Emre Şimşek 3 Haziran Paylaş 3 Haziran 10 bin km’de fren balatası bitiren araba ne dersin.. İyice gözümden düştü bu marka. Bir de yazılım var deyip çamura yatmaları yok mu delirdim burda okurken Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Emre Şimşek yazdı: 10 bin km’de fren balatası bitiren araba ne dersin.. İyice gözümden düştü bu marka. Bir de yazılım var deyip çamura yatmaları yok mu delirdim burda okurken Benim tigu 150 binde orjinal balata 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Çağlar Bayur yazdı: gizli söylenemz ulu orta ayıp hem Siz havadan sudan konuşurken ben 5 e attım haberiniz yok diyordu bi ses kesin şanzımanmış noter dönüşü. Taşlar yerine oturdu... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Makam mercedesi verelim passattan kurtaralım Dsg=patlar. Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Geçmiş olsun. Sıfır superb ile biter konu bence Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran Paylaş 4 Haziran şkoda ile mahalleye almazlar, kız vermezler 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Çağlar Bayur yazdı: şkoda ile mahalleye almazlar, kız vermezler Arka koltuklar yatınca okey masası sıgıyor 🙄 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Alpay Sumer yazdı: Arka koltuklar yatınca okey masası sıgıyor 🙄 bagaja da bi odun semaveri misss 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Çağlar Bayur yazdı: şkoda ile mahalleye almazlar, kız vermezler Yoksa evde kalacaktı. ''Possat'' aşkın tek adresi... 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Çağlar Bayur yazdı: şkoda ile mahalleye almazlar, kız vermezler Ben de diyorum neden mahalleye girerken zorlanıyorum? Şkodadan mıymış o?? Şansımı kapatmışım kendi ellerimle 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 5 Haziran Paylaş 5 Haziran (düzenlendi) servet abi yaşlandı mı yoksa hanımcı mı oldu Skoda kamiq nedir abi ya Not: Servet abi rahatlayacaksan sövebilirsin direk bana 5 Haziran tarihinde Ali Gülmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Cem Işık yazdı: Ben de diyorum neden mahalleye girerken zorlanıyorum? Şkodadan mıymış o?? Şansımı kapatmışım kendi ellerimle janta ayudi amblemi tak aradan sıyrıl 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Çağlar Bayur yazdı: janta ayudi amblemi tak aradan sıyrıl 2025 Ayudi Konyaq 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Çağlar Bayur yazdı: janta ayudi amblemi tak aradan sıyrıl Onu da denedik malum Paparayı da yedik (Neymiş audi alamayıp ezik gibi audi logosu takıyormuşum), şamar oğlanı oldum yahu her durumda mevzu bana patlıyor.. Tamer Topaç yazdı: 2025 Ayudi Konyaq Hennessy mi yoksa?? Yoldayım hemen geliyorum.. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Cem Işık yazdı: Onu da denedik malum Paparayı da yedik (Neymiş audi alamayıp ezik gibi audi logosu takıyormuşum), şamar oğlanı oldum yahu her durumda mevzu bana patlıyor.. Hennessy mi yoksa?? Yoldayım hemen geliyorum.. Abi şkodadan kurtulmak istersen bi telefon kadar yakınım 7/24 müsaitim hatta gelirken vw logolu küçük bişey getirip bırakabilirim de kapıya. Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Köksal Yılmaz yazdı: Abi şkodadan kurtulmak istersen bi telefon kadar yakınım 7/24 müsaitim hatta gelirken vw logolu küçük bişey getirip bırakabilirim de kapıya. Az kaldı o da oluyordu yakın zamanda. Neymiş ööyykk şikodayla geziyormuşum.. Neyse püskürttüm bu saldırıyı da. Ama saldırılar devam ederse ararım zevkle 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Haziran Paylaş 5 Haziran passata devam görünüyor. En iyi araba altındaki arabadır der çin atasözü. 2 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Mehmet Göktürk yazdı: Benim tigu 150 binde orjinal balata Benim Passat ın da orjinal balataları 160 binde geçen hafta değiştirdim. Bittiğinden değil, sertleştiğinden değiştirdim. En kötü %30 daha ömrü vardı. 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Yaş ilerledikçe bir SUV merakı oluyor, 2007'den beri Passat'ın 4 farklı versiyonuna binen babam, T-Roc ile Adana'ya gitti geldi birkaç kez, bu iyiymiş dedi, almayı planlıyor İnip binmesi rahat, ondan sevdi. D segmentinden geçiş, bana pek mantıklı gelmiyor. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Haziran Paylaş 14 Haziran İsa Acar yazdı: Geçmiş olsun Servet abi İyiki de doğmuş dimi? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts