Erdem Dertsiz 17 Eylül 2020 Paylaş 17 Eylül 2020 bunlar hep makine kullanımından oluyor. Elle bir tur sıksa sıkıntı çıkmayacak aslında. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 17 Eylül 2020 Paylaş 17 Eylül 2020 Servet Aydın yazdı: 65 Doğuş bunu yapıyor ise başkası ne yapmaz Bu durum Ford dada aynı birde üstüne nikelajlı şapka takmışlar. şapka düştüğü zaman bir küçük anahtarla sökmek gerekiyor. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 17 Eylül 2020 Paylaş 17 Eylül 2020 Servet Aydın yazdı: 65 Doğuş bunu yapıyor ise başkası ne yapmaz Daha tork kullanan görmedim, normal. 1 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 17 Eylül 2020 Paylaş 17 Eylül 2020 Benim hava filtresini kutusunu söküp motorun üzerinde ters çevirip açmaya çalışan bir servis çslışanı vardı o iş için normalde yeri var tezgahı var Gitti motor üzerine yaptı bunu yapanda meslek lisesinden yeni çıkmış gencecik bir elemanYetkili servistesin ama arabana bakım yapan elemanın geçmişi yokAdı yetkili servis zaten doğuşa bile bağlı değilSanayise kafam rahat aracın başımdayım mis gibiBizim buradakinin servis elemanlarının %90ı küçük sanayide çırak olarak çalışan çocuklar.Kurumsal firma izlenimi ile hepsini toplamışlar.Elemanların hiç bir şuçu yok ben olsam bende giderdim.Sanayide biraz daha pişmelilerdi veya iyi bir eğitime tabi tutulmalılar.Sanayide göze batmayan yetkilide göze batıyor.Ek olarak,işini düzgünde yapsa parayı alacak yapmasada ,işi sallayabiliyorlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Eylül 2020 Paylaş 17 Eylül 2020 Servet Aydın yazdı: Taamm Ben de diyorum, bu araba her virajda neden kıçını başını oynatıyor.. 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Eylül 2020 Paylaş 17 Eylül 2020 Mahmut Yıldız yazdı: Daha tork kullanan görmedim, normal. Ford yetkili serviste ve bir lastikçide gördüm. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Eylül 2020 Paylaş 17 Eylül 2020 Servet Aydın yazdı: 65 Doğuş bunu yapıyor ise başkası ne yapmaz Ben olsam başlarına yıkardım o servisi.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Eylül 2020 Paylaş 17 Eylül 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben olsam başlarına yıkardım o servisi.. benim motoru yiyordu doğuş maslak, umrunda bile olmadı . şükür yağmur yağdı derler yüzlerine tükürsen 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 17 Eylül 2020 Paylaş 17 Eylül 2020 Doğuş kim ? Lastiği değiştiren elemanın adı mı ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Eylül 2020 Yazar Paylaş 17 Eylül 2020 Ben olsam başlarına yıkardım o servisi.. Balata dışarıda değilde serviste değişse ruhum duymayacaktı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Eylül 2020 Paylaş 17 Eylül 2020 Mert Gulkokan yazdı: servis özür dileriz arkadaşları uyardık demiş masal anlatmışlar, tipik doğış 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Eylül 2020 Paylaş 18 Eylül 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Doğuş kim ? Lastiği değiştiren elemanın adı mı ? içtikleri çayın markasıdır Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Ekim 2020 Yazar Paylaş 21 Ekim 2020 Tepe aydınlatmayı sök hiçbir kırık tırnak olmadan, flexi camı çıkar kırmadan, kablolama yap bir defada doğru bağlantı yap ve submarine ışığın sorunsuz çalışsın ve sıfır hasar ile topla. Bi var işte bu tersliğin 10 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 Servet Aydın yazdı: hiçbir kırık tırnak olmadan, flexi camı çıkar kırmadan, kablolama yap bir defada doğru bağlantı yap ve submarine ışığın sorunsuz çalışsın hesabı ele geçirilimiş kesin var bir kilsret, kimsin sen? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 Servet Aydın yazdı: Tepe aydınlatmayı sök hiçbir kırık tırnak olmadan, flexi camı çıkar kırmadan, kablolama yap bir defada doğru bağlantı yap ve submarine ışığın sorunsuz çalışsın ve sıfır hasar ile topla. Bi var işte bu tersliğin bir yerde hata var abi bir yerlerin patlaması lazım. tedavi sonrası sakinleştirici ilaç mı kullanmaya başladın. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 oyle tok kapi sesli arabada o isik yokmuydu yahu?? tiguan da bile vardi. kapisi tok degildi onunda. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 Servet Aydın yazdı: Tepe aydınlatmayı sök hiçbir kırık tırnak olmadan, flexi camı çıkar kırmadan, kablolama yap bir defada doğru bağlantı yap ve submarine ışığın sorunsuz çalışsın ve sıfır hasar ile topla. Bi var işte bu tersliğin Ki o kasada söküp kırmışlığım vardır orayı, öndeki plastik kapak özellikle çok narin.. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 Servet Aydın yazdı: Tepe aydınlatmayı sök hiçbir kırık tırnak olmadan, flexi camı çıkar kırmadan, kablolama yap bir defada doğru bağlantı yap ve submarine ışığın sorunsuz çalışsın ve sıfır hasar ile topla. Bi var işte bu tersliğin Aklıma geldi daha önceden kırık olan tırnaklar tekrar kırılabilir mi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 Servet Aydın yazdı: Tepe aydınlatmayı sök hiçbir kırık tırnak olmadan, flexi camı çıkar kırmadan, kablolama yap bir defada doğru bağlantı yap ve submarine ışığın sorunsuz çalışsın ve sıfır hasar ile topla. Bi var işte bu tersliğin Bina sizin mi kira mı 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ekim 2020 Yazar Paylaş 22 Ekim 2020 Klima yan komşudan çalınma tükkan benim tırnak mı? Görmedim ki 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts