İçeriğe Yönlendir

Vw Passat B8

Servet Aydın

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Bir de objektif değiliz.. 

3 saat önce, Ali Gök yazdı:

millet olarak en iyi bildiğimiz şey anlamadığımız denemediğimiz  şeylere  yorum yapmak. :D 

Bir de objektif değiliz ve ön yargılıyız. 

Yorum bağlantısı
Ali Gök
23 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Bir de objektif değiliz.. 

Bir de objektif değiliz ve ön yargılıyız. 

he doğru o konudada iyiyiz :D 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

İlk uzun yolu maaile yaptım. Yolcuların rahatlığı öncelik olduğu için sürücü konforuna odaklanmadım. Ancak şimdi 3772 km yol sonunda oluşan fikir şu :

Kangoya göre daha ekonomik yakıt tüketimi. 1 litre az her 100 km için. Ciddi fark uzun yolda. 

Yolculuk esnasında yorması arasında fark yok. 3000 devirde kabin içi motor sesi daha fazla passatın. 

Yüksek hızda ve virajda daha güvenli tartışmasız. 

Aracın arkadan kayma meyilli bir kaç yerde tedirgin etti ama alıştım. Şimdi kontrolü ele almam daha çabuk oluyor. 

7.vites 100 ile gidiyorum. Acil hızlanma anında geç kalıyor. 4.vitese geçiyor gazı bekliyor. Üst viteslere geçiş sorunsuz. 

Şehir içi durk kalk silkeleme başladı. Çözümü basit. Al manuel vitese kendin hükmet sisteme. Otomasyon başarılı değil. 

Şimdi sırada kapılara dalma var. Hoparlörler gelmiş. 3 yollu crossover kapı içi basları 60 ile 200 hz arasında ayarlama imkanı sunuyor. Hazır sökülüp montaj yapılırken izolasyon yapacağım. Kapı aç kapa anında oluşan zangırtı kesilir sanırım 

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)
54 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

İlk uzun yolu maaile yaptım. Yolcuların rahatlığı öncelik olduğu için sürücü konforuna odaklanmadım. Ancak şimdi 3772 km yol sonunda oluşan fikir şu :

Kangoya göre daha ekonomik yakıt tüketimi. 1 litre az her 100 km için. Ciddi fark uzun yolda. 

Yolculuk esnasında yorması arasında fark yok. 3000 devirde kabin içi motor sesi daha fazla passatın. 

Yüksek hızda ve virajda daha güvenli tartışmasız. 

Aracın arkadan kayma meyilli bir kaç yerde tedirgin etti ama alıştım. Şimdi kontrolü ele almam daha çabuk oluyor. 

7.vites 100 ile gidiyorum. Acil hızlanma anında geç kalıyor. 4.vitese geçiyor gazı bekliyor. Üst viteslere geçiş sorunsuz. 

Şehir içi durk kalk silkeleme başladı. Çözümü basit. Al manuel vitese kendin hükmet sisteme. Otomasyon başarılı değil. 

Şimdi sırada kapılara dalma var. Hoparlörler gelmiş. 3 yollu crossover kapı içi basları 60 ile 200 hz arasında ayarlama imkanı sunuyor. Hazır sökülüp montaj yapılırken izolasyon yapacağım. Kapı aç kapa anında oluşan zangırtı kesilir sanırım 

1-Dsg kavraması mı silkeliyor?

2-Bu km de neyin zangırtısı?

tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
2 saat önce, Servet Aydın yazdı:

Kapı aç kapa anında oluşan zangırtı kesilir sanırım 

Tok kapı zangırtısı.

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Passata izolasyon yapan ilk insan olabilirsin 😬

Yorum bağlantısı
Hakan Tarım

Neydi o oparlörlerin markası abi? hatokuçi miydi neydi :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
2 saat önce, Ali Gök yazdı:

trim sesi mi ?

Modifiye hoparlor bas vurdukca somunlar dönüyor olmalı

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
On 08.03.2019 at 14:53, Köksal Yılmaz yazdı:

1-Dsg kavraması mı silkeliyor?

2-Bu km de neyin zangırtısı?

Yoğun dur kalk havlu atıyor. Kapılar kapanırken ve sesi biraz açınca düğmelerin oradan geliyor ses. Pandizota bastırınca gidiyor 

On 08.03.2019 at 16:38, Sani Gerşon yazdı:

Tok kapı zangırtısı.

2006 land daha tok yeminle 

On 08.03.2019 at 18:04, Ali Gök yazdı:

trim sesi mi ?

Trim gösterge alanında var 

On 08.03.2019 at 18:07, Emre Şimşek yazdı:

İmkan olsa ön göğüse yaparım ilk önce 

On 08.03.2019 at 20:07, Hakan Tarım yazdı:

Neydi o oparlörlerin markası abi? hatokuçi miydi neydi :D

Hattori anzo 

On 08.03.2019 at 20:26, Mehmet Göktürk yazdı:

Modifiye hoparlor bas vurdukca somunlar dönüyor olmalı

Daha takmadım hocam. Oem oraları 

• Teşekkür 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
On 06.03.2019 at 16:02, Servet Aydın yazdı:

Manuel olsa alırdık yok. Tam benlik olurdu. 

Sürat ve viraj farkı arasında uçurum var. Seyir halinde yorgunluk oranı aynı.Yakıt tüketimi 1.5 litre az. 

Adı passat sadece. Altı üstü otomobil. 

Ben sevemedim. 

Demir yığınına neyin saygısı. 

Ali, yazdıklarımı hakikaten okumuyorsun. Eco vs yok standart araç. 

Sen beni alıntı yapmayınca, arada cevap verince kaçırıyom abi. Çok kalabalık yazılıyor buraya . 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ali, son bir kaç günde yazdıklarımın çoğunu direksiyon başında yazdım. Alıntı vs uğraşma şansım yoktu. Olayları sıcağı sıcağına aktarmayı yaptım 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Bir saat önce, Servet Aydın yazdı:

Ali, son bir kaç günde yazdıklarımın çoğunu direksiyon başında yazdım. Alıntı vs uğraşma şansım yoktu. Olayları sıcağı sıcağına aktarmayı yaptım 

Abi sen arabayı 1,4 act dsg full + full alsaydın, dizel ile aynı fiyata gelirdi. Miss gibi yol boyunca oyuncak gibi oynuyacağın virtual cocpitin olurdu.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ali süperB daha fazla donanıma sahip ve daha ucuz. Lakin isminden dolayı sıcak bakılmadı. Biz logoya bakıp araba alan milletiz. Başkası beğensin diye marka seçeriz 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
3 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Ali süperB daha fazla donanıma sahip ve daha ucuz. Lakin isminden dolayı sıcak bakılmadı. Biz logoya bakıp araba alan milletiz. Başkası beğensin diye marka seçeriz 

Önden kötü arkadan güzel. Aynı araç ikisi de.

Eski DNA yı koruyan bi mühendis var orda herhalde o ölene kadar amblem çukurun içinde duracak önde herhalde.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Donanım zengini B. Vaktinde cx3, V40 ve octavia rs arasında idim. Patron cx3 dedi. Bana kalsa rs alırdım 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Kangooyu merak etmeye başladım. Passat beklentileri karşılamamış sanırım. Ha bu arada passatı da merak etmeye başladım. [emoji23] En iyisi land abi sana tomofil yaramamış

Yorum bağlantısı
Halil Erdoğan

2013 F30 BMW satıp 2017 1.6 tdi comfort dsg passata geçtim. Araç gitmiyor (motor gücü farkı çok) + gitmediği gibi f30 dan fazla yakıyor. Şehir içi F30 6-6,5 LT, passat 8,5-9 LT ortalama yakıyordu.

Passat 7 kasa DSG'den ZF'ye geçince güzeldi de, ZF'den sonra DSG yarım debriyaj sürekli bağırıyor gibi geliyordu. :) İşyeri otoparkında çok az bir eğim var, passat öyle bir bağırıyordu ki yarım debriyaj gidiyorum sanıyorlardı.

Ayrıca 100 km sonrası hızı çok belli ediyor. İki ay kullanıp 2011 5,20d aldım. Ankara şehir içi passatla aynı yakıp, hiç değilse basınca gidiyor. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
3 saat önce, Yasin Mümin Şimşek yazdı:

Kangooyu merak etmeye başladım. Passat beklentileri karşılamamış sanırım. Ha bu arada passatı da merak etmeye başladım. emoji23.png En iyisi land abi sana tomofil yaramamış

Lr2 tüm beklentileri karşılayan bir araç. Ev borcu olmasa çoktan almıştım 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz

Bazi arabalar ihtiyac karsilayan bir aractir, bazilari nefis korelten bir aractir. Sonuc olarak arabalar aractir :)

abi hic yolda kalmaman, ariza isigi yakmaman, ve hep az yakip cok gitmen dileklerime :)

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
8 saat önce, Servet Aydın yazdı:

octavia rs

:wub: offf offfffffff

23 saat önce, Emre Şimşek yazdı:

yok bayağı gerilere düşer o konuda

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

zaman kaybı :seytan:

297240e6eb004740a70f097bb6cc210c23072015

3 saat önce, Oğuz Yılmaz yazdı:

Bazi arabalar ihtiyac karsilayan bir aractir, bazilari nefis korelten bir aractir. Sonuc olarak arabalar aractir :)

bazıları ise direk Daalın der :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
4 saat önce, Çağlar Bayur yazdı:

:wub: offf offfffffff

yok bayağı gerilere düşer o konuda

Göğsü sökmek kolay mı acep? 

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Hakan Tarım

Hişt tirentlayn arabalı ehtiyar, sesin çıkmıyor 😛

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...