Servet Aydın 19 Kasım 2020 Yazar Paylaş 19 Kasım 2020 Fatih itfaiyenin orda yağlı çekiç ustası Metin Özlem usta var eskiden hasara göre özel dayama yaptırırlarmış , stop tampon sökülünce bagajın kaynak yerine göre ne yapılıp yapılamayacağı ortaya çıkar aslında, kapı açılıp kapanırken kasma var mı abi?Kapıda kasma yok. İçeri çöktü parça İkameyi servisten verirlerse Arteon iste.. [emoji4]Allianz kasko olsa dediğin olurdu ancak tesla olsa çarpmazdıTesla olsa orada işim ne Muğla da olmak varken Abi şöyle bir kaplama varmış, boyaya bir şey olmuyor.İyiymiş. Foklift için yapılabilir aslında. Arabadan 4 kat pahalı boyası Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Önder Özcan yazdı: Diğer araba beyazdı. Beyaz Transit. Gördüm, tutanakta yazdığı gibi olmuş işte. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Kasım 2020 Yazar Paylaş 19 Kasım 2020 Aracı teslim ettim Doğuşa. Kaporta bölümü baktı ön tespit olarak. Stop sökülünce köşe düzelir gibi görülüyor dedi. Tampon değişecek. Yırtılmış. İkame olarak 4x4 arteon istedim *lütfen başımdan gidermisin* gibi bişeler dediler anlamadım 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Kasım 2020 Yazar Paylaş 19 Kasım 2020 Sağolun beyler. En kötüsü bu olsun diyelim Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Servet Aydın yazdı: Sağolun beyler. En kötüsü bu olsun diyelim Amin. Yalnız sen kullandığın marka- modelin kasko primini yükseltiyorsun birader. Aklımda passat vardı vazgeçtim mecburen 😑 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Servet Aydın yazdı: Sağolun beyler. En kötüsü bu olsun diyelim Kazalı arabaya binme abi teklifimi düşünü. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Servet Aydın yazdı: köşe düzelir gibi Tampon değişecek. Neyse, sevindim bari. Koca çamurluk bu kadarcık hasarla değişmemiş olur. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Sani Gerşon yazdı: Neyse, sevindim bari. Koca çamurluk bu kadarcık hasarla değişmemiş olur. Arabayı satma zamanı gelince pimpirikli birkaç kişi dışında değişenin boyananın önemi yok. Bu nedenle ne kadar düzgün yapılırsa o kadar iyi bence. binerken düzgün olsun alet. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Geçmiş olsun abi, dün gördüm videoyu, anam anam anammmm dedim seyrederken. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Kasım 2020 Yazar Paylaş 19 Kasım 2020 Kazalı arabaya binme abi teklifimi düşünü.430a hayırlı olsun Amin. Yalnız sen kullandığın marka- modelin kasko primini yükseltiyorsun birader. Aklımda passat vardı vazgeçtim mecburen [emoji58]Ağzı somon ve karides kokan yazmasın konuya Neyse, sevindim bari. Koca çamurluk bu kadarcık hasarla değişmemiş olur.Çekiç mi değişim mi deseler değişim derim 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Arabayı satma zamanı gelince pimpirikli birkaç kişi dışında değişenin boyananın önemi yok. Bu nedenle ne kadar düzgün yapılırsa o kadar iyi bence. binerken düzgün olsun alet. Banada çok kişi servise bırakmasaydın, kapıyı değiştirmeseydin, sanayide çarpan cepten yaptırsaydı hasar haydı işlemeseydi vs vs dedi. Ondan sonra ucuza kaçmak işin işçiliği önemseme değişen parçalarda yan sanayi kullan vs ondan sonra içine sinmesin uğraş dur. Olan oldu bu saatten sonra hasar değişmez, olan hasarda belli önemli olan bu saatten sonra en kısa sürede ve en hatasız şekilde aracın toplanması. Satarkende hasar kaydına takılanlar anlmasın bir zahmet. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Uğur Kamil yazdı: Banada çok kişi servise bırakmasaydın, kapıyı değiştirmeseydin, sanayide çarpan cepten yaptırsaydı hasar haydı işlemeseydi vs vs dedi. Ondan sonra ucuza kaçmak işin işçiliği önemseme değişen parçalarda yan sanayi kullan vs ondan sonra içine sinmesin uğraş dur. Olan oldu bu saatten sonra hasar değişmez, olan hasarda belli önemli olan bu saatten sonra en kısa sürede ve en hatasız şekilde aracın toplanması. Satarkende hasar kaydına takılanlar anlmasın bir zahmet. Aynen böyle. Belli bir kesim insan var bunlar çok akıllılar. Ama arabalarına binmiyorlar çok az biniyorlar bazılarının da arabası yok. En doğru ve orjinal şekilde toplanması mümkünse en doğrusu. AMa kasko yok maliyet meselesi var elbette tabir yama kabuldur saygı duyulur. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Uğur Kamil yazdı: Banada çok kişi servise bırakmasaydın, kapıyı değiştirmeseydin, sanayide çarpan cepten yaptırsaydı hasar haydı işlemeseydi vs vs dedi. Ondan sonra ucuza kaçmak işin işçiliği önemseme değişen parçalarda yan sanayi kullan vs ondan sonra içine sinmesin uğraş dur. Olan oldu bu saatten sonra hasar değişmez, olan hasarda belli önemli olan bu saatten sonra en kısa sürede ve en hatasız şekilde aracın toplanması. Satarkende hasar kaydına takılanlar anlmasın bir zahmet. Kasko niye yaptırıyorum o zaman değil mi? 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Aynen böyle. Belli bir kesim insan var bunlar çok akıllılar. Ama arabalarına binmiyorlar çok az biniyorlar bazılarının da arabası yok. En doğru ve orjinal şekilde toplanması mümkünse en doğrusu. AMa kasko yok maliyet meselesi var elbette tabir yama kabuldur saygı duyulur. Araba alırken boyasız araç 1. tercihim olur ama boyalı veya değişenli araç alacaksam hasar kayıtsız nasıl topladığı belli olmayan araç yerine serviste toplanıp(hasarın resimlerini gördüğüm) hasar kayıtlı araç almayı tercih ederim. Evren Erakçora yazdı: Kasko niye yaptırıyorum o zaman değil mi? Benim hasarda lastikte sıkıntı olmasa ve boyasız düzelme ihtimali olsa(çizikler olmasa) o zaman kaskoya bulaşmadan gerekirse kendim ödeyip boyasız göçük bile yaptırırdım. Onun dışında hasar kaydı çıkmasın veya az çıksın diye alternatif ustun körü toplanma yoluna gitmem. Çarpan ilk çepten yaptırırız dedi, güvendiğim 1-2 ustadan fiyat altım baktım karşı taraf ben bir araştırıyım ucuza hallettiririm derdine düşmeye başladı kalsın ben aracı servise bırakıyorum bu saatten sonra bu konuda beni aramayın dedim. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 servet geçmiş olsun orası düzelir stop altından oraya boyasız göçuk yapan ustaların alet gırecek kadar delık acılır oradan o aletlerle düzelir sadece parca boya yapılır ama kaskoya iş yaparmı bilmem ankarada aynı noktayı benım arabada boyasız yaptırmısdım 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Kasım 2020 Yazar Paylaş 25 Kasım 2020 Düzeltme ile yapılıyor. Toplam işlem değişim sadece stop olduğu için düştü. Yaklaşık 5bin tl tutuyor. 9 Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 e iyi işte jilet gibi düzelmişler boyandımı bide cıncık gibi olur 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 Servet Aydın yazdı: Düzeltme ile yapılıyor. Toplam işlem değişim sadece stop olduğu için düştü. Yaklaşık 5bin tl tutuyor. Abi Otoking komple düzeltme , boyama , tamponu yapma vs vs 4000 tl fiyat verdi. Acaba müşterilere arabanın markasına göremi fiyat veriyorlar. buncacık şeye 5000 tl yazması tuhafıma gitti. Yada sigorta firmasını düdüklüyorlar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts