Servet Aydın 4 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2019 Şimdi, Çağlar Bayur yazdı: mesela nasıl bir acil durum vuku olabilir ki Mangal yakacak malzeme olmadığını düşün ıssız yerde Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mayıs 2019 Paylaş 4 Mayıs 2019 Şimdi, Servet Aydın yazdı: Mangal yakacak malzeme olmadığını düşün ıssız yerde facia demedik, acil bir durum dedik sadece 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2019 Haa. Passat yolda kalmaz kalanı kurtarır 3 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mayıs 2019 Paylaş 4 Mayıs 2019 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Haa. Passat yolda kalmaz kalanı kurtarır Valla ben yola çıkarken pasata güvenip çıkıyorum. Biliyorum ki başımıza bir iş gelse gelip kurtarır. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Mayıs 2019 Paylaş 4 Mayıs 2019 9 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Valla ben yola çıkarken pasata güvenip çıkıyorum. Biliyorum ki başımıza bir iş gelse gelip kurtarır. O kadar yolda kaldım hep Iveco geldi 😄 Passat gelse bunlar başımıza gelmezdi 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 Mayıs 2019 Paylaş 4 Mayıs 2019 Valla ben yola çıkarken pasata güvenip çıkıyorum. Biliyorum ki başımıza bir iş gelse gelip kurtarır.Benim de çekme halatım var [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mayıs 2019 Paylaş 4 Mayıs 2019 7 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: O kadar yolda kaldım hep Iveco geldi 😄 Passat gelse bunlar başımıza gelmezdi Yanlış passata güvenmişsin sen. Tecrübe eksikliği 5 dakika önce, Adnan Çakır yazdı: Benim de çekme halatım var Numaran kayıtlı abi İnşallah gerek kalmaz 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2019 26 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Valla ben yola çıkarken pasata güvenip çıkıyorum. Biliyorum ki başımıza bir iş gelse gelip kurtarır. Kendi başına gelirse bilmem 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Mayıs 2019 Paylaş 4 Mayıs 2019 Yeterince beklemeye sabır edersen rıfkı gelir çeker... 1 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Mayıs 2019 Paylaş 4 Mayıs 2019 On 03.05.2019 at 13:51, Servet Aydın yazdı: Az önce bilgi geldi. Arka diskler garanti dahilinde değişmiyor. Bende merkeze şunu iletin dedim. Bir dakika dedi ve konuşmamız kayıt altında buyurun dedi, Eğik disk her zaman eğik olur, normal sürüş anında titreşim olmayan disk eğer stres altında salınım yapmaya başlıyor ise metalin ısıya dayanımı zayıftır. Bunu tekrar inceleyin, yok ise ben aracı alıp diskleri söktürüp metali analiz ettireceğim, aracın yattığı süre ve sonrasında ölçümler için harcanan zamanı, eğer metal hatası ise tarafınıza rücu edeceğim dedim. Biz size dönüş yapacağız dediler ve görüşme bitti. Aynısını ford nazer bana yapmaya kalktı 45 binde disk değiştim. sonra 10 bin sonra gene diskler gidince servis bana çok fren kullanıyorsun ve sudan fazla geçiyorsunuz demişti bende servise yağmurlu havada disklere su gelmesini engelleyin dedim sonra anlattım neden olduğunu ford mühendis gönderdi beraber inceledik. Sonra garantiden değişti servisin savunması size çok komikti. efendim biz sizin aracınıza uygun fiyat olsun diye piyasa diski taktık genelde bu çevredeki fiesta lar kiralık araçlar ve şirket aracı onlar ne olsa kullanıyor ucuz olsun diye bunu kullanıyoruz olmuştu. Bende ruhsata bakmak aklınıza gelmedimi demiştim 11 saat önce, Servet Aydın yazdı: Tabi ki. Listesi 245bin Yok, yan komşu cnc ile düzeltecek ve ısıl işlem yapıp mukavemeti arttıracak. Sonra yedek Abi ısıl işlem sonrası tekrar tezgaha bağlayıp komparator ile kontroledin çarpıklık oluşabilir Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2019 Daha önce de yaptırdım ısıl işlem. Adamlar işi biliyor ama uyarırım 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2019 4 saat önce, Mert Gulkokan yazdı: Toz paso candır Isıl işlemde atıklık meydana gelebilir 3 yıl kullandım yapılan işlem sonrası. 2 saat önce, Metin Akbal yazdı: Isil islem denmis sucuk var mi Küfte va 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Mayıs 2019 Paylaş 5 Mayıs 2019 5 saat önce, Servet Aydın yazdı: 3 yıl kullandım yapılan işlem sonrası. Küfte va Küfte=suvas Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2019 Alt ve üstü de ondan yapılabilir. Isıyı uzun süre tutar Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Mayıs 2019 Paylaş 5 Mayıs 2019 3 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Alt ve üstü de ondan yapılabilir. Isıyı uzun süre tutar Öyle olan vardı çok daha güzeldi de bulamadım şu an. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2019 Kaymayı engelleyen zamazingoyu hafif karton kutu ile denedim. Servis formu da bagajı tavaf ediyordu önceden. Hızlı kalkış yapınca ne var ne yok arkaya yapışıyordu. Şimdi herşey olduğu yerde sabit kalıyor. Tabi ki temizliğe dikkat etmek lazım. Aralarına çabuk dolar kir ve temizliği de bir o kadar zor olur. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mayıs 2019 Paylaş 5 Mayıs 2019 28 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Kaymayı engelleyen zamazingoyu bizim otoparkın merdivenlerinde var bu çok faydalı Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 5 Mayıs 2019 Paylaş 5 Mayıs 2019 Isil islem denmis sucuk var miFermente tercihimiz [emoji7][emoji106] 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2019 3 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: bizim otoparkın merdivenlerinde var bu çok faydalı Gergin araçlar için doğru tercih Yorum bağlantısı
Celal Aydın 5 Mayıs 2019 Paylaş 5 Mayıs 2019 Şundan aldım bizim B6’ya.Halı kaplamalı Bagaj HavuzuKaymıyor kolay kolay bagajdaki zımbırtılarCuk diye oturdu 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2019 Halı kaplama bende olmuyor. Yağlı paslı malzeme koyuyorum Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Mayıs 2019 Paylaş 6 Mayıs 2019 Halı kaplama bende olmuyor. Yağlı paslı malzeme koyuyorum Ceset filan koyduğunuz oluyor mu beyfendi? Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 6 Mayıs 2019 Paylaş 6 Mayıs 2019 abi direk basın halıya denk gelen yerlerine erkek cırt yapıştır biraz geniş olanından işlem tamam dahada kımıldayamaz veya o aktif basın anfisini direk stepnenin oralara basada güzel bir kabin yapıp bagajın sağında solunda yer mevcut çamurluk içlerinde fiberden veya medefeden bir kabin yapıp halı kaplayıver bence Yorum bağlantısı
Recommended Posts