Önder Özcan 4 Mayıs 2019 Paylaş 4 Mayıs 2019 10 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Bu sabah aracı aldım. Disk ve çıkan balataları poşetleyip verdiler. Şanzıman şimdi istediğim hale gelmiş. Rampa inerken hangi viteste isem gaz vermediğim zaman o viteste kalıyor, önceden yükseliyor idi. Frene bastığım anda hızı uygun ise bir alt vitese geçiyor, daha yüksek devirde vites düşüyor. Önceden 1300 dd civarı idi vites küçültme deviri, şimdi 1900 2000 arası. Kompresyon epey yardımcı oluyor. Bayır aşağı indiğim vites kaç ise çok gaz verirsem vitesi düşürüp hızlanıyor, hafif gaz verirsem gerekirse vitesi yükseltiyor. Baştan beri diyorum, olmaması gereken şeyleri yapıyordu diye. Şimdi otomatik şanzımanın sunması gerekenleri yapıyor. Cruise control'ü de deneyip yorumlayacağım. Bi Kangoo değil 😒 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Mayıs 2019 Paylaş 4 Mayıs 2019 Hadi hayırlısı.. disklerden soba mı yapıcaz? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2019 31 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: 2 saat önce, Servet Aydın yazdı: İki kango Fiyat olarak mı? Tabi ki. Listesi 245bin Bir saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: Hadi hayırlısı.. disklerden soba mı yapıcaz? Yok, yan komşu cnc ile düzeltecek ve ısıl işlem yapıp mukavemeti arttıracak. Sonra yedek 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mayıs 2019 Paylaş 4 Mayıs 2019 10 dakika önce, Servet Aydın yazdı: ... Yok, yan komşu cnc ile düzeltecek ve ısıl işlem yapıp mukavemeti arttıracak. Sonra yedek Böyle böyle zengin oluyoru... oluyorsunuz işte 😅 2 3 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 4 Mayıs 2019 Paylaş 4 Mayıs 2019 26 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Böyle böyle zengin oluyoru... oluyorsunuz işte 😅 Çevrem hep memur. Yok ki yakında bi kuyumcu arkadaşımız zenginlik bulaşsın Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2019 Bir saat önce, Önder Özcan yazdı: Böyle böyle zengin oluyoru... oluyorsunuz işte 😅 Öpücükle yapıyor zaten her işi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mayıs 2019 Paylaş 4 Mayıs 2019 21 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Öpücükle yapıyor zaten her işi Sen ne kadar agresif bi adam oldun ya. Oruç da başlamadı daha, sigara- çay da içebiliyorsun, hayırdır? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2019 Bir saat önce, Önder Özcan yazdı: Sen ne kadar agresif bi adam oldun ya. Oruç da başlamadı daha, sigara- çay da içebiliyorsun, hayırdır? Hazırlık yapıyorum şimdiden Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2019 Havuz paspas alanında takım çantası, alpiN ve muhteviyat var. Onca sakin kullanmama rağmen nedense sağdaki operlo ön yolcu koltuğuna kadar geliyor. Takım çantası harem minibüsünden çıkıyor filan. Neyse, merdivende kaymayı engelleyen banttan vardı. Dedim olur mu valla olur. Mis gibi oldu. Artık alpiNi karaköy tatlıcısından almama gerek kalmadı. eee? Bitmiş haldeki fotosu nerede la 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Mayıs 2019 Paylaş 4 Mayıs 2019 Abi bu bass sesi mesi vs si nasil? Her birseyi kendinden mi? Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Mayıs 2019 Paylaş 4 Mayıs 2019 Bagajda bir alpin🤔 Ve bir takim cantasi.. Ve bir passat... Kafamda deli sorular 😀 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Mayıs 2019 Paylaş 4 Mayıs 2019 Bagajda bir alpin[emoji848] Ve bir takim cantasi.. Ve bir passat... Kafamda deli sorular [emoji3]Ayakkabiyi gormedin? Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Mayıs 2019 Paylaş 4 Mayıs 2019 5 dakika önce, Metin Akbal yazdı: 5 dakika önce, Alpay Sumer yazdı: Bagajda bir alpin Ve bir takim cantasi.. Ve bir passat... Kafamda deli sorular Ayakkabiyi gormedin? Gordum ezilmez olanindan hemde😉 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2019 5 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Abi bu bass sesi mesi vs si nasil? Her birseyi kendinden mi? Muhteşem değil, çok iyi. Her krşu hak ediyor imansız 3 dakika önce, Alpay Sumer yazdı: Bagajda bir alpin🤔 Ve bir takim cantasi.. Ve bir passat... Kafamda deli sorular 😀 Normalde 3 tane çanta olur, iş kıyafeti koli içinde spreyler filan. 3 dakika önce, Metin Akbal yazdı: 3 dakika önce, Alpay Sumer yazdı: Bagajda bir alpin Ve bir takim cantasi.. Ve bir passat... Kafamda deli sorular Ayakkabiyi gormedin? Onu bende görmedim. Diyorum nerden geliyor koku Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 Mayıs 2019 Paylaş 4 Mayıs 2019 Havuz paspas alanında takım çantası, alpiN ve muhteviyat var. Onca sakin kullanmama rağmen nedense sağdaki operlo ön yolcu koltuğuna kadar geliyor. Takım çantası harem minibüsünden çıkıyor filan. Neyse, merdivende kaymayı engelleyen banttan vardı. Dedim olur mu valla olur. Mis gibi oldu. Artık alpiNi karaköy tatlıcısından almama gerek kalmadı. eee? Bitmiş haldeki fotosu nerede la Gri poşetli olan ilk yardım setiyse muayeneden geçmez [emoji16] ambalajı bile açık değil ken ! Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2019 Şimdi, Adnan Çakır yazdı: Gri poşetli olan ilk yardım setiyse muayeneden geçmez ambalajı bile açık değil ken ! Bugün açtım poşeti. Sabitleme yeri varmış oraya koydum 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 Mayıs 2019 Paylaş 4 Mayıs 2019 Arkasında ki cırt manifaturacılar da satılır 1 metre al kaymasını yürümesini istemediğin herşeyin altına yapıştır ( örneğin iç arka paspaslara) arabanın halısına yapışır zaten. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2019 Gerek kalmadı abi. Acil durum seti zaten cırtlı. Sağda yerine koydum 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Mayıs 2019 Paylaş 4 Mayıs 2019 Gerek kalmadı abi. Acil durum seti zaten cırtlı. Sağda yerine koydum Fort sandı ellam 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 4 Mayıs 2019 Paylaş 4 Mayıs 2019 12 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Fort sandı ellam Ford trafik seti cırtlı yalnız. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Mayıs 2019 Paylaş 4 Mayıs 2019 Ford trafik seti cırtlı yalnız.Ben Adnan abiye takılıyorum. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mayıs 2019 Paylaş 4 Mayıs 2019 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Gerek kalmadı abi. Acil durum seti zaten cırtlı. Sağda yerine koydum mesela nasıl bir acil durum vuku olabilir ki Yorum bağlantısı
Recommended Posts