Mehmet Ozyurek 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 Bir de objektif değiliz.. 3 saat önce, Ali Gök yazdı: millet olarak en iyi bildiğimiz şey anlamadığımız denemediğimiz şeylere yorum yapmak. Bir de objektif değiliz ve ön yargılıyız. Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 23 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Bir de objektif değiliz.. Bir de objektif değiliz ve ön yargılıyız. he doğru o konudada iyiyiz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Mart 2019 Yazar Paylaş 8 Mart 2019 İlk uzun yolu maaile yaptım. Yolcuların rahatlığı öncelik olduğu için sürücü konforuna odaklanmadım. Ancak şimdi 3772 km yol sonunda oluşan fikir şu : Kangoya göre daha ekonomik yakıt tüketimi. 1 litre az her 100 km için. Ciddi fark uzun yolda. Yolculuk esnasında yorması arasında fark yok. 3000 devirde kabin içi motor sesi daha fazla passatın. Yüksek hızda ve virajda daha güvenli tartışmasız. Aracın arkadan kayma meyilli bir kaç yerde tedirgin etti ama alıştım. Şimdi kontrolü ele almam daha çabuk oluyor. 7.vites 100 ile gidiyorum. Acil hızlanma anında geç kalıyor. 4.vitese geçiyor gazı bekliyor. Üst viteslere geçiş sorunsuz. Şehir içi durk kalk silkeleme başladı. Çözümü basit. Al manuel vitese kendin hükmet sisteme. Otomasyon başarılı değil. Şimdi sırada kapılara dalma var. Hoparlörler gelmiş. 3 yollu crossover kapı içi basları 60 ile 200 hz arasında ayarlama imkanı sunuyor. Hazır sökülüp montaj yapılırken izolasyon yapacağım. Kapı aç kapa anında oluşan zangırtı kesilir sanırım 6 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 (düzenlendi) 54 dakika önce, Servet Aydın yazdı: İlk uzun yolu maaile yaptım. Yolcuların rahatlığı öncelik olduğu için sürücü konforuna odaklanmadım. Ancak şimdi 3772 km yol sonunda oluşan fikir şu : Kangoya göre daha ekonomik yakıt tüketimi. 1 litre az her 100 km için. Ciddi fark uzun yolda. Yolculuk esnasında yorması arasında fark yok. 3000 devirde kabin içi motor sesi daha fazla passatın. Yüksek hızda ve virajda daha güvenli tartışmasız. Aracın arkadan kayma meyilli bir kaç yerde tedirgin etti ama alıştım. Şimdi kontrolü ele almam daha çabuk oluyor. 7.vites 100 ile gidiyorum. Acil hızlanma anında geç kalıyor. 4.vitese geçiyor gazı bekliyor. Üst viteslere geçiş sorunsuz. Şehir içi durk kalk silkeleme başladı. Çözümü basit. Al manuel vitese kendin hükmet sisteme. Otomasyon başarılı değil. Şimdi sırada kapılara dalma var. Hoparlörler gelmiş. 3 yollu crossover kapı içi basları 60 ile 200 hz arasında ayarlama imkanı sunuyor. Hazır sökülüp montaj yapılırken izolasyon yapacağım. Kapı aç kapa anında oluşan zangırtı kesilir sanırım 1-Dsg kavraması mı silkeliyor? 2-Bu km de neyin zangırtısı? 8 Mart 2019 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 2 saat önce, Servet Aydın yazdı: Kapı aç kapa anında oluşan zangırtı kesilir sanırım Tok kapı zangırtısı. 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 Passata izolasyon yapan ilk insan olabilirsin 😬 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 Neydi o oparlörlerin markası abi? hatokuçi miydi neydi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 2 saat önce, Ali Gök yazdı: trim sesi mi ? Modifiye hoparlor bas vurdukca somunlar dönüyor olmalı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Mart 2019 Yazar Paylaş 8 Mart 2019 On 08.03.2019 at 14:53, Köksal Yılmaz yazdı: 1-Dsg kavraması mı silkeliyor? 2-Bu km de neyin zangırtısı? Yoğun dur kalk havlu atıyor. Kapılar kapanırken ve sesi biraz açınca düğmelerin oradan geliyor ses. Pandizota bastırınca gidiyor On 08.03.2019 at 16:38, Sani Gerşon yazdı: Tok kapı zangırtısı. 2006 land daha tok yeminle On 08.03.2019 at 18:04, Ali Gök yazdı: trim sesi mi ? Trim gösterge alanında var On 08.03.2019 at 18:07, Emre Şimşek yazdı: Passata izolasyon yapan ilk insan olabilirsin 😬 İmkan olsa ön göğüse yaparım ilk önce On 08.03.2019 at 20:07, Hakan Tarım yazdı: Neydi o oparlörlerin markası abi? hatokuçi miydi neydi Hattori anzo On 08.03.2019 at 20:26, Mehmet Göktürk yazdı: Modifiye hoparlor bas vurdukca somunlar dönüyor olmalı Daha takmadım hocam. Oem oraları 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 On 06.03.2019 at 16:02, Servet Aydın yazdı: Manuel olsa alırdık yok. Tam benlik olurdu. Sürat ve viraj farkı arasında uçurum var. Seyir halinde yorgunluk oranı aynı.Yakıt tüketimi 1.5 litre az. Adı passat sadece. Altı üstü otomobil. Ben sevemedim. Demir yığınına neyin saygısı. Ali, yazdıklarımı hakikaten okumuyorsun. Eco vs yok standart araç. Sen beni alıntı yapmayınca, arada cevap verince kaçırıyom abi. Çok kalabalık yazılıyor buraya . Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Mart 2019 Yazar Paylaş 8 Mart 2019 Ali, son bir kaç günde yazdıklarımın çoğunu direksiyon başında yazdım. Alıntı vs uğraşma şansım yoktu. Olayları sıcağı sıcağına aktarmayı yaptım 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Mart 2019 Paylaş 8 Mart 2019 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Ali, son bir kaç günde yazdıklarımın çoğunu direksiyon başında yazdım. Alıntı vs uğraşma şansım yoktu. Olayları sıcağı sıcağına aktarmayı yaptım Abi sen arabayı 1,4 act dsg full + full alsaydın, dizel ile aynı fiyata gelirdi. Miss gibi yol boyunca oyuncak gibi oynuyacağın virtual cocpitin olurdu. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Mart 2019 Yazar Paylaş 9 Mart 2019 Ali süperB daha fazla donanıma sahip ve daha ucuz. Lakin isminden dolayı sıcak bakılmadı. Biz logoya bakıp araba alan milletiz. Başkası beğensin diye marka seçeriz Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Mart 2019 Paylaş 9 Mart 2019 3 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Ali süperB daha fazla donanıma sahip ve daha ucuz. Lakin isminden dolayı sıcak bakılmadı. Biz logoya bakıp araba alan milletiz. Başkası beğensin diye marka seçeriz Önden kötü arkadan güzel. Aynı araç ikisi de. Eski DNA yı koruyan bi mühendis var orda herhalde o ölene kadar amblem çukurun içinde duracak önde herhalde. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Mart 2019 Yazar Paylaş 9 Mart 2019 Donanım zengini B. Vaktinde cx3, V40 ve octavia rs arasında idim. Patron cx3 dedi. Bana kalsa rs alırdım 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 9 Mart 2019 Paylaş 9 Mart 2019 Kangooyu merak etmeye başladım. Passat beklentileri karşılamamış sanırım. Ha bu arada passatı da merak etmeye başladım. [emoji23] En iyisi land abi sana tomofil yaramamış Yorum bağlantısı
Halil Erdoğan 9 Mart 2019 Paylaş 9 Mart 2019 2013 F30 BMW satıp 2017 1.6 tdi comfort dsg passata geçtim. Araç gitmiyor (motor gücü farkı çok) + gitmediği gibi f30 dan fazla yakıyor. Şehir içi F30 6-6,5 LT, passat 8,5-9 LT ortalama yakıyordu. Passat 7 kasa DSG'den ZF'ye geçince güzeldi de, ZF'den sonra DSG yarım debriyaj sürekli bağırıyor gibi geliyordu. İşyeri otoparkında çok az bir eğim var, passat öyle bir bağırıyordu ki yarım debriyaj gidiyorum sanıyorlardı. Ayrıca 100 km sonrası hızı çok belli ediyor. İki ay kullanıp 2011 5,20d aldım. Ankara şehir içi passatla aynı yakıp, hiç değilse basınca gidiyor. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Mart 2019 Yazar Paylaş 9 Mart 2019 3 saat önce, Yasin Mümin Şimşek yazdı: Kangooyu merak etmeye başladım. Passat beklentileri karşılamamış sanırım. Ha bu arada passatı da merak etmeye başladım. En iyisi land abi sana tomofil yaramamış Lr2 tüm beklentileri karşılayan bir araç. Ev borcu olmasa çoktan almıştım 2 Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz 9 Mart 2019 Paylaş 9 Mart 2019 Bazi arabalar ihtiyac karsilayan bir aractir, bazilari nefis korelten bir aractir. Sonuc olarak arabalar aractir abi hic yolda kalmaman, ariza isigi yakmaman, ve hep az yakip cok gitmen dileklerime 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mart 2019 Paylaş 9 Mart 2019 8 saat önce, Servet Aydın yazdı: octavia rs offf offfffffff 23 saat önce, Emre Şimşek yazdı: Passata izolasyon yapan ilk insan olabilirsin 😬 yok bayağı gerilere düşer o konuda Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Mart 2019 Paylaş 9 Mart 2019 (düzenlendi) zaman kaybı 3 saat önce, Oğuz Yılmaz yazdı: Bazi arabalar ihtiyac karsilayan bir aractir, bazilari nefis korelten bir aractir. Sonuc olarak arabalar aractir bazıları ise direk Daalın der 9 Mart 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Mart 2019 Yazar Paylaş 9 Mart 2019 4 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: offf offfffffff yok bayağı gerilere düşer o konuda Göğsü sökmek kolay mı acep? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Mart 2019 Paylaş 11 Mart 2019 Erzincan Vag Center istediğini yapar abi Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 23 Mart 2019 Paylaş 23 Mart 2019 Hişt tirentlayn arabalı ehtiyar, sesin çıkmıyor 😛 Yorum bağlantısı
Recommended Posts