İçeriğe Yönlendir

Vw Passat B8

Servet Aydın

Recommended Posts

Servet Aydın
Alet edevat ve iş yeri kirasını düştünüz mü?

Yok ya. Görmedin mi kenarda ultamagacinsel sobaları da açmış. Sırf zarar ziyan ya
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay

Bu işte bir hata var ama anlayamadım.. Fotoğraflar tren istasyonunda çekilmediği için mi araba parlamıyor? Kandırılmış mıyız yani hep? :unsure2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Bence @Buğra Höngülportif zoruyla esir alınarak, cebren ve tehdit ile birşeyler yaptırılmış. Keşke buluşma ayarlsnsaydı şahitlik ederdik.

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Bu işte bir hata var ama anlayamadım.. Fotoğraflar tren istasyonunda çekilmediği için mi araba parlamıyor? Kandırılmış mıyız yani hep? :unsure2:

Ben adının da sahte olduğunu düşünüyorum. Kandırıldık sanırsam heralde galiba kesin
Bence [mention=67110]Buğra Höngül[/mention]portif zoruyla esir alınarak, cebren ve tehdit ile birşeyler yaptırılmış. Keşke buluşma ayarlsnsaydı şahitlik ederdik.

Bilerek kimseye haber verme dedi. Deşifre olurum elini ayağını öpeyim dedi. Arabamı bedava yapacaktı ama nerdeee. Birde yetmezmiş gibi kendi arabasının farını yaptırdı yetmedi motörü yıkattırdı bana. Finalde içini de temizletti
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Neyse artık olan olmuş. Biz işimize bakalım..

Pastası, cilası ve seramiği yapılamamış passatlarınız seramik fiyatına alınır 🙂

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Neyse artık olan olmuş. Biz işimize bakalım..

Pastası, cilası ve seramiği yapılamamış passatlarınız seramik fiyatına alınır [emoji846]

Seramiğin mkare rakamı 540bin tele. Pasatın kendisi 3 mkare. Şimdi buradan 2 ekmek düş ekle 27'yi kaç oldu?
Hareleri gizlenen Passatlarınız değerinde alınır.

Hare kaç para biliyon mu. Alayım 500 kaat
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Fazla ışık kusur gösterir, fakir ayudisini geceleri kullan. Bu eksi 30 derecede Yozgat vilayetinde gece yarısı ışıklarda tokatladığım sahte ayudi mi ?  😃

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Bu araba siyah değilmiydi ya [emoji3]

Yanar döner renkli
Satılık passat var..

500bin keş
Fazla ışık kusur gösterir, fakir ayudisini geceleri kullan. Bu eksi 30 derecede Yozgat vilayetinde gece yarısı ışıklarda tokatladığım sahte ayudi mi ?  [emoji2]

Ay canım yaa.. Soğuktan ne gördüğünü şaşırmış
İp var.

Bişeyi de bilme
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Katranı kaynatsan olmaz şeker [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

SüperB'ye [emoji16]
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
artan cila seramik vs varsa abi paket yaparmısın bana [emoji1]

Satarım 10500 tele
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Çamaşır suyu mu kullanıldı rengi açılmış. Rengi solmuş pasatlarınız pilli teneke ile takas edilir

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Keske artmayaydı [emoji23]

Sana 8bin
Aşiret+ Line

Lütfen. Aşiret serileri sunrofflu oluyor.
Çamaşır suyu mu kullanıldı rengi açılmış. Rengi solmuş pasatlarınız pilli teneke ile takas edilir

Üste 4 tane povırbank isterim
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...