Servet Aydın 13 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2019 3 saat önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: abi sadece değer kaybı değil ayrıca aracın serviste yattığı kadar günün parasını talep et. 3 saat önce, Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun Abicim, Değer kaybı talebini avukat vs. yada aracı kullanarak yaparsan daha fazla meblağ alabilirsin. Oruç oruç içimden de sövemedim şimdi 3 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Abi geçmiş olsun, adamın zaten beyni ölmüş belli Beynine tüküreyim onun 2 saat önce, Dogan Arsiray yazdı: 7 8 bin tl alırsın. Limit 6bin deniyor ama? 44 dakika önce, Arda Bülent Güzel yazdı: Geçmiş olsun. Adam oruçtur uykuludur. Cana gelmesin mala gelsin. Sıkma canını Arabada 20 bayan vardı. Aynı kafa ile 2 km sonra e5'te tırın altına girecek belki 7 dakika önce, Emin Önal yazdı: Sakin olmak, sıcağı sıcağına yazmamak lazım 🙄 Geçmiş olsun abimee. Nazar çıkmıştır Gözü olanın gözü çıksın 😜 Ateşleme bobinini yapamadım diye, bende korkup okeyde taş çalamadın diye beddua ettin biliyorum Yorum bağlantısı
Emin Önal 13 Mayıs 2019 Paylaş 13 Mayıs 2019 1 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Ateşleme bobinini yapamadım diye, bende korkup okeyde taş çalamadın diye beddua ettin biliyorum Bobini tamirin fazlası ile yetti, bugün Osman abiye kadar götürdü daha ne yapsın. Senden korkuyorum doğru ama taş çalmadım :)) Bileeemizin hakkıynan aldık 🤣 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Mayıs 2019 Paylaş 13 Mayıs 2019 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Beynine tüküreyim onun Limit 6bin deniyor ama? Arabada 20 bayan vardı. Aynı kafa ile 2 km sonra e5'te tırın altına girecek belki Ateşleme bobinini yapamadım diye, bende korkup okeyde taş çalamadın diye beddua ettin biliyorum limit bence bir yüzdeye bağlıdır. bentley olsaydı ne olacağıdı? 6 bin tl ile bijon anahtarını alırsın anca. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Mayıs 2019 Paylaş 13 Mayıs 2019 Abim geçmiş olsun yapacağım bir şey olursa yerimi biliyorsun. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mayıs 2019 Paylaş 13 Mayıs 2019 çip tuninkli olsa gazlar kaçardın , faydası var yani... 1 4 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 13 Mayıs 2019 Paylaş 13 Mayıs 2019 Geçmiş olsun abim. Boyasız düzelebilir gibi mi? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2019 9 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Abim geçmiş olsun yapacağım bir şey olursa yerimi biliyorsun. Esra yanımda olmasa yacakaların kesin olurdu 8 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: çip tuninkli olsa gazlar kaçardın , faydası var yani... Önümdeki ile aram 5 metre bile değil. Senden bulaştı takip mesafeli gidiş 7 dakika önce, Murat Atagenç yazdı: Geçmiş olsun abim. Boyasız düzelebilir gibi mi? Boyaları bırak demiri çıktı ortaya 24 dakika önce, Dogan Arsiray yazdı: limit bence bir yüzdeye bağlıdır. bentley olsaydı ne olacağıdı? 6 bin tl ile bijon anahtarını alırsın anca. Bentley alınca düşünürüz onu da 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 13 Mayıs 2019 Paylaş 13 Mayıs 2019 Servet geçmiş olsun sıkma canını bak ben sıkıyor muyum dimi Emmi [emoji41] 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 13 Mayıs 2019 Paylaş 13 Mayıs 2019 Gecmis olsun Allah beterinden korusun.Malesef oruc tutup pide kuyrugunda kaynak yapip öne geçmeye çalisan insanlarda var [emoji849]Sabırda bi yere kadar 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 Mayıs 2019 Paylaş 13 Mayıs 2019 Bobini tamirin fazlası ile yetti, bugün Osman abiye kadar götürdü daha ne yapsın. Senden korkuyorum doğru ama taş çalmadım ) Bileeemizin hakkıynan aldık [emoji1787]Orti ne yendik ama dimi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mayıs 2019 Paylaş 13 Mayıs 2019 1 dakika önce, Fatih Keskin yazdı: Orti ne yendik ama dimi yine mi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2019 2 dakika önce, Fatih Keskin yazdı: Orti ne yendik ama dimi 1 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: yine mi İkisi de taş hırhızı Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 Mayıs 2019 Paylaş 13 Mayıs 2019 İkisi de taş hırhızı Cuma akşamı yapalım rövanşı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2019 Anlaştık. Bu defa acımam çift okeyi basarım 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mayıs 2019 Paylaş 13 Mayıs 2019 çifte giderken atarım okeyi dayanamam 2 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 13 Mayıs 2019 Paylaş 13 Mayıs 2019 Geçmiş olsun Servet abi Rabbim cümlemizi görünür görünmez kazalardan muhafaza eylesin inşallah 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts