İçeriğe Yönlendir

Focus III - Cam Açma-Kapama Butonlarının Aralıklı Çalışması

Tolga Karaca

Recommended Posts

Tolga Karaca

Merhaba, aranıza yeni katıldım. Araçta kilitleri açtığımda 3 sn kapalı 3 sn açık şeklinde bir periyot oluşuyor. Bu 3 sn açık pozisyonda her şey çalışıyor. Ancak diğer durumda sol ön cam açma kapama ,yan aynaların açılması kapanması çalışmıyor. Hatta arabaya binmeden yan aynalarda yanan ışıklar 3 sn yanıyor, 3 sn yanmıyor. Anladığım kadarıyla araba kilitli pozisyonda iken de bu periyot devam ediyor çünkü kilit açtığımda bazen yan aynalar açılıyor bazen de açılmıyor. Umarım açıklayıcı anlatabilmişimdir.

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Video olsa daha anlaşılır olurdu ben şahsıma adına tam anlayamadım. 

Yorum bağlantısı
Tolga Karaca
50 dakika önce, Harun Kocaçalışkan yazdı:

Video olsa daha anlaşılır olurdu ben şahsıma adına tam anlayamadım. 

Daha belirgin olması açısından hava kararınca video çekerim. Çünkü şu anda açma kapama düğmelerinin ışıkları belli olmuyor.

Işıklar yandığında ön cam, yan ayna açma kapama çalışıyor. Söndüğünde ise sanki elektrik yokmuş gibi çalışma kesiliyor.

Yorum bağlantısı
ibrahim Olkun

Merhaba  o ışıklar nasıl sönüyor bir tuşa fekan dokunuyormusun yoksa kendiliğinden mi sönüyor

Yorum bağlantısı
Tolga Karaca
2 saat önce, ibrahim Olkun yazdı:

Merhaba  o ışıklar nasıl sönüyor bir tuşa fekan dokunuyormusun yoksa kendiliğinden mi sönüyor

Normalde hep yanması gereken ışıklar kendiliğinden yanıp sönüyor.

Yorum bağlantısı
ibrahim Olkun
11 saat önce, Tolga Karaca yazdı:

Normalde hep yanması gereken ışıklar kendiliğinden yanıp sönüyor.

Büyük ihtimal kablo kopması yapa şase olma ihtimalide olabilir

Yorum bağlantısı
Mustafa Öztürk35

2 ay önce aynısı bana oldu yolcu tarafı camlar ve aynalar 3 saniye çalışıyor 3 saniye çalışmıyordu açtım soketlerine baktım hiç bir sorun yoktu sonra dedim acaba sigortaları zararmı geldi sigortasını değiştirdim yine aynı sonra sigortadan arabanın tüm elektriğini kestim aküyü değiştirdim baktım kendine geldi ama aküdenmi değil mi bilmiyorum kaçak olabilir akün zayıflamış olabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu durumda.. kutup başını söküp, 5-10 dakika bekleyip geri takıp, sistemin resetlenmesini sağlayıp denemek gerek.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tolga Karaca
On 24.01.2019 at 11:30, Mustafa Öztürk35 yazdı:

2 ay önce aynısı bana oldu yolcu tarafı camlar ve aynalar 3 saniye çalışıyor 3 saniye çalışmıyordu açtım soketlerine baktım hiç bir sorun yoktu sonra dedim acaba sigortaları zararmı geldi sigortasını değiştirdim yine aynı sonra sigortadan arabanın tüm elektriğini kestim aküyü değiştirdim baktım kendine geldi ama aküdenmi değil mi bilmiyorum kaçak olabilir akün zayıflamış olabilir.

1 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Bu durumda.. kutup başını söküp, 5-10 dakika bekleyip geri takıp, sistemin resetlenmesini sağlayıp denemek gerek.. 

Kutup başını söküp taktığımda kendine geldi. Sorun çözüldü. Fikir veren, ilgilenen herkese teşekkür ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Öztürk35

Sorunun çözüldüyse sevindim bende kafayı yiyecektim bir kaç ustaya sordum bir sürü şey söylediler en sonunda kendim bakayım başımın çaresine dedim öyle oldu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...