Metin Akbal 24 Şubat 2020 Paylaş 24 Şubat 2020 Servet Aydın yazdı: Para ver fikir verme Sedef Istif Makinalarinin sahibiyim deyince bende memurum diyemedim bile, otelde caya para vermeyelim diye 4 gun boynumda egitim kartiyla gezdim [emoji16] Önemli konu galiba Metin. teşekkürler çalışmalarınız için. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Şubat 2020 Paylaş 24 Şubat 2020 Ben kablosuz şarjı cama astım memnunum. navigasyon mail whatsapp hepsi üzerinde olmadı youtube. tabi android cihazımız olmadığından oluyor bunlar. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Şubat 2020 Yazar Paylaş 24 Şubat 2020 Android ünite olmasa bende solda bir yer bulmuştum Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Mart 2020 Yazar Paylaş 3 Mart 2020 Verim kaybı başladı bende. Yıllık 60bin altı olmazdı. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Mart 2020 Paylaş 3 Mart 2020 Servet Aydın yazdı: Verim kaybı başladı bende. Yıllık 60bin altı olmazdı. Ortalama yüksek gibi, kaç km ortalaması bu, 40 bin mi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Mart 2020 Yazar Paylaş 3 Mart 2020 En fazla birkaç günlük. 8 litre altı olmuyor ortalama. Çevre yolu görmüyor araç 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Depo ibresi full dolu passat görmeyeli uzun zaman olmuş 😂😂 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Verim kaybı başladı bende. Yıllık 60bin altı olmazdı. Arabayi sevmedin. Ogretmenden satilik Astra 82 bin km triger arka amortisorler degismis cakma xenon android sis fari hiz sabitleme hiz sinirlama 17 jant yaz kis jant lastik takimi TPMS lpg kol dayama bagaj led lamba tavan led lamba led plaka aydinlatma ince stepne yangin tupu ilkyardim canta 3d paspas hata boya yok sol tarafta hafif surtme ayna degisiminden kaynakli 590 hasar kaydi arabanin orijinal farlari, hali paspaslari ve teybide da yaninda verilecektir. Aracimin 30 bin liralik ekstrasi vardir. Mantikli B8 Passatlarla takas teklifleri degerlendirilir. Fiyat sorma uzulursun sen oldugun icin uste para istemez [emoji16] 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Servet Aydın yazdı: Verim kaybı başladı bende. Yıllık 60bin altı olmazdı. bence verim kaybı yok diğer aracın etkisi bu lr daha çok hoşuna gidiyor sanki birde ikinci şık var ama onu söylemek istemiyorum (yaşlanıyorsun artık) Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mart 2020 Yazar Paylaş 4 Mart 2020 Satılık veya takaslık land 110bin. Takas fiyatım farklıdır. Yat kat kullanılmış don teklif etmeyin kalbinizi kırarım Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Servet Aydın yazdı: Satılık veya takaslık land 110bin. Takas fiyatım farklıdır. Yat kat kullanılmış don teklif etmeyin kalbinizi kırarım neden, ne buldun yerine, neden kendi konusuna değilde bu konuya satılık diye beyan ettin, tamam yaşlanma yok sadece iki araç kullanınca olur böyle sakin ol abi nak hala abi diyorum daha amca demedim o kadar yaşlanmamışsın yani 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Land 110 bini hak ediy.. (yazamadım gülmekten ) 3 3 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Servet Aydın yazdı: En fazla birkaç günlük. 8 litre altı olmuyor ortalama. Çevre yolu görmüyor araç Kısa mesafe kulanıyorsan normal abi ısınınca az yakıyor Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Önder Özcan yazdı: Land 110 bini hak ediy.. (yazamadım gülmekten ) arabadan anlamayanlar yazmasın. bilen biliyor. keyfekeder dosta gidecek araçtır. aracımızda hayalet vakum vs yoktur. hiç olmadı. saçma sapan muhabbet için aramayın kalbinizi kırarım. aslında adamın muhabbeti çok iyi arada arıyorum gülüyoruz. yani havası tanımadıklarına. :D 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Önder Özcan yazdı: Land 110 bini hak ediy.. (yazamadım gülmekten ) Webasto dahil miymiş Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Metin Akbal yazdı: Webasto dahil miymiş 110 Bine dahil olmaması mümkün mü? Yanında bir adet de fiat Uno hediyo o fiyata. 60s ama, motor parçası bulunmayan 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mart 2020 Yazar Paylaş 4 Mart 2020 arabadan anlamayanlar yazmasın. bilen biliyor. keyfekeder dosta gidecek araçtır. aracımızda hayalet vakum vs yoktur. hiç olmadı. saçma sapan muhabbet için aramayın kalbinizi kırarım. aslında adamın muhabbeti çok iyi arada arıyorum gülüyoruz. yani havası tanımadıklarına. Olm sesin çok çıkmaya başladı senin Kısa mesafe kulanıyorsan normal abi ısınınca az yakıyor Rampa çok mesafe 9km Webasto dahil miymiş [emoji3]Webasto evde kullanılıyor 110 Bine dahil olmaması mümkün mü? Yanında bir adet de fiat Uno hediyo o fiyata. 60s ama, motor parçası bulunmayan [emoji3] MB için müşteri var 150 bin eder dedim. Arayacakmış seni. Telefon numaranı vereyim mi 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Servet Aydın yazdı: Olm sesin çok çıkmaya başladı senin Rampa çok mesafe 9km Webasto evde kullanılıyor MB için müşteri var 150 bin eder dedim. Arayacakmış seni. Telefon numaranı vereyim mi Satsatsatsatsatsatsat Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mart 2020 Yazar Paylaş 4 Mart 2020 Vazgeçtim. Arabama mok atanın arabasını sattırmam Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Ooo cümbüş varmış burda Jette'ye 65 bin cash. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mart 2020 Yazar Paylaş 4 Mart 2020 Land 100bin Cetta 77bin Astra 40bin Mb hurda Belgeli 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts