Hakan Tarım 6 Şubat 2019 Paylaş 6 Şubat 2019 1 saat önce, Servet Aydın yazdı: Hakan, watı voltu emin ol senden iyi bilirim. Yarın hemen 1 khz 1 volt genlik ile ölçüm yaparım. Distorsiyon %1'i bulmadan 40wattı dans ederek verir sistem. TDA 7850 süs diye konmamış cihaza. Hadi ozaman buyur abi. Dyno cihazı varsa daha iyi olur. Lazımsa SMD amcamızda var imal edip satıyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Şubat 2019 Yazar Paylaş 6 Şubat 2019 Kapatalım bu ses olayını. Unuttklarım ile konuşacak değilim artık Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 8 Şubat 2019 Paylaş 8 Şubat 2019 Servet abi hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız inşallah. Fakat bir düzeltme yapalım, araç seni güçsüz olduğu için dizginleyecek 😀😀😀 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Şubat 2019 Yazar Paylaş 8 Şubat 2019 Bir saat önce, Süha Demirtaş yazdı: Servet abi hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız inşallah. Fakat bir düzeltme yapalım, araç seni güçsüz olduğu için dizginleyecek 😀😀😀 Haklısın Süha başkan. 0-100 10 saniye ve üzeri araçlar çok pasif. Eski kangoo bile 9 saniye idi Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 8 Şubat 2019 Paylaş 8 Şubat 2019 Yazılım kokusu geliyor burnuma..[emoji41] Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 8 Şubat 2019 Paylaş 8 Şubat 2019 Turbo fortumu siparişi verelim ilk önce.. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 8 Şubat 2019 Paylaş 8 Şubat 2019 2 saat önce, Servet Aydın yazdı: Haklısın Süha başkan. 0-100 10 saniye ve üzeri araçlar çok pasif. Eski kangoo bile 9 saniye idi Gps olarak 8 sn ve üstü de yavaş tırt çöp gereksiz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Şubat 2019 Yazar Paylaş 8 Şubat 2019 3 saat önce, Kemal Korkmaz yazdı: Yazılım kokusu geliyor burnuma.. Dsg yanığıdır o 3 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Turbo fortumu siparişi verelim ilk önce.. Vir vir 3 saat önce, Süha Demirtaş yazdı: Gps olarak 8 sn ve üstü de yavaş tırt çöp gereksiz He ya. Göktürk yolları ne ağlardı be geceleri Yorum bağlantısı
Serkan Maden 9 Şubat 2019 Paylaş 9 Şubat 2019 3 saat önce, Mert Gulkokan yazdı: Bagaj kapağı kendi kendine kapanmıyor tırt yani Kendi kapanınca tok sesi duyulmuyormuş 😊 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Şubat 2019 Paylaş 9 Şubat 2019 Servet abi, kar yağıp evde mahsur kalınca kim kurtaracak bizi 🙈 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Şubat 2019 Yazar Paylaş 9 Şubat 2019 7 saat önce, Süha Demirtaş yazdı: Servet abi, kar yağıp evde mahsur kalınca kim kurtaracak bizi 🙈 Freelander1, tek telefon ile kapında 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Şubat 2019 Yazar Paylaş 14 Şubat 2019 İki özellik detay olarak ve teknik olarak çok harika. Km kadran ışığı. Fotosel (ldr) ile aktif oluyor. Gün ışığı arttıkça kadran ışığı artıyor. Gün ışığı azaldığı anda kararıyor. Yolda hepimiz görüyoruz gündüz farı ile gezenleri gece vakti. Tek suçlusu kadran ışığının daima yanıyor olması. Kadran aktif, yaklaşık 30watt led veya akkor ampül ile yola ışık vuruyor. Acemi kişi bunu far sanıp yollara düşüyor. Dikkatimi çekti zaten. Farları açmayı unutan vw sürücüsü yok ya da bana hiç denk gelmedi. Diğer tüm markalarda ise onlarca defa gördüm. Vw bu konuda çok ileri görüşlü. Ve kalorifer sistemi. Mazda Cx3, kabin ısısı altına düşer ise araç, start stop devreden çıkıyor. Vw bunu yapmıyor. Bekledim ne olacak diye. Start stop aktif halde iken kalorifer fanını tam güçte çalıştırdım. Mutlaka sıcak havanın yüksek hava akışı ve harici ısınının düşük olması (+4°) nedeniyle ya motoru çalıştırması ya da kalorifer üfleme ısısının düşmesi gerekirdi. Ancak bunda ısı kaybı yok ve motor çalışmıyor. Geçen gün bahsi geçen ve vw t4 minibüsümden bildiğim elektrikli devirdaim akla geliyor. Araç stop halinde iken su dolanıyor kalorifer hattı boyunca. Bu da kabin içinde ısıyı muhafaza etme adına harika bir olay. Dışarıdan görülmeyen ancak araçlarda olmazsa olmaz sistemi adamlar yapıyor. 2 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Şubat 2019 Paylaş 14 Şubat 2019 3 saat önce, Servet Aydın yazdı: Geçen gün bahsi geçen ve vw t4 minibüsümden bildiğim elektrikli devirdaim akla geliyor. Araç stop halinde iken su dolanıyor kalorifer hattı boyunca. Bu da kabin içinde ısıyı muhafaza etme adına harika bir olay. Sen kalk, PTC'si olmayan Ford'ları 1.5kw'lik ptc'li kangoo ile ez, döv, şimdi de kalk, Alman mühendisliğini öv. Aaaah ah, nerede kaldı o eski nayloncular... 2 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Şubat 2019 Yazar Paylaş 14 Şubat 2019 Yok al. Ciddiyim, passat yerine 110luk kangoyu tercih ederdim. Naylon sevdam gitmez 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Şubat 2019 Paylaş 19 Şubat 2019 Bu akşam tatlısını yedik sahibinin kesesine bereket 1 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Şubat 2019 Paylaş 19 Şubat 2019 Kesesine bereket, Allah güle güle binmeyi nasip etsin. Katmer güzeldi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Şubat 2019 Paylaş 19 Şubat 2019 Katmer çok güzeldi kesene bereket abim. passat ın tekerleri hep düz bassın, tekerine taş değmesin, Bagajından takım sandığı eksilmesin rabbim güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 20 Şubat 2019 Paylaş 20 Şubat 2019 Yemeyenler var. Bak egzoz eğri, far lambası patlamış düzeltilmesi gerek. Yazın Ege Bursa İstanbul turum var. Gelince datlımı yerim haberin olsun. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Şubat 2019 Yazar Paylaş 20 Şubat 2019 2 saat önce, Arda Bülent Güzel yazdı: Gelince datlımı yerim haberin olsun. Başımla beraber 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Şubat 2019 Paylaş 28 Şubat 2019 Şu multimedya cihazın yüzünü göremeyecek miyiz bayım? Bir kaç foto, kısa bilgiler vs? Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 28 Şubat 2019 Paylaş 28 Şubat 2019 Yüzgörümlüğü teklif edelim onder abi? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Şubat 2019 Yazar Paylaş 28 Şubat 2019 7 saat önce, Önder Özcan yazdı: Şu multimedya cihazın yüzünü göremeyecek miyiz bayım? Bir kaç foto, kısa bilgiler vs? Ocakbaşında baksaydın. Bana ne Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Mart 2019 Paylaş 1 Mart 2019 Ocakbaşında baksaydın. Bana ne Sen de haklisin. Neyse tatlisini yerken bol bol bakariz insallah. [emoji1] Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Mart 2019 Paylaş 1 Mart 2019 Zamanin vaktinde toros alayim dedim tatli, yemek Bizide gorursun diyenleri hesapladim.baktimki toros butcemi aşıyor; Vazgecmistim 😁 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts