İçeriğe Yönlendir

Vw Passat B8

Servet Aydın

Recommended Posts

Mehmet Göktürk

giyin soyun arka koltukta artık.

Bir de portolet için çadır var. KAmp için ondan koyarsan duş giyinme soyunma ve tuvalet hepsini karşılıyor diyor.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Mehmet Göktürk yazdı:

giyin soyun arka koltukta artık.

Bir de portolet için çadır var. KAmp için ondan koyarsan duş giyinme soyunma ve tuvalet hepsini karşılıyor diyor.

Şundan niyetim var. Bir kaç gün kalmalı için ideal. Webasto filan içinde güzel çalışır. Ekip olarak konaklama uygun. Elektrikli çiti de modifiye ettim. Kazıkların toprak alanı korm, üstü Poliüretan. 

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-doga-sporlari-4x4-catili-model-hobi-depo-dinlenme-vb-izoleli-cadir-yapi-626695720/detay

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal
Servet Aydın yazdı:

Şundan niyetim var. Bir kaç gün kalmalı için ideal. Webasto filan içinde güzel çalışır. Ekip olarak konaklama uygun. Elektrikli çiti de modifiye ettim. Kazıkların toprak alanı korm, üstü Poliüretan. 

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-doga-sporlari-4x4-catili-model-hobi-depo-dinlenme-vb-izoleli-cadir-yapi-626695720/detay

Passatin tavana mı 😁

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

130 bine araba kakala.. satmaya çalışan mı aç [emoji3]

Kakalamak mi lutfen. 130 bin dedi diye yoksa 150 den assa olmaz sermayesi kurtarmaz.

Bir yildizi gectim bir VAG im bile yok, adam tokmus biz aciz.

0eb6a6d0199e6943cb987d215df7ecf1.jpg
  • Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Mehmet Göktürk yazdı:

rüzgarda saçmalar bu.

Ormanlık alanda işe yarar sanki 

Emin Önal yazdı:

Passatin tavana mı 😁

Passatı da içine alırım 😁

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
Metin Akbal yazdı:

Kakalamak mi lutfen. 130 bin dedi diye yoksa 150 den assa olmaz sermayesi kurtarmaz.

Bir yildizi gectim bir VAG im bile yok, adam tokmus biz aciz.

Tenekeci.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Tenekeci.
Layloncu mu nayloncu mu olmaktan iyi degil midir?
Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Servet Aydın
(düzenlendi)

Kışlık papuç takılacak. Gittim adamlar söküyor, ağğbii şifre nerde? 

Yerinde yok. Kaldık ayazda. Doğru Doğuş gebzeye. En son ön takım onarımı yapıldı ve orada kaldı demekki. Hemen yedek şifre ile söküldü ilgili bijonlar. 32 tane de bir denk geliyormuş. Neyse, gittim papuçlar değişti ama araba 4 bijon geziyor. Siparişi o gün geçilmişti zaten. Dün gelmiş, bugün sabah gittim. Tüm bijonlar set olarak değişti, çay ikramı ve yine 50 tane özür filan. Şifaen sordum borcumuz nedir, abi acelen yoksa öğlen yemeğini de yiyelim öyle git. 

Dedim alacağım olsun. 

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Selim Kaya
Servet Aydın yazdı:

Doğum tarihi dedim basit bu dediler 😁

İyiki doğdun. Nice mutlu yıllara. 😀

Kaç oldu şimdi. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Basıncı takip eden sistem olmalı.

Bak akıma geldi şimdi. Hep derim bellek yüksek ama ram düşük bende diye. 

Direksiyon mili veya servo girişindeki hall burgu sensörü diyorum. Direksiyonu çevirmedi sanıyor sistem. Burgu mili bükülmez ise sistem elektrik motoruna bilgi göndermez. Benzeri bizde olur arıza olarak. Burgu mili içindeki merkezi pim kayar yerinden. Takılı kalır ve direksiyon beton gibi olur. Sonra çevirme anında birden bire yumuşar direksiyon. Saç baş yoldurur. 

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Kışlık papuç takılacak. Gittim adamlar söküyor, ağğbii şifre nerde? 
Yerinde yok. Kaldık ayazda. Doğru Doğuş gebzeye. En son ön takım onarımı yapıldı ve orada kaldı demekki. Hemen yedek şifre ile söküldü ilgili bijonlar. 32 tane de bir denk geliyormuş. Neyse, gittim papuçlar değişti ama araba 4 bijon geziyor. Siparişi o gün geçilmişti zaten. Dün gelmiş, bugün sabah gittim. Tüm bijonlar set olarak değişti, çay ikramı ve yine 50 tane özür filan. Şifaen sordum borcumuz nedir, abi acelen yoksa öğlen yemeğini de yiyelim öyle git. 
Dedim alacağım olsun. 

Parola Şafak değil miydi?
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mehmet Ozyurek
Mehmet Göktürk yazdı:

İzledim sonuna kadar,  güzel test olmuş. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Bunu ben de izledim. VW’nin başarı sırrı yatıyor içinde

Yalnız en güzel kısmı sinan’ın viraja sert girmesi, kayması ve araç sahibinin susması kısmıydı 😀 sinan bey bu konuda tecrübesine güvenmiş tabi

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Yalnız en güzel kısmı sinan’ın viraja sert girmesi, kayması ve araç sahibinin susması kısmıydı 😀 sinan bey bu konuda tecrübesine güvenmiş tabi

Son sağ virajda bariyerlere doğru kayarken o bile korktu :)

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
(düzenlendi)

Bu arada araç boş. Hani dikiz aynası bile karartma olayınca manuel kadar boş. Hepsine tamam. Birçok donanım kullanmıyoruz Fakat arka koltuk kol dayama olmaması gerçekten ayıp. Bu bir ihtiyaç. Yolculukta hanımın en çok kullandığı şey. İçine bardaklıklarına, Üstüne çocuğun yemek şeylerini koyması falan çok kullanışlı. O olmalıydı. 

Mehmet Ozyurek yazdı:

Son sağ virajda bariyerlere doğru kayarken o bile korktu :)

Güldü zaten en son :) hatta cümlesini tekrar etti :) 

tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bu arada araç boş. Hani dikiz aynası bile karartma olayınca manuel kadar boş.

Ben de buna takıldım.. Ayıp, 175 bine satılmış.. 

Yorum bağlantısı
Selim Kaya
Mehmet Ozyurek yazdı:

Ayıp, 175 bine satılmış.. 

Satılması mı ayıp alınması mı?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...