Tamer Topaç 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Servet Aydın yazdı: İntihar edicem demedi kafam karıştı dedi İncinmişsin de demiş olabilir. Okumuş adam. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ocak Yazar Paylaş 10 Ocak Önder Özcan yazdı: 750 bin lira ile takas olur mu? Olması için bir neden göremedim Önder Özcan yazdı: Ölücüyüm sakıncası mı var? Her canlı ölüyü yalayacaktır 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Önder Özcan yazdı: Araç satıldı mı acaba? hayır. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Servet Aydın yazdı: Her canlı ölüyü yalayacaktır Ölü olmak mı canlı olmak mı. İki seçenek de birbirinden harik... aman feci. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Ali Gülmez yazdı: hepi börtdey Badılcan? Hem de kemer olandan? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Koyu kahve renkler eskiden dağlık arazi miydi Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Servet Aydın yazdı: ne bu site projemi 😂 Yollar, yasam alanları ,😂 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Servet Aydın yazdı: Takıldığın yer olursa çekinme, ara sor anlatayım. Olmadı gelir yaparım. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Önder Özcan yazdı: Takıldığın yer olursa çekinme, ara sor anlatayım. Olmadı gelir yaparım. Geçerken beni alacağın yeri biliyorsun 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Önder Özcan yazdı: Takıldığın yer olursa çekinme, ara sor anlatayım. Olmadı gelir yaparım. Köksal Yılmaz yazdı: Geçerken beni alacağın yeri biliyorsun Tabi adam King, tek seferde bir kişi kesmiyor artık 1 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Önder Özcan yazdı: Takıldığın yer olursa çekinme, ara sor anlatayım. Olmadı gelir yaparım. “Elini sürene kartı duhul ederim” dedi dün, bence yeltenme abi.. 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Servet Aydın yazdı: Mg4 konuğumuz🍆 MG4’ün neresi bu abi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Şubat Yazar Paylaş 4 Şubat Emre Şimşek yazdı: MG4’ün neresi bu abi? Dahili şarj cihazı 18kw 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts