Coşku Mert 12 Ocak 2019 Paylaş 12 Ocak 2019 Elimde yedekte duran orjinal kolda sinyal verirken uzunların açılması ve takılı kalma problemi vardı. Bu da içini açıp merakımı gidermek ve tamir etmeye çalışmak için geçerli bir sebepti gövdedeki 2 adet yıldız vidayı söküp kenardaki klipslerden tek tek kurtarıp kapakları ikiye ayırıyoruz. 4lü flaşör düğmesinin altındaki ve kolun içindeki 2 büyük yayın sağa sola fırlayıp kaybolmamasına dikkat edin. gerçi bu kolu sökmenin her aşaması büyük dikkat ve sabır gerektiriyor ya neyse göze çarpan ilk sorun kabloların izolasyonlarının soyulmuş olması ikinci gözle görünen sorun ise kontak yüzeylerinin oldukça pislenmiş olması ve bu yüzeylere temas eden yaylı kontakların yaylarının gevşemiş olması. bu mikro yayları biraz esnetip sertlik kazandırıyoruz. kontak yüzeylerini de kontak spreyiyle temizliyoruz. mekanik parçalarında gres yağlarını tazeliyoruz. kabloları da izole edip işlemi sonlandırıyoruz. birkaç denemeden sonra nihayet toparlandı en zor kısımda zaten geri toplamak. yaylı mekanizmaları yerlerine tam oturmak tam bir işkence ama el alışınca bir şekilde toparlanıyor meret ve kolumuz araç üstünde sorunsuz bi şekilde test edilerek çekilen zahmete değmesinin mutluluğu yanımıza kar kalıyor 7 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 12 Ocak 2019 Paylaş 12 Ocak 2019 elinize sağlık. içine sine sine kendi işini kendin yapmak... işte bu paha biçilemez. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ocak 2019 Paylaş 12 Ocak 2019 30 dakika önce, Coşku Mert yazdı: gövdedeki 2 adet yıldız vidayı söküp kenardaki klipslerden tek tek kurtarıp kapakları ikiye ayırıyoruz. 4lü flaşör düğmesinin altındaki ve kolun içindeki 2 büyük yayın sağa sola fırlayıp kaybolmamasına dikkat edin. gerçi bu kolu sökmenin her aşaması büyük dikkat ve sabır gerektiriyor ya neyse toplamayan bilmez de vesile ile tebrik ederim. çekiçle kırmak gelir içimden bunu sökmeye çalışsam 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 12 Ocak 2019 Yazar Paylaş 12 Ocak 2019 teşekkür ederim [emoji106]elinize sağlık. içine sine sine kendi işini kendin yapmak... işte bu paha biçilemez. sagol abi. öyle valla, bu kolu ya tamir edersin ya da kaldırıp atarsın. arası yok toplamayan bilmez de vesile ile tebrik ederim. çekiçle kırmak gelir içimden bunu sökmeye çalışsam Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ocak 2019 Paylaş 12 Ocak 2019 Eline sağlık. Kabloları nasıl izole ettin. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 12 Ocak 2019 Yazar Paylaş 12 Ocak 2019 sağol abi. elektrik bandıyla sardım. evde makaron kalmadığı için lehimlerini açıp makaraonlayamadım 8 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Eline sağlık. Kabloları nasıl izole ettin. Yorum bağlantısı
Beytullah Kabadayı 14 Ocak 2019 Paylaş 14 Ocak 2019 eline sağlık zahmetli iş ama değdi Yorum bağlantısı
Coşku Mert 14 Ocak 2019 Yazar Paylaş 14 Ocak 2019 teşekkürler, evet emeğin karşılığını almak güzel 40 dakika önce, Beytullah Kabadayı yazdı: eline sağlık zahmetli iş ama değdi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ocak 2019 Paylaş 15 Ocak 2019 On 12.01.2019 at 21:31, Coşku Mert yazdı: sağol abi. elektrik bandıyla sardım. evde makaron kalmadığı için lehimlerini açıp makaraonlayamadım Yap onu bence.. bant ısınınca bırakacak.. 1 Yorum bağlantısı
Tuncay KARAHAN 22 Eylül 2022 Paylaş 22 Eylül 2022 Merhaba Sizinde Arıza Sebebiniz ile Benim Aracımın Sorunu Aynı! Bende Sökmeyi Düsünüyorum " nasip ise " Resimlerden Faydalanmak Aynı Zamanda ise Müsayit Olduğunuzda ilkez Sökecegim için Size göre tecrübem yok ( sinyal kolu ) üzerinde Tecrübenizden faydalanmak Aynı zamanda işlem hızlılığı için Whatshap irtibat kurmak isterim. Sakıncası yok ise İletişim Numaranızı Almak istiyorum. Yada : +90 545 615 44 65 1 Yorum bağlantısı
Yahya Melih Ayaksız 22 Ekim Paylaş 22 Ekim Çosku bey meehaba. Benim sinyaller doğru çalışmıyordu. Ben de söküp sinyalin sarı kısımlarına zımpara atıp o yaylı mekanizmayı biraz mıncıkladım kendi haline gelsin diye ama şimdi geri toplayamıyorum. Sinyal tarafını kapatmak istersem kapatamıyorum resimdeki gibi. Sizin başınıza böyle bişey geldi mi nereden kaynaklı olabilir? Yorum bağlantısı
Coşku Mert 22 Ekim Yazar Paylaş 22 Ekim geri toplamak zaten işin en zor kısmı. ya toplarsin ya kaldırır atarsin. arasi yok : ) 3 Yorum bağlantısı
Yahya Melih Ayaksız 22 Ekim Paylaş 22 Ekim 1400 tl sıfır parça bedeli. Olmuyor yapacak bişey yok. Sorun inşallah koldan ötürüdür yoksa boşa çöp ettik. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ekim Paylaş 22 Ekim bunu söküp geri toplayabilen, uzaya da mekik yollar derler. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 Ekim Paylaş 22 Ekim Ek olarak mumkunse bsgden farklı bir firma tercih edin yoksa aynı parayı ikinci kez vermek zorunda kalabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 22 Ekim Paylaş 22 Ekim (düzenlendi) Yahya Melih Ayaksız yazdı: 1400 tl sıfır parça bedeli. Olmuyor yapacak bişey yok. Sorun inşallah koldan ötürüdür yoksa boşa çöp ettik. Daha önce hiç söküp toplamadım ama içinde parça eksiği yoksa gözden de çıkardıysan kargo ile bana iletebilirsen %99,99 toplarım. 22 Ekim tarihinde Furkan Bakırel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yahya Melih Ayaksız 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Furkan Bakırel yazdı: Daha önce hiç söküp toplamadım ama içinde parça eksiği yoksa gözden de çıkardıysan kargo ile bana iletebilirsen %99,99 toplarım. Abi çok teşekkürler. Flaşör değiştirdim halloldu Flaşör gerekirse başka kişilerin görmesi için paylaşıyorum . Bu Flaşör en uygun fiyatlı Flaşör ama biraz hızlı yanıp sönüyor. Muayenede sorun olmazsa öneririm 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts