Rahim AVCI 20 Ocak 2019 Paylaş 20 Ocak 2019 Herkese merhabalar forumda ranger kısmı çok eskimiş canlandıralım biraz olmazsa [emoji3] Nasip oldu kazalı bir ranger aldım 2016 model Manuel xlt 4x2 Beyaz renkte Aracımız perte ayrılmış hava yastığı gibi problemleri yok sağlam sadece kaporta masrafı var. LG-H870DS cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 9 Yorum bağlantısı
Rahim AVCI 20 Ocak 2019 Yazar Paylaş 20 Ocak 2019 Aracımız için lazım olan parçalarSağ çamurlukÖn kabutSağ farÖn tamponArka tamponSağ Sis far ve çerçevesiHava filtresi kutusuSağ arka kapı ( ben almaktan vazgeçtim yapılacak )Sağ ön davlumbazMarşpiyel basamaklar yaniLG-H870DS cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 3 Yorum bağlantısı
Rahim AVCI 20 Ocak 2019 Yazar Paylaş 20 Ocak 2019 hayırlısı bol sabır dilerimTeşekkür ediyorumAynen bol sabır işi [emoji3]Daha öncedende kazalı araç alış satışı yapınca kolay olur zannediyordum ama kendine toplamak başka oluyormuş [emoji3]LG-H870DS cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak 2019 Paylaş 20 Ocak 2019 kazalı alırken, genelde filolarda bol olan markalardan alırsanız, çıkma parçası bol ve ucuza bulunur. 3 Yorum bağlantısı
Rahim AVCI 20 Ocak 2019 Yazar Paylaş 20 Ocak 2019 kazalı alırken, genelde filolarda bol olan markalardan alırsanız, çıkma parçası bol ve ucuza bulunur.İlla ki ama parçası bulunan değil hoşuma giden aracı aldım topluyorumOstim de 7 tane löbet ten devrilen ranger var parça kolay oldu öyle olunca [emoji3]LG-H870DS cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ocak 2019 Paylaş 20 Ocak 2019 5 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: kazalı alırken, genelde filolarda bol olan markalardan alırsanız, çıkma parçası bol ve ucuza bulunur. Passat gibi mesela 4 1 Yorum bağlantısı
Rahim AVCI 20 Ocak 2019 Yazar Paylaş 20 Ocak 2019 Passat gibi mesela Doğrudur ama passat kullanıcıları hassas oluyor biraz perti de çok rahat satamayabilirsinizReno fiat grubu cayır cayır [emoji3]LG-H870DS cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak 2019 Paylaş 20 Ocak 2019 12 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Passat gibi mesela nokta hatalı psst ı nüfusa yazdırırsın, kullanıcısı elit 4 Yorum bağlantısı
Rahim AVCI 20 Ocak 2019 Yazar Paylaş 20 Ocak 2019 kolay gele Teşekkür ediyorum LG-H870DS cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi nokta hatalı psst ı nüfusa yazdırırsın, kullanıcısı elitAynen benimde passat ım özellikle hatasız olanını arayıp aldımLG-H870DS cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak 2019 Paylaş 20 Ocak 2019 3 dakika önce, Rahim AVCI yazdı: Teşekkür ediyorum LG-H870DS cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Aynen benimde passat ım özellikle hatasız olanını arayıp aldım LG-H870DS cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi konuya vakıf oluşunuzdan belli, soru: Ranger satışında kdv % kaç tır 2. elde? 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 20 Ocak 2019 Paylaş 20 Ocak 2019 Hayırlı olsun ama 4*4 olmayınca ranger bınmenın keyfı olurmu bilmem 3 Yorum bağlantısı
Rahim AVCI 20 Ocak 2019 Yazar Paylaş 20 Ocak 2019 konuya vakıf oluşunuzdan belli, soru: Ranger satışında kdv % kaç tır 2. elde?Şu an 3.aya kadar tüm ticarilerde KDV 1Ticari değil ise yok zatenLG-H870DS cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi sahibinden.com'da her gun karsilastigim "citir hasarli" baslikli araci almissiniz sanirim [emoji4] ben de bu tip hasar kayitli ya da hurdaya ayrilmis araclari tekrar trafige cikarma konusuna bakiniyorum. Ne kadar saglikli ya da guvenilir olduguna dair endiselerim mevcut.. Toplama asamasinda buyuk keyif alacaginizi umuyorum. Unutmadan, tapatalk imzanizi kapatabilir misiniz?Ben ihale sisteminden aldım sahibinden den değilHurda araç trafiğe çıkamaz tekrar çekme belgeli hasarlı almanız lazım tam anlamıyırsanız araca iyi bakın üstadım küçük sürprizler büyük fiyatlara çıkabiliyorİmzs nasıl kapanır bilmiyorum ama bulup kapatacağım hemen inşallah LG-H870DS cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Hayırlı olsun ama 4*4 olmayınca ranger bınmenın keyfı olurmu bilmem Çok doğru söylüyorsunuz ama sırf vergi farkı yıllık 4 bin yakıtıda cabasıAraziye çıkmam maksat kasalı ve yüksek olmasıLG-H870DS cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 2 Yorum bağlantısı
Rahim AVCI 20 Ocak 2019 Yazar Paylaş 20 Ocak 2019 Lafim size degildi kesinlikle yanlis anlasilmasin. Vurgulamak istedigim sitede citir hasarli olarak bahsedilen aracin aslinda buyuk bir masrafinin olacagi gercegiydi. Sizin sabrinizi ve hevesinizi kesinlikle taktire sayan goruyorum.. Yabanci menseili kanallardaki modifiye, yenileme programlarina hep yillarca imrenerek baktik. Bu yuzden hasar kayitli arac alip toplama merakim var. Keske imkanimiz olsa da kendi aracimizi kendi zevkimize, butcemize gore toplayabilsek.. Yok estağfurullahTabi doğru söylüyorsunuzHasar kayıtlı aracı kazalıyken satmak kolayYaptırınca çok zor ama [emoji3]Herkes kendi yaptırmak için hevesleniyor bu arada acemi ise veyahut profesyonel yardım almıyor ise sonuç hüsran oluyor ya zarar ile bitiyor yada işten zevk almıyorİhale harici kazalı araç almak zaten zararKar olan kısmı ihaleden alıp satan kişiye kalıyor zaten alanda yanılıyor 1 Yorum bağlantısı
Rahim AVCI 20 Ocak 2019 Yazar Paylaş 20 Ocak 2019 Mesela aracın park yeride çok önemli üstünden parça çalabilirler yaşadık daha önceBu araç otokoç taydı sultanbeylide güvenli bir yerdeydi yani Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 20 Ocak 2019 Paylaş 20 Ocak 2019 4x4 ranger olunca cip sınıfına mı giriyor sonuçta 4x2 de 4x4 de ticari kamyonet değil mi vergisi farklı mı oluyor? sakıncası yoksa hangi siteden ihale ile aldınız? araçta hasar az gözüküyor tüfek sacı ve şasede sıkıntı yoksa lego gibi toplanır. kapılar boyanır 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 20 Ocak 2019 Paylaş 20 Ocak 2019 4x4 arazi aracı, vergide otomobil ile aynı sayılıyor. Motor hacimleri büyük olunca vergi farkı epey yüksek. 1 Yorum bağlantısı
Rahim AVCI 20 Ocak 2019 Yazar Paylaş 20 Ocak 2019 4x4 ranger olunca cip sınıfına mı giriyor sonuçta 4x2 de 4x4 de ticari kamyonet değil mi vergisi farklı mı oluyor? sakıncası yoksa hangi siteden ihale ile aldınız? araçta hasar az gözüküyor tüfek sacı ve şasede sıkıntı yoksa lego gibi toplanır. kapılar boyanır4x4 olunca otomobil ve arazi taşıtı sınıfına geçiyor motor hacimleride yükseldiği için mtv ler devasa boyuta çıkıyor4x2 ler kamyonet n1 sınıfında vergi düşükESP cesar sovtaj sistemi üzerinden ticaret yapıyorum ilk aracım değil ticaretini yapıyorum bu işin Aracımız sökülmeye başladı şasede ön panelde hiçbirşey yok leke bile yokÜst panel sacında hafif bükülme var oda çok önemsiz zaten problem olmayacak inşallah 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Ocak 2019 Paylaş 20 Ocak 2019 EDL var mı bunda? Diğer başlıkta anlattığım araç bundandı. (süslüsü) 1 Yorum bağlantısı
Rahim AVCI 21 Ocak 2019 Yazar Paylaş 21 Ocak 2019 EDL var mı bunda? Diğer başlıkta anlattığım araç bundandı. (süslüsü)O neydi abi [emoji3] Kolay gelsin. Merakla bekliyorum[emoji4]TeşekkürlerPaylaşmaya çalışacağım ayrıntısına kadar Yorum bağlantısı
Cem Işık 21 Ocak 2019 Paylaş 21 Ocak 2019 21 dakika önce, Rahim AVCI yazdı: O neydi abi Teşekkürler Paylaşmaya çalışacağım ayrıntısına kadar Diferansiyel kilididir sanıyorum(elektronic diferancial lock olarak tahmin ediyorum) 2 Yorum bağlantısı
Rahim AVCI 21 Ocak 2019 Yazar Paylaş 21 Ocak 2019 Diferansiyel kilididir sanıyorum(elektronic diferancial lock olarak tahmin ediyorum)Ranger larda Manuel var herhalde daha sağlıklı daha iyi diyorlar Yorum bağlantısı
Rahim AVCI 25 Ocak 2019 Yazar Paylaş 25 Ocak 2019 konya da yeterince parça olmadığı için parçalarımızı Ankara Yıldız Sanayi den topladık geldik toplam parça maliyetimiz marşpiyel ler dahil 4.650.00 tl ye çıktı yan sanayi de var bunlar içinde orjinal çıkmada var far 2018 model çıkma hatasız arka tampon da yan sanayi ve çıkma bulamadık bulduklarımız çok temizdi onlarda 2.500 tl istediler o beklemede daha 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts