Rahim AVCI 2 Mart 2019 Yazar Paylaş 2 Mart 2019 Çok güzel olmuş. Güle güle binin. Çok hoşuma gidiyor ranger,özelikle de turuncu 3.2 wiltrak... Ama yakıtı,vergisi derken hayal olmaktan öteye gidemiyor.ALLAH razı olsun teşekkür ederimEvet gönül istiyor wildtrak ları 3.2 leri ama vergi bitiriyor resmenNe yakıt umrumda ne alırkenki parası ama vergi zoruma gidiyor [emoji3] Yorum bağlantısı
Rahim AVCI 2 Mart 2019 Yazar Paylaş 2 Mart 2019 çok güzel yapıldı sıfır gibi olmuşGerek kaportacı gerek boyacı konusunda en iyilerini seçmeye çalıştık sonuç iyi gibi ama inşallah iyidir [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Rahim AVCI 3 Mart 2019 Yazar Paylaş 3 Mart 2019 Emeğinize sağlık. 10 numara duruyor.ALLAH razı olsun teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 4 Mart 2019 Paylaş 4 Mart 2019 Maşallah çok güzel olmuş güle güle kullanın kazasız belasız sürüşler 1 Yorum bağlantısı
Rahim AVCI 4 Mart 2019 Yazar Paylaş 4 Mart 2019 Maşallah çok güzel olmuş güle güle kullanın kazasız belasız sürüşlerTeşekkür ederim 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mart 2019 Paylaş 4 Mart 2019 Maşallah güzel oldu.. Elinize sağlık.. Güle güle kullanın.. Aşırı krom.. Tam amerikan havası 1 Yorum bağlantısı
Rahim AVCI 5 Mart 2019 Yazar Paylaş 5 Mart 2019 Maşallah güzel oldu.. Elinize sağlık.. Güle güle kullanın.. Aşırı krom.. Tam amerikan havası [emoji4] Aynen amerikan vari bir havası var [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 19 Ocak 2021 Paylaş 19 Ocak 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah güzel oldu.. Elinize sağlık.. Güle güle kullanın.. Aşırı krom.. Tam amerikan havası Abi arkadaş bir yıldır yok, haliyle ona sormam anlamsız Sana sorayım, mesleğin ne de olsa. Bu araç neden perte ayrılmıştır? Airbaglerde sorun yoksa, şasi de düzgünse, görünen hasarı bu işi hiç bilmeyen birine bile günümüz şartlarında 15-20 bine yaparlar. Bu durumda eksper aracı neden perte çıkartır? Yorum bağlantısı
Murat Sahın 20 Ocak 2021 Paylaş 20 Ocak 2021 Murat Sahın yazdı: Abi arkadaş bir yıldır yok, haliyle ona sormam anlamsız Sana sorayım, mesleğin ne de olsa. Bu araç neden perte ayrılmıştır? Airbaglerde sorun yoksa, şasi de düzgünse, görünen hasarı bu işi hiç bilmeyen birine bile günümüz şartlarında 15-20 bine yaparlar. Bu durumda eksper aracı neden perte çıkartır? @Mehmet Ozyurek Abi böyle çok araç görüyorum. Nasıl oluyor bu iş? Sağdaki iki kapısı ve sağ ön çamurluğu boyanarak trafiğe çıkabilen ama pert kayıtlı araç gördüm mesela. Airbagler falan da sağlam. Niye pert? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ocak 2021 Paylaş 20 Ocak 2021 Murat Sahın yazdı: @Mehmet Ozyurek Abi böyle çok araç görüyorum. Nasıl oluyor bu iş? Sağdaki iki kapısı ve sağ ön çamurluğu boyanarak trafiğe çıkabilen ama pert kayıtlı araç gördüm mesela. Airbagler falan da sağlam. Niye pert? görmediğimiz yerde hasarı çoktur.. sadece kaporta olarak düşünme.. Ertanın mondeo köpeğe çarptı, şanzıman yağ soğutucusu parçalandı yağ boşaldı şanzıman bozulmuştur diye pert edildi. Tek unsur maliyet. Pert olması onarımdan daha ucuza geliyorsa, pert edilir.. 3 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 20 Ocak 2021 Paylaş 20 Ocak 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: görmediğimiz yerde hasarı çoktur.. sadece kaporta olarak düşünme.. Ertanın mondeo köpeğe çarptı, şanzıman yağ soğutucusu parçalandı yağ boşaldı şanzıman bozulmuştur diye pert edildi. Tek unsur maliyet. Pert olması onarımdan daha ucuza geliyorsa, pert edilir.. Yani uzak dur astarı yüzünden pahalı olabilir diyorsun. Anladım abi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ocak 2021 Paylaş 20 Ocak 2021 Pert araç istiyorsan, hasarlı alıp kendin yaptır onarımını. toplanmış alma.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts