. Genişlet Zigana tüneli yokken ulaşım sadece helikopter ile yapılmıyordur diye tahmin ediyorum. 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Osmangazi köprüsünden Bursa kuzey çıkışı 140 lira Saruhan İzmir arası 27 lira Saruhan ile Bursa arası da yol tamamlansa en az 150 km vardır. Ona da 150 isterler 140+27+150=317 TL İstanbul izmir Nasıl ama Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Ocak 2019 Yazar Paylaş 30 Ocak 2019 "Öz Yurdunda Garipsin Öz Vatanında Parya" vardır ya? Onu anımsadım. Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 31 Ocak 2019 Paylaş 31 Ocak 2019 Ay başında bende kullandım ücretli olacağı hiç aklıma gelmemişti. 27 lira ödeyince içim acıdı, zaten bazı otobüs firmaları ve merak edenler kullanıyor sanırım yayla gibi bomboş yol. Yorum bağlantısı
Onur Doğan 31 Ocak 2019 Paylaş 31 Ocak 2019 Vatandaş geçemedikten sonra altın kaplama yol olsa ne olur.. Zaten verdiğimiz vergilerle yapılması gereken işler bunlar, ama artık herşey rant meselesine döndüğü için yakında devlet yolunu da paralı yaparlar insanlara ya devlet yolundan geç ya da yeni yapılan otobandan geç denir, insanlarda bakar arada cüzi fark var böylece yeni yapılan yoldan km si 1 tl den gider diğerine göre az bi fark vardı deyip mutlu oluruz Maalesef yeni politika böyle, kaybettirdikleri eşşek misali.. 3 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 31 Ocak 2019 Paylaş 31 Ocak 2019 Size bi soru Avrupa yakasından Anadolu ya parasız geçme yöntemi var mı Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 31 Ocak 2019 Paylaş 31 Ocak 2019 Fatih Keskin yazdı: Size bi soru Avrupa yakasından Anadolu ya parasız geçme yöntemi var mı Genişlet Çanakkale üzerinden İzmit'ten doğru. Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 31 Ocak 2019 Paylaş 31 Ocak 2019 Fatih Keskin yazdı: Size bi soru Avrupa yakasından Anadolu ya parasız geçme yöntemi var mıKaradenizi dolaşıp dönebiliriz. Hemde bir kaç ülke görürüz. 1 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 31 Ocak 2019 Paylaş 31 Ocak 2019 Fatih Keskin yazdı: Size bi soru Avrupa yakasından Anadolu ya parasız geçme yöntemi var mı Genişlet Var, yüzerek Yorum bağlantısı
Serhat Işık 31 Ocak 2019 Paylaş 31 Ocak 2019 Fatih Keskin yazdı: Size bi soru Avrupa yakasından Anadolu ya parasız geçme yöntemi var mı Genişlet kıta değiştirirken bedavaya mı geçeceksin kardeşim? ayıptır ayıp.😃 bu gidişle memlekete bile gidemeyeceğiz artık. 50 tl'nin hesabını yaparken birde yol ücretleri zulümü baş gösterdi. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 31 Ocak 2019 Paylaş 31 Ocak 2019 Hüseyin Sönmez yazdı: Çanakkale üzerinden İzmit'ten doğru. Genişlet Çanakkale tarafına öpücükle mi geçeceksin Cavit Çırakoğlu yazdı: Fatih Keskin yazdı: Size bi soru Avrupa yakasından Anadolu ya parasız geçme yöntemi var mı Genişlet Karadenizi dolaşıp dönebiliriz. Hemde bir kaç ülke görürüz. Genişlet Bu daha mantıklı Nihat Palolu yazdı: Var, yüzerek Genişlet En mantıklısı bu yüzme vergisi başlamadan denenebilir Serhat Işık yazdı: kıta değiştirirken bedavaya mı geçeceksin kardeşim? ayıptır ayıp.😃 bu gidişle memlekete bile gidemeyeceğiz artık. 50 tl'nin hesabını yaparken birde yol ücretleri zulümü baş gösterdi. Genişlet Nerede kaldı sosyal devletin vatandaşına ücretsiz seyahat özgürlüğü ilkesi. Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 31 Ocak 2019 Paylaş 31 Ocak 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Dün geçtim. 27 lira. Bornovadan meşhur ışıklara takılacağım diye bağlantı yolundan devam edeyim derken hoop düz devam ediverdik. manisa dağlarına girmeden arkadan kemalpaşa yönünden saruhanlı üstüne çıkıverdik. Bu çerçevede izmir-gebze arasını 4 saat 10 dakikada alabildim. Bi ara çok hızlı giden bi fluence'in plakasını okumak için takip ettim onun dışında limitlerde ve biraz üstünde gibi sert sayılan kullanım. Yakıt ortalaması 6.9. bilgi: https://www.insaatderyasi.com/izmir-manisa-otoyolu-aciliyor-gecis-ucretleri-belli-oldu-10318h.htm Genişlet Ben de pazar günü izmir istanbul yapacağım, saruhanlıyı kullanmam, sabuncu beli dahai iyi de . Bursadan sonraki yol ücretleri neler acaba köprü ücreti gidiş geliş ne kadar? köprüden başka ücretli yol var mı? Yorum bağlantısı
Serhat Işık 31 Ocak 2019 Paylaş 31 Ocak 2019 ....'yakında devlet yolları da ücretli olacak' bunu da dillendirmemek lazım diye düşünüyorum. Sonra diyecekler ki devletlülerimiz ki diyorlardır bence 'millet zaten bunu da kabullenmiş' razı gösterirler. 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 31 Ocak 2019 Paylaş 31 Ocak 2019 Geçenlerde kullandım, İzmir-Turgutlu arası bölümünü. Çıkışta 9,5 TL ücreti görünce şaşırdım. Tekrar aynı güzergahta gidersem Kemalpaşa'dan çıkıp normal karayoluyla yola devam ederim. 9,5 TL yazıktır. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Ocak 2019 Yazar Paylaş 31 Ocak 2019 Cavit Çırakoğlu yazdı: Fatih Keskin yazdı: Size bi soru Avrupa yakasından Anadolu ya parasız geçme yöntemi var mı Genişlet Karadenizi dolaşıp dönebiliriz. Hemde bir kaç ülke görürüz. Genişlet Sivastopool öönünde..... şarkısında var Ali Ozan Yurtsever yazdı: Ben de pazar günü izmir istanbul yapacağım, saruhanlıyı kullanmam, sabuncu beli dahai iyi de . Bursadan sonraki yol ücretleri neler acaba köprü ücreti gidiş geliş ne kadar? köprüden başka ücretli yol var mı? Genişlet 140 lira.tek yön. İstanbulda ayrıca otoyol ücretleri köprü vs. Yorum bağlantısı
Ali Gök 31 Ocak 2019 Paylaş 31 Ocak 2019 zaten arabam öyle 250 ile giden bi araba değil. 120 ile ufak ufak giderim eski yoldan. zaten nedense izmir yolu çok eğlenceli gelir oldu bitti dağlık bayırlık güzel yerler var mersine giderken konya ovası bitiriyor adamı Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 31 Ocak 2019 Paylaş 31 Ocak 2019 Fatih Keskin yazdı: Çanakkale tarafına öpücükle mi geçeceksin Genişlet Fatih'in selamı var diyorum geçiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 31 Ocak 2019 Paylaş 31 Ocak 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Sivastopool öönünde..... şarkısında var 140 lira.tek yön. İstanbulda ayrıca otoyol ücretleri köprü vs. Genişlet 140 da dönüş. çok fazla değil mi? 😱 o taraflara yolum hiç düşmediği için duyuyordum fiyatlar yüksek ama gerçekten olacak şey değil. Körfezi dolaşmak her anlamda ekonomik. Zaman dışında. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 31 Ocak 2019 Paylaş 31 Ocak 2019 Ortlaam uçak bileti fiyatına İzmir'e gidiliyor. Gerçi bir de feribot var o daha müstesna bir konu. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 31 Ocak 2019 Paylaş 31 Ocak 2019 İbrahim Arslan yazdı: Osmangazi köprüsünden Bursa kuzey çıkışı 140 lira Saruhan İzmir arası 27 lira Saruhan ile Bursa arası da yol tamamlansa en az 150 km vardır. Ona da 150 isterler 140+27+150=317 TL İstanbul izmir Nasıl ama Genişlet Haritadan baktım. Saruhanlı-Bursa kuzey 280 km. Yol bitince ist-izmir kaç para olur hayal edemiyorum. Bu yollar öylece boş durur. Yazık memleketin parasına Yorum bağlantısı
Recommended Posts