Servet Aydın 26 Şubat Yazar Paylaş 26 Şubat Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Yok bu bir büyük abisi Aynen 😁 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 26 Şubat Paylaş 26 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: O da ne? Forum mazdaclub oldu. Biz de sattık iyi mi Yetiş süpermen! 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Şubat Yazar Paylaş 26 Şubat Önder Özcan yazdı: Yetiş süpermen! Tişikkirker Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Önder Özcan yazdı: Yetiş süpermen! Yetişemem. Eds var 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yetişemem. Eds var 80 le gel 2 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Hayırlı olsun abey, o meşhur soruyu sorayım mı? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yetişemem. Eds var Koltuk ısıtmanın fişini çek Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Metin Akbal yazdı: Koltuk ısıtmanın fişini çek komple çektim. Artık benzinle ısınıyorum. Çok ucuz 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: komple çektim. Artık benzinle ısınıyorum. Çok ucuz Egzozun fabrika boyaları duruyordur daha, yanmaya başlar koku yaparsa merak etme. 7 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Servet Aydın yazdı: Heh kamberde geldi peki ya kaster? 7 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Şubat Yazar Paylaş 27 Şubat Mert Yeldan yazdı: Hayırlı olsun abey, o meşhur soruyu sorayım mı? Sorma! Doğan Arşiray yazdı: peki ya kaster? Komik değil bak gülmedik Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Önder Özcan yazdı: Bu defa güldürmedi. Yoo biz güldük:) 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Emmide para yok araba var diye denilen araba buysa Emmi kirli çıkı çıktı 😄 Hayırlı olsun güzel günlerde kullanılsın. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Güzel araba. Ama güzel araba, Kabul edelim güzel araba. Fakat güzel araba. Yalnız güzel araba. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Şubat Yazar Paylaş 28 Şubat Metin Akbal yazdı: Emmide para yok araba var diye denilen araba buysa Emmi kirli çıkı çıktı 😄 Hayırlı olsun güzel günlerde kullanılsın. Adam her ay kasko saplıyor bana. Uçak yoksa newşayırda otoparkında sakalımı keserim 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Hasan Karabekiroglu yazdı: Güzel araba. Ama güzel araba, Kabul edelim güzel araba. Fakat güzel araba. Yalnız güzel araba. araba yok. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mart Paylaş 1 Mart Servet Aydın yazdı: Adam her ay kasko saplıyor bana. Uçak yoksa newşayırda otoparkında sakalımı keserim İyi aklıma getirdin.. dükkanın poliçesine tahsilat girecektim.. Halledeyim onu.. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts