Mehmet Kazancıoğlu 2 Haziran 2019 Paylaş 2 Haziran 2019 6 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Iyi bari Lacetti sahibi arkadasin ismini unuttum onun adina sevindim @Mehmet Cihat sanırım bu arkadaştan bahsediyorsunuz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 2 Haziran 2019 Paylaş 2 Haziran 2019 [mention=66559]Mehmet Cihat[/mention] sanırım bu arkadaştan bahsediyorsunuz Konu nerden bana geldi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Haziran 2019 Paylaş 2 Haziran 2019 17 dakika önce, Mehmet Cihat yazdı: Konu nerden bana geldi Bu parçayı sen çıkardın başımıza ustunde wv amblemi var diye adam azdaha arabayı satacaktı benim arabamda niye yok diye allahtan bulup gösterdim 3 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Haziran 2019 Paylaş 2 Haziran 2019 Bu parçayı sen çıkardın başımıza ustunde wv amblemi var diye adam azdaha arabayı satacaktı benim arabamda niye yok diye allahtan bulup gösterdim Nedir o parca? 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 2 Haziran 2019 Paylaş 2 Haziran 2019 1 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Nedir o parca? Bagaj poşet askısı. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Haziran 2019 Paylaş 2 Haziran 2019 17 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı: Bagaj poşet askısı. 😖 Buna mı bu kadar yaygara Yorum bağlantısı
Selim Kaya 2 Haziran 2019 Paylaş 2 Haziran 2019 3 dakika önce, Önder Özcan yazdı: 😖 Buna mı bu kadar yaygara Mercedes’te var mı 😀 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Haziran 2019 Paylaş 2 Haziran 2019 1 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı: Mercedes’te var mı 😀 Yooo 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Haziran 2019 Paylaş 2 Haziran 2019 Iyi bari Lacetti sahibi arkadasin ismini unuttum onun adina sevindim[emoji16] [mention=66559]Mehmet Cihat[/mention] sanırım bu arkadaştan bahsediyorsunuz Konu nerden bana geldi Senin parcaya cokulecekti az daha 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 2 Haziran 2019 Paylaş 2 Haziran 2019 Senin parcaya cokulecekti az daha Ucuz atlatmışım 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Haziran 2019 Paylaş 2 Haziran 2019 3 saat önce, Önder Özcan yazdı: Yooo Zenginin eskiden poşetle işi yoktu ama şimdi tam tersi ağam. Zenginler alıyor poşet artık. 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 2 Haziran 2019 Paylaş 2 Haziran 2019 (düzenlendi) Bir saat önce, Emre Şimşek yazdı: Zenginin eskiden poşetle işi yoktu ama şimdi tam tersi ağam. Zenginler alıyor poşet artık. Zengin kiloyla mı alıyor ki poşet kullansın... 2 Haziran 2019 tarihinde Murat Atagenç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Haziran 2019 Paylaş 2 Haziran 2019 Zengin kiloyla mı alıyor ki poşet kullansın... Benim cirak ona tahsis ettigim arabasiyla arkamdan getiriyor aldiklarimi. Onun bagajinda var mi yok mu bu askidan, cok da umursamiyorum dogrusu [emoji41] 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 2 Haziran 2019 Paylaş 2 Haziran 2019 (düzenlendi) 35 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Benim cirak ona tahsis ettigim arabasiyla arkamdan getiriyor aldiklarimi. Onun bagajinda var mi yok mu bu askidan, cok da umursamiyorum dogrusu İyi olmuş abi öyle sonra arkaya yük atınca arabanın dengesi bozulurdu fln gerçi seninki vakpasat değildi pardon abi 2 Haziran 2019 tarihinde Murat Atagenç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Haziran 2019 Paylaş 2 Haziran 2019 2 saat önce, Önder Özcan yazdı: Benim cirak ona tahsis ettigim arabasiyla arkamdan getiriyor aldiklarimi. Onun bagajinda var mi yok mu bu askidan, cok da umursamiyorum dogrusu Passat falandır herhal 😁 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Haziran 2019 Paylaş 2 Haziran 2019 1 saat önce, Murat Atagenç yazdı: İyi olmuş abi öyle sonra arkaya yük atınca arabanın dengesi bozulurdu fln gerçi seninki vakpasat değildi pardon abi 2 dakika önce, Emre Şimşek yazdı: Passat falandır herhal 😁 Tehlikeli sularda geziyoruz. Bu başlık böyle şeyler yazmak için çok riskli Sizi bilmem de, adam benim evimi işyerimi biliyor 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Haziran 2019 Paylaş 2 Haziran 2019 Beni bulamaz. Ben istersem bulurum ama. Gider temiz dayağımı yer gelirim yani 😬 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Haziran 2019 Paylaş 2 Haziran 2019 Dert etmeyin, ben hepinizin evinizi iş yerinizi bulur King e veririm Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Haziran 2019 Paylaş 2 Haziran 2019 Çay ısmarlar hararetini alırız. En azından sakin sakin döver 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Haziran 2019 Yazar Paylaş 2 Haziran 2019 2 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Dert etmeyin, ben hepinizin evinizi iş yerinizi bulur King e veririm Bayramın 4.günü listeyi istiyorum. 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Haziran 2019 Paylaş 2 Haziran 2019 Karadutlar olmuş, bildirim geldi. Bıyıklıyı da az çatlatırız. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Haziran 2019 Paylaş 2 Haziran 2019 Filtre işime yarar, şeyle takas edelim o zaman, senin ofise çıktığımda tezgahta tamir sırası bekleyen 3 tane pahalı kart nasıl olduysa benim bağaja girmiş ya, onlardan biriyle. Okey? Yorum bağlantısı
Recommended Posts