Servet Aydın 6 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2019 9 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Ceset filan koyduğunuz oluyor mu beyfendi? Senin gönderdiğin araçlarından dışarı sızma oluyor. İşin yoksa asvalt temizle 2 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: abi direk basın halıya denk gelen yerlerine erkek cırt yapıştır biraz geniş olanından işlem tamam dahada kımıldayamaz veya o aktif basın anfisini direk stepnenin oralara basada güzel bir kabin yapıp bagajın sağında solunda yer mevcut çamurluk içlerinde fiberden veya medefeden bir kabin yapıp halı kaplayıver bence Bagajda bi focus motoru taşımadım Hoparlör, amfi, port. Bunların hepsi o kutuya göre, kutu da ekipmana göre tasarımlı. Böyle kalsın ki verimi tepe noktada kalsın 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 6 Mayıs 2019 Paylaş 6 Mayıs 2019 12 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Hoparlör, amfi, port. Bunların hepsi o kutuya göre, kutu da ekipmana göre tasarımlı. Böyle kalsın ki verimi tepe noktada kalsın litre hesabı yap abi direk kara düzen tak demedim yav Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs 2019 Paylaş 6 Mayıs 2019 10 saat önce, Servet Aydın yazdı: Halı kaplama bende olmuyor. Yağlı paslı malzeme koyuyorum passat bağajında yağlı malzeme? geri alırlar elinden 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Mayıs 2019 Paylaş 6 Mayıs 2019 6 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: passat bağajında yağlı malzeme? geri alırlar elinden verirken yanlışı yaptılar 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2019 43 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: litre hesabı yap abi direk kara düzen tak demedim yav O kabin zaten litre hesabı ile yapılı. Marangoz dur la şöyle bi şekil yapayım demez 43 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: passat bağajında yağlı malzeme? geri alırlar elinden Halk arabası halk için çalışıyor. Temiz araba kullanacak olsam ayudi alırdım 3 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 6 Mayıs 2019 Paylaş 6 Mayıs 2019 passat bağajında yağlı malzeme? geri alırlar elinden[emoji23][emoji23] folksfagınBagajı da bagaj amma. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 7 Mayıs 2019 Paylaş 7 Mayıs 2019 Eee şey neydi konumuz ? Moderatör arkadaşlardan birisi son iletileri uygun bir başlık açıp oraya taşısın bence . Kocaaa Passat konusu gümbürtüye gidecek az kaldı . Ha bu arada ben de gece yolculuğu severim gitmek istediğim yere erken gitmek hoşuma gidiyor. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Mayıs 2019 Paylaş 7 Mayıs 2019 2 saat önce, Adnan Çakır yazdı: Eee şey neydi konumuz ? Moderatör arkadaşlardan birisi son iletileri uygun bir başlık açıp oraya taşısın bence . Kocaaa Passat konusu gümbürtüye gidecek az kaldı . Ha bu arada ben de gece yolculuğu severim gitmek istediğim yere erken gitmek hoşuma gidiyor. Siz hayal edin, biz yapalım: Uzun Yol Stratejileriniz Nelerdir? 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2019 Hem vuruyor hem vurdum mu diyip kaçmaya çalışıyor minibüs sürücüsü 2 12 Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz 13 Mayıs 2019 Paylaş 13 Mayıs 2019 1 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Hem vuruyor hem vurdum mu diyip kaçmaya çalışıyor minibüs sürücüsü Haftaya mukemmel bir baslangic. Gecmis olsun abi. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Mayıs 2019 Paylaş 13 Mayıs 2019 aha arabanın değeri sıfırlandı. devrik sayılır bu. öldüm fiyata alınır. :) geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 13 Mayıs 2019 Paylaş 13 Mayıs 2019 (düzenlendi) Geçmiş olsun Boya hasarı görünmüyor sanki 13 Mayıs 2019 tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Mayıs 2019 Paylaş 13 Mayıs 2019 Haydaaaa. Geçmiş olsun abi ya. Nasıl oldu peki? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Mayıs 2019 Paylaş 13 Mayıs 2019 hay böyle şansa geçmiş olsun servet abi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Mayıs 2019 Paylaş 13 Mayıs 2019 (düzenlendi) On 03.05.2019 at 16:01, Servet Aydın yazdı: Yemedim Taze anlık bilgi Geri dönüş yapıldı. Diskler garantiden değişiyor. Balataları ödeyeceğim. 310 tl sanırım. 1090 tl bakım. %5 iskonto yapılacak işi bileceksin aga... bu arada ben elinde çay ustayı bekleyen (daha doğrusu dikkatle izleyen hat yaptığında ifadesini alan müştriyim, az farklıyım sanırım Geçmiş olsun Servet, millet çok dikkatsiz oldu bu sıralar.... 13 Mayıs 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 Mayıs 2019 Paylaş 13 Mayıs 2019 Geçmiş olsun Abi, nasıl oldu olay? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts