Servet Aydın 31 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2019 Motor yaşam alanı ısınıyor diye komple kapalı olmadığını düşünüyorum. Maliyeti kısmak için izolasyondan çalmaları fena ama Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Haziran 2019 Paylaş 1 Haziran 2019 Bu aliexpress hep vwcilere calisiyo. Hayalet gosterge de arayin deyip kacayim. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 Haziran 2019 Paylaş 1 Haziran 2019 Masraf çıkarma bayram öncesi adama şimdi [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Haziran 2019 Paylaş 1 Haziran 2019 Mb de akü de yok? O yüzden kapak da yok. Akü bagajda, bagaj havuzunda istetmenin(!) yanında kutusuz kapaksız. Tertemiz. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Haziran 2019 Paylaş 1 Haziran 2019 1 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Mb de akü de yok? O yüzden kapak da yok. Akü bagajda, bagaj havuzunda istetmenin(!) yanında kutusuz kapaksız. Tertemiz. Araba "kıç mı atıyor" da bagaja ağırlık koymak "zorunda" kalmışlar 2 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Mb de akü de yok? O yüzden kapak da yok. Akü bagajda, bagaj havuzunda istetmenin(!) yanında kutusuz kapaksız. Tertemiz. Araba "kıç mı atıyor" da bagaja ağırlık koymak "zorunda" kalmışlar BMW de aynı. bence çok mantıklı bir karar laf aramızda. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Haziran 2019 Paylaş 1 Haziran 2019 26 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Akü bagajda, bagaj havuzunda istetmenin(!) yanında O bir mersedes olsa bile istetmesiz(!) olamazdi 😁 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 1 Haziran 2019 Paylaş 1 Haziran 2019 14 saat önce, Servet Aydın yazdı: Motor yaşam alanı ısınıyor diye komple kapalı olmadığını düşünüyorum. Maliyeti kısmak için izolasyondan çalmaları fena ama motor yaşam alanı nedir ya? onun yaşamaya hakkı mı var? Çalışsın köpek, vur kırbacı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Haziran 2019 Yazar Paylaş 1 Haziran 2019 13 saat önce, Metin Akbal yazdı: Bu aliexpress hep vwcilere calisiyo. Hayalet gosterge de arayin deyip kacayim. Pisleşme bayım 12 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Masraf çıkarma bayram öncesi adama şimdi Pis işte 11 saat önce, Önder Özcan yazdı: Mb de akü de yok? O yüzden kapak da yok. Akü bagajda, bagaj havuzunda istetmenin(!) yanında kutusuz kapaksız. Tertemiz. Olm hava filtresini taktık mı biz öndeki? 7 saat önce, Hakan Tarım yazdı: motor yaşam alanı nedir ya? onun yaşamaya hakkı mı var? Çalışsın köpek, vur kırbacı Emeğine saygı duyup dolu depo gezdiriyorum hep Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Haziran 2019 Paylaş 1 Haziran 2019 2 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Pisleşme bayım 12 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Masraf çıkarma bayram öncesi adama şimdi Yav bu adam hic geregi yokken sırf samata olsun diye Kangooyla 20 metrede duruyor. Dur o başkaydi. Yav bu adam hic geregi yokken sirf samata olsun diye nerden nereye gidiyor dag bayir dinlemeden, bayram haracı sey .....(error) harcligi toplasa hayalet gostergeyi birak Passati bastan donatir 😁 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Haziran 2019 Yazar Paylaş 1 Haziran 2019 Yok 5 metrede duruyor. .... Boşlukları sen doldur artık 🍆 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Haziran 2019 Paylaş 1 Haziran 2019 Aracın göğsünü ne zaman söküyoruz sen onu de hele böyle sesli çalışan arabamı olur traktör bundan iyi. bir izolasyon yapalım kabine gelen sesi belki biraz keseriz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Haziran 2019 Yazar Paylaş 1 Haziran 2019 30.k bakımda trim sesleri için işlem yapılacak serviste. Göğüs inecek ise söyleyeyim izolasyon imkanı varsa yapılsın 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Haziran 2019 Yazar Paylaş 1 Haziran 2019 Yok öyle beleşe mb teybine bakmak. Yıkattırdım ve sildirdim. 9 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Haziran 2019 Paylaş 1 Haziran 2019 22 dakika önce, Servet Aydın yazdı: 30.k bakımda trim sesleri için işlem yapılacak serviste. Göğüs inecek ise söyleyeyim izolasyon imkanı varsa yapılsın Abi onlar yapmazsa biz yapalım sen sök ben toplarım 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Haziran 2019 Paylaş 1 Haziran 2019 8 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Yok öyle beleşe mb teybine bakmak. Yıkattırdım ve sildirdim. MONTAJ BU! Sen Mb nin polen filtresini neden iç ettin ki. Pasata uymaz o. Geri ver çocuğum filtreyi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Haziran 2019 Paylaş 1 Haziran 2019 4 dakika önce, Önder Özcan yazdı: MONTAJ BU! Sen Mb nin polen filtresini neden iç ettin ki. Pasata uymaz o. Geri ver çocuğum filtreyi. Yok ben şahidim kendi isteğin ile bezi aldın ben silerim sen yorulma demiştin galiba 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Haziran 2019 Yazar Paylaş 1 Haziran 2019 Evet dedi, bir sürü şahit var 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Haziran 2019 Paylaş 1 Haziran 2019 7 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Yok ben şahidim kendi isteğin ile bezi aldın ben silerim sen yorulma demiştin galiba Dikkatini Mb nin geri kameraya yoğunlaştırsın diye. Zaten dikkat problemi var, kafa tam gitmesin dedim 2 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Evet dedi, bir sürü şahit var Ben miydim öyle diyen 😅 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 Haziran 2019 Paylaş 1 Haziran 2019 Mondeo mk4 akü kapağı var, On 31.05.2019 at 19:45, Servet Aydın yazdı: Hiçbir reno veya fordda akü kapağı görmedim. Isınıyor diye kapatmıyordu reno On 31.05.2019 at 20:02, Servet Aydın yazdı: Çalmışlar 72 transit, 85 transit, granada, 2000 transit 2002 transit. Hiçbirinde görmedim. Focusta da dikkatimi çekmedi, Ka da yok mk4 mondeo da kapakımsı bişey gördüm ama 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Haziran 2019 Paylaş 2 Haziran 2019 Yok öyle beleşe mb teybine bakmak. Yıkattırdım ve sildirdim.Harac deyince patlican falan atiyon abi millet tirsiyor iste [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Haziran 2019 Yazar Paylaş 2 Haziran 2019 Kilosu kaç para biliyon mu patlıcanın Öhöm 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Haziran 2019 Paylaş 2 Haziran 2019 3 saat önce, Servet Aydın yazdı: Kilosu kaç para biliyon mu patlıcanın Öhöm Fazla öksürme ben gösterdim sana senin haberin bile yoktu. Ayrıca yerden yere vurduğun beğenmediğin passatin bagajda mb ile aynı olan taban döşemesi açıkken sabitleme parçasının da fotosunu ekle bir zahmet Bagajda ki bas kabini bir sonraki buluşmada benim arabaya kendi ellerin ile montajını gerçekleştirmeni bekliyorum aksi halde ben sökerken senin araca zarar verebilirim 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Haziran 2019 Paylaş 2 Haziran 2019 Kilosu kaç para biliyon mu patlıcanın Öhöm Iyi bari Lacetti sahibi arkadasin ismini unuttum onun adina sevindim[emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts