Mehmet Göktürk 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Dün geçtim. 27 lira. Bornovadan meşhur ışıklara takılacağım diye bağlantı yolundan devam edeyim derken hoop düz devam ediverdik. manisa dağlarına girmeden arkadan kemalpaşa yönünden saruhanlı üstüne çıkıverdik. Bu çerçevede izmir-gebze arasını 4 saat 10 dakikada alabildim. Bi ara çok hızlı giden bi fluence'in plakasını okumak için takip ettim onun dışında limitlerde ve biraz üstünde gibi sert sayılan kullanım. Yakıt ortalaması 6.9. bilgi: https://www.insaatderyasi.com/izmir-manisa-otoyolu-aciliyor-gecis-ucretleri-belli-oldu-10318h.htm 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 manisadan izmire gitmek için 58 lira vereceksek eğer istanbula gelmek için köprü dahil minimum 300 lira olur 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Ocak 2019 Yazar Paylaş 30 Ocak 2019 Dün zaten ne olduğumu şaşırdım biraz. 250 lira benzin 200 lira yol. Ali Gök yazdı: manisadan izmire gitmek için 58 lira vereceksek eğer istanbula gelmek için köprü dahil minimum 300 lira olur Genişlet Manisadan izmire o yolla gidilemez. Çok dolaşım olur. Karda çamurda belki. Yorum bağlantısı
Ali Gök 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 sapıklık bu ya. izmirden manisaya git gel 120 lira otoyol parası. samimi söylüyorum sapıklık 4 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Sivri biber olmuş 20 TL bu fiyat bu konfor bedeve bedeve 😛 3 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Ali Gök yazdı: sapıklık bu ya. izmirden manisaya git gel 120 lira otoyol parası. samimi söylüyorum sapıklık Genişlet Zevkine giren olur, diğer türlü mecburi yol değil. Eski yol daha kısa deniyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Sivri biber olmuş 20 TL bu fiyat bu konfor bedeve bedeve [emoji14] Bakan, biber yemeyin, o zaman ucuzlar demişti. [emoji28] 1 2 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Babam hastanede yatarken birkaç kez kullandım. Hanım ekranda 26-27 gibi bir rakam yazdı dedi, o kadar olmaz yanlış görmüş olabilirsin demiştim, demek doğruymuş. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Ali Gök yazdı: manisadan izmire gitmek için 58 lira vereceksek eğer istanbula gelmek için köprü dahil minimum 300 lira olur Genişlet İzmir mekez ile Manisa merkez arası otobana ihtiyaç yok, meşhur sabuncubeli yolu kullanılıyor, o yoldaki tehlikeli kısıma da tünel yapıldı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Nihat Palolu yazdı: İzmir mekez ile Manisa merkez arası otobana ihtiyaç yok, meşhur sabuncubeli yolu kullanılıyor, o yoldaki tehlikeli kısıma da tünel yapıldı. Genişlet Tehlikeli yol kısmıda bir hayli eğlencelidir. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Ocak 2019 Yazar Paylaş 30 Ocak 2019 Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Tehlikeli yol kısmıda bir hayli eğlencelidir. Genişlet Çok güzeldi çook... 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Bakan, biber yemeyin, o zaman ucuzlar demişti. Genişlet Sayın bakanım işi biliyor. Bu kurt politikacılar çok zekiler. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Ben de geçtim 27 lira verdim , bana çok geldi. Dönüşte parasız yoldan geldim. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Mehmet Göktürk yazdı: https://www.insaatderyasi.com/izmir-manisa-otoyolu-aciliyor-gecis-ucretleri-belli-oldu-10318h.htm Genişlet Otoyol ücreti kilometrede 1 TL olacakmış. Haberde öyle diyor. Kilometrede 1 TL yakan kaç araba vardır acaba. Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Çok güzeldi çook... Genişlet VAG sevmeyen bir kullanıcı olarak o yolu RS6 ile tırmanmak isterdim 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Ben den başka kimse yoktu yayla gibi yolda, orada kıllandım zaten. 😂 4 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Bak buna da ayrı sinir oluyorum. Tamam paralı yapıyorsun herşeyi. O zaman karadenizdeki adama niye beleş bütün tüneller yollar? https://www.insaatderyasi.com/yeni-zigana-tuneli-insaatinda-son-durum-2019-10727h.htm 2 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Tehlikeli yol kısmıda bir hayli eğlencelidir. Genişlet Ben seviyordum o kısmı, Manisa’dan İzmir’e gelirken (rampa çıkışı) araba test etmek için iyiydi, ne kadar nazlanacağı orada belli oluyordu 🙂 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 (düzenlendi) Hüseyin Sönmez yazdı: Bak buna da ayrı sinir oluyorum. Tamam paralı yapıyorsun herşeyi. O zaman karadenizdeki adama niye beleş bütün tüneller yollar? https://www.insaatderyasi.com/yeni-zigana-tuneli-insaatinda-son-durum-2019-10727h.htm Genişlet Hüseyin bey Karadeniz de olan yollar yapılan yollar otoyol değil.:)) Karadenizlilere Ege deki yollar beleş mi? 30 Ocak 2019 tarihinde Cavit Çırakoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Cavit Çırakoğlu yazdı: Hüseyin bey Karadeniz de olan yollar yapılan yollar otoyol değil.:)) Karadenizlilere Ege deki yollar beleş mi? Genişlet Tünel diyorum. Örneğin Avrasya - Zigana neden biri beleş diğeri paralı? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Ocak 2019 Yazar Paylaş 30 Ocak 2019 Nihat Palolu yazdı: Ben seviyordum o kısmı, Manisa’dan İzmir’e gelirken (rampa çıkışı) araba test etmek için iyiydi, ne kadar nazlanacağı orada belli oluyordu 🙂 Genişlet Passat ile atraksiyon yapılıyordu ama tiguanla olmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Hüseyin Sönmez yazdı: Tünel diyorum. Örneğin Avrasya - Zigana neden biri beleş diğeri paralı?Bence taleptendir. ) Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Ocak 2019 Yazar Paylaş 30 Ocak 2019 Cavit Çırakoğlu yazdı: Bence taleptendir. ) Genişlet Genellikle alternatifi olan yerlerde paralı yapabilirsin. Alternatifi yoksa devletin sorumluluğunda denilebilir. Zaten devlet de sensin yine sen veriyorsun. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Hüseyin Sönmez yazdı: Tünel diyorum. Örneğin Avrasya - Zigana neden biri beleş diğeri paralı? Genişlet değildir yahu öyle mi? 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 30 Ocak 2019 Paylaş 30 Ocak 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Genellikle alternatifi olan yerlerde paralı yapabilirsin. Alternatifi yoksa devletin sorumluluğunda denilebilir. Zaten devlet de sensin yine sen veriyorsun.Aynen dediğiniz gibi de . Karadeniz'de olan tünellerin bulunduğu yerlerde genellikle servis yolu gibi yollar var. Püf noktası olan tünellerin yol genişletme gibi bir işlevinin olması, yani orayı geçmek için mecburen tünel kullanılıyor tünel daha az maliyetli oluyordur. Şimdi birileri okur bu yollar paralı olur:)) Sahil yolunda Artvin de 6 , Rize de 4, Trabzon'da 5 Giresun'da 3, Ordu da 3 tünel hatırlıyorum fazlada olabilir. Artvin'de tüneller mecburi geçiş. Giresun da mecburi geçiş. Diğerlerinde alternatif yol var diye aklımda kalmış. Yorum bağlantısı
Recommended Posts