Servet Aydın 10 Ekim 2019 Yazar Paylaş 10 Ekim 2019 Senden daha çok biliyor diye mi 🍆 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ekim 2019 Paylaş 10 Ekim 2019 Servet Aydın yazdı: Senden daha çok biliyor diye mi 🍆 yok gıcık olduğu için o silikon sıkılan torpido sonra nasıl sökülecek airbag değişimi için 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ekim 2019 Yazar Paylaş 10 Ekim 2019 (düzenlendi) Silikon göstergeyi sabit tutan vidaların karşılığı klipslerin geçtiği kare deliklere sıkılıyor cnm. 10 Ekim 2019 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Arif Aykın 10 Ekim 2019 Paylaş 10 Ekim 2019 Servet Aydın yazdı: Arabanın ilk bakımında baklava ile gitmiştim Gönülleri baştan fethettim diyorsun yani abi😀 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ekim 2019 Yazar Paylaş 10 Ekim 2019 Arif Aykın yazdı: Gönülleri baştan fethettim diyorsun yani abi😀 İlk başta tüm servis içindi planım da, 150 teknisyen olduğu duyunca sadece ilk bakımı yapan ekip aldı tatlıyı ön sağ koltuktan 😁 1 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 10 Ekim 2019 Paylaş 10 Ekim 2019 Servet Aydın yazdı: İlk başta tüm servis içindi planım da, 150 teknisyen olduğu duyunca sadece ilk bakımı yapan ekip aldı tatlıyı ön sağ koltuktan 😁 Alıyorum ince ayrıntıları abi senden 😀😀😀 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ekim 2019 Paylaş 10 Ekim 2019 Servet Aydın yazdı: tüm servis içindi planım da resepsiyon kilit noktadır, gerisini boşver 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 11 Ekim 2019 Paylaş 11 Ekim 2019 Selçuk Bakış yazdı: Oda olur inşallah Giderken beni de al tükkandan. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Ekim 2019 Paylaş 11 Ekim 2019 Hasan Karabekiroglu yazdı: Giderken beni de al tükkandan. Doğru diyon, boş depoyla yola çıkılmıyor 😀 İnşallah bir gün denk getirip gideriz o tarafa. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Ekim 2019 Paylaş 11 Ekim 2019 Çağlar Bayur yazdı: en sevmediğim müşteri tipi Sevilmez böylesi. Hadi gene bizimki biraz işi biliyor. E bilen bilmeyen karışıyo adamların işine. "Merhaba aracın önünden ses geliyo, arkadaşlar ekzos bilyasından olabilir dediler, öncelikle oraya bakar mısınız SİLİKON sıkınca düzeliyormuş da." 3 4 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 11 Ekim 2019 Paylaş 11 Ekim 2019 Selçuk Bakış yazdı: Doğru diyon, boş depoyla yola çıkılmıyor 😀 İnşallah bir gün denk getirip gideriz o tarafa. Depoyu da doldurrum, istersen ceplerine filanda koyabilirsin. Önder Özcan yazdı: Sevilmez böylesi. Hadi gene bizimki biraz işi biliyor. E bilen bilmeyen karışıyo adamların işine. "Merhaba aracın önünden ses geliyo, arkadaşlar ekzos bilyasından olabilir dediler, öncelikle oraya bakar mısınız SİLİKON sıkınca düzeliyormuş da." Usta söyler mazuttan abi ordan alma... 2 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Ekim 2019 Paylaş 11 Ekim 2019 Usta söyler mazuttan abi ordan alma...Cepten bagaja bir hat çekeyim [emoji3] Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Ekim 2019 Paylaş 16 Ekim 2019 Ne bu? Çizgisi iyi. Alt taraf aydınlanmıyor ama halojen gibi. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 16 Ekim 2019 Paylaş 16 Ekim 2019 Duvarda iyi hemde çok iyi görünüyor, dağda taşta ayşe teyzenin balkonunda nasıl? 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Ekim 2019 Paylaş 16 Ekim 2019 Dedim dedim inanmadınız... Sani Gerşon yazdı: Ne bu? Çizgisi iyi. Alt taraf aydınlanmıyor ama halojen gibi. Aynı oranda aydınlanmıyor. Aslında halojen kadar yakını aydınlatıyor ilerisini ise daha fazla. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Ekim 2019 Yazar Paylaş 16 Ekim 2019 Mehmet Göktürk yazdı: mercekli miydi senin farlar Yok freeform Sani Gerşon yazdı: Ne bu? Çizgisi iyi. Alt taraf aydınlanmıyor ama halojen gibi. Halojen ile birebir aynı alanlar aydınlık Metin Uzunoğlu yazdı: Duvarda iyi hemde çok iyi görünüyor, dağda taşta ayşe teyzenin balkonunda nasıl? Yok abi. Üstte gölge sıfır fotoda görüldüğü gibi 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 16 Ekim 2019 Paylaş 16 Ekim 2019 Servet Aydın yazdı: Üstte gölge sıfır fotoda görüldüğü gibi Mondeo mk4 en çok sıkıntıyı kısa farlarda yaşadım. Aydınlatması böyle iyi, göz almayan led olsaydı halen biniyor olabilirdim. Ama far iç yapısından dolayı aynı sonucu alamayabirdim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ekim 2019 Paylaş 16 Ekim 2019 olmamış buna mercekli focus farı yakışır..... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Ekim 2019 Yazar Paylaş 16 Ekim 2019 Metin Uzunoğlu yazdı: Mondeo mk4 en çok sıkıntıyı kısa farlarda yaşadım. Aydınlatması böyle iyi, göz almayan led olsaydı halen biniyor olabilirdim. Ama far iç yapısından dolayı aynı sonucu alamayabirdim. Mercekli far montajı olabilirdi Çağlar Bayur yazdı: olmamış buna mercekli focus farı yakışır..... Fırtına öncesi sessizlik bunlar 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 17 Ekim 2019 Paylaş 17 Ekim 2019 Beğenmedim... https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-oem-volkswagen-passat-b8-high-led-bi-xenon-far-seti-dolu-643861783/detay Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ekim 2019 Yazar Paylaş 17 Ekim 2019 Hasan Karabekiroglu yazdı: Beğenmedim Alide 2500 tl bunlar. Hem kendi farımı vereceğim ki oem 6000 tl seti hemde kısası xenon uzunu led far alacağım. Yemezler anam Yorum bağlantısı
Recommended Posts