Servet Aydın 16 Haziran 2019 Yazar Paylaş 16 Haziran 2019 13 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Oha yol bilgisayarı mı varmış Çarpım tablosu bile var olm 7 dakika önce, Eren Gökmen yazdı: Mondide de var. Benim pecoda da var. Gerci kötü hava tespit edildiginde biraz iceri kacmis oluyor tabi diger markalarin bosline versiyonunda var mi bilmiyorum Kim düşündüyse süper sistem. Nereden biliyor kötü kokuyu Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 16 Haziran 2019 Paylaş 16 Haziran 2019 39 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Çarpım tablosu bile var olm Kim düşündüyse süper sistem. Nereden biliyor kötü kokuyu Burun takmislardir 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 16 Haziran 2019 Paylaş 16 Haziran 2019 8 dakika önce, Alpay Sumer yazdı: kime göre kötü🤔 Aslinda bazi kokular bazi kisilere guzel de gelebilir tabi. Sensor belirli gazlari olcuyor. Amac iceriye kalitesi dusuk havayi sokmamak. Kokulu kokusuz, zehirli zehirsiz bu gazlar varliginda ic sirkulasyon devreye giriyor. Belki havalandirmadan parfum kokusu gecirsek onda da kapanabilir Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Haziran 2019 Paylaş 17 Haziran 2019 13 saat önce, Servet Aydın yazdı: Çarpım tablosu bile var olm Kim düşündüyse süper sistem. Nereden biliyor kötü kokuyu 2004 elantramda da vardı, güzel özellik, yeni modellerde "clean air" özelliğiyle satmaya başladı hyundai/kia Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Haziran 2019 Paylaş 17 Haziran 2019 Servet Aydın yazdı: Gtü içinde kızı bekliyorum. Yakınımda çöp konteyneri var, şimdi anladım. Kendi kendine iç havayı açtı iki kere. Trafikte iken önden egzoz kokusunu algılayınca da kapatıyor. Koku sensörü var. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Haziran 2019 Paylaş 17 Haziran 2019 İçerde oluşan kötü kokuya çözümü nedir Pasatın? 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Haziran 2019 Yazar Paylaş 17 Haziran 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Trafikte iken önden egzoz kokusunu algılayınca da kapatıyor. Koku sensörü var. Vay. Denerim Önder Özcan yazdı: İçerde oluşan kötü kokuya çözümü nedir Pasatın? Sürücüyü atıyormuş dışarı 2 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 17 Haziran 2019 Paylaş 17 Haziran 2019 Servet Aydın yazdı: Sürücüyü atıyormuş dışarı Çok mantıklı. 🤣🤣🤣 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Haziran 2019 Paylaş 17 Haziran 2019 Daha komplikesini söyleyeyim. Aracı lağım kokan rögar kapağının üstüne park et kilitle git. Lağım kokusu olacak mı. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 17 Haziran 2019 Paylaş 17 Haziran 2019 Dolum yapılırken motor durdurulur ve kontak anahtarı kapalı olur, pompacı uyarmadı mı abi seni ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Haziran 2019 Yazar Paylaş 17 Haziran 2019 Mert Yeldan yazdı: Daha komplikesini söyleyeyim. Aracı lağım kokan rögar kapağının üstüne park et kilitle git. Lağım kokusu olacak mı. Kontak kapalı iken çalışmaz Hasan Karabekiroglu yazdı: Dolum yapılırken motor durdurulur ve kontak anahtarı kapalı olur, pompacı uyarmadı mı abi seni ? Start stop sistemi kapadı zaten cnm Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Haziran 2019 Paylaş 17 Haziran 2019 Start stop sistemi kapadı zaten cnm Denesene bi Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 17 Haziran 2019 Paylaş 17 Haziran 2019 Mert Yeldan yazdı: Depo dolarken kontağı açmış ? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Haziran 2019 Paylaş 17 Haziran 2019 Önce sen dene Denediğim için söylüyorum Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Haziran 2019 Yazar Paylaş 17 Haziran 2019 Nur topu gibi dsg arızamız oldu. Az önce 3.kere başıma geldi. Araç marş anında öne doğru inceden hamle yapıyor. Sanki viteste marşa basılıyor gibi ancak el freni çekili olduğu için hareket edemiyor. Ön soldan gelen kasis ve bozuk yol geçişlerinde olan tıkırtı ile beraber bakılacak. 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Haziran 2019 Yazar Paylaş 17 Haziran 2019 Ses zaten vardı, perşembe günü randevu var. Diğer aracın da start stop çalışmıyor. O yarın gidecek Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 18 Haziran 2019 Paylaş 18 Haziran 2019 Noluyor bu araca, Bu hic hos olmadi abi😔 Yorum bağlantısı
Recommended Posts