Servet Aydın 3 Haziran Yazar Paylaş 3 Haziran İlkay Başaran yazdı: Benim araba passatı yazılım varken mi yedi? Motor yazılımlı değil ki Çağlar Bayur yazdı: zeytinyağı na gider bu konu çok alıştırdı bunları Ferit, garanti bütçesinden para yağdırmaya Doğan duymasın Emin Önal yazdı: 5 gün konuşulan konu burda 5 satırda okuyunca hiç eğlenceli gelmiyor Adamlarda akıl varsa hemen arabanı yapıp şikodayı da bozmadan geri alırlar senden Sövme serbest mi? Gözlük yok bir hafta yazarım kafama göre 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Servet Aydın yazdı: Motor yazılımlı değil ki Şanzımanda mı yazılım var? Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Servet Aydın yazdı: Sövme serbest mi? Gözlük yok bir hafta yazarım kafama göre Adam her yerden gol yiyor bu aralar. Koca king'e dijital klimasız araba vermeye utanmamışlar mı ? şikoda passtın ikamesi olacak bir marka mı ? neyse çok şey yapmıyorum 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Haziran Paylaş 3 Haziran (düzenlendi) Bi dsg macer.. neyse hayırlı olsun . 3 Haziran tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Servet Aydın yazdı: Olaylar olaylar.. Dsg 3-4.viteste metal sesi yapmaya başlar.120.k’da iken uzatılmış garanti(kasko) ile bilabedel onarımı yapılır. (187.k)Finalde araç tesliminde araçta yazılım var denir ve 60bin fatura konur öne. Savaş baltaları çıkar ve gizli özellik ile dsg bozuluru ispat edin denir. Yok efendim motor yazılımı vardır denir. Dyno testi yapalım deriz yok derler. Hadi tamam niye baştan bakmadınız denir. Prosedür öyle değil denir. Anan aşağı baban yukarı 40bine araç yapılır ki bana kalsa geri toplayın demiştim. Neyse, araç alınır ve bir kaç gün sonra yine saçmalar. Derim ki basınç pompası veya yağ seviyesi düşük, yok mekatronik beyni bozuk derler. Takın başka araçtan bozuksa sizden bilirim derim. Bi bakarlar ki yağ eksik. Yapılır araç ve yine bozulur dsg. Araba bırakılır ve şovrumdan sıfır kamiq verilir. Pasat bırakılır. Bitti Şanzımana mı yazılım attınız ? Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 3 Haziran Paylaş 3 Haziran d sınıfı binek araçtan b suv a geçmek garip değil mi ? Uzun yolda keyif vermez Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Servet Aydın yazdı: Doğan duymasın halka açık şirket, bilançosu kabak gibi ortada Emin Önal yazdı: dijital klimasız araba v nöyyyy... düğmeli klimalı mı kaldı kuzum Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Servet Bey, senin de MB zamanın geldi. Direnme, adamı hasta etme. Bak Sami satışa çıkarmış hazır. Mis gibi C200 komp. kap hemen. C istemem dersen bizim bi arkaaşta E270 var, uyguna alırız sana, kırmızı. 2 5 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Önder Özcan yazdı: kırmızı Offffffffffffffff hem de kırmızı. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Önder Özcan yazdı: Servet Bey, senin de MB zamanın geldi. Direnme, adamı hasta etme. Bak Sami satışa çıkarmış hazır. Mis gibi C200 komp. kap hemen. C istemem dersen bizim bi arkaaşta E270 var, uyguna alırız sana, kırmızı. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Kamiqi kafa kafaya mı verdiler? Kızdırmak icin sormadım 🙄 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Haziran Paylaş 3 Haziran https://www.tesla.com/tr_tr/drive?selectedModel=ModelY Tamer Topaç yazdı: Bunların hükmü artık kalmamış ben öyle gördüm teslayı kullandıktan sonra. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Haziran Yazar Paylaş 3 Haziran Emin Önal yazdı: Adam her yerden gol yiyor bu aralar. Koca king'e dijital klimasız araba vermeye utanmamışlar mı ? şikoda passtın ikamesi olacak bir marka mı ? neyse çok şey yapmıyorum Kaşınma çociiim Tamer Topaç yazdı: Temmuz' a ne kaldı? Sana ne! Takı hazır mı onu de Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bi dsg macer.. neyse hayırlı olsun . Şanzımanı olmayan araç şöferleri yazmasın Hasan Karabekiroglu yazdı: Şanzımana mı yazılım attınız ? Gizli özellikleri açıldı sadece Ali Gülmez yazdı: d sınıfı binek araçtan b suv a geçmek garip değil mi ? Uzun yolda keyif vermez Kamiq keyifli sevdim Çağlar Bayur yazdı: halka açık şirket, bilançosu kabak gibi ortada nöyyyy... düğmeli klimalı mı kaldı kuzum Ellemeli beyle Önder Özcan yazdı: Servet Bey, senin de MB zamanın geldi. Direnme, adamı hasta etme. Bak Sami satışa çıkarmış hazır. Mis gibi C200 komp. kap hemen. C istemem dersen bizim bi arkaaşta E270 var, uyguna alırız sana, kırmızı. Henüz moruklamadım Mehmet Göktürk yazdı: Teslaya yazıl Keşke Alpay Sumer yazdı: Kamiqi kafa kafaya mı verdiler? Kızdırmak icin sormadım 🙄 Yok ikame 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Haziran Paylaş 3 Haziran (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Takı hazır mı onu de Taka hazır tabi. Hazır olmaz mı 3 Haziran tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Servet Aydın yazdı: Gizli özellikleri açıldı sadece Vagcom dan bir özelliği on/off yapanın şanzımanla ne alakası var ben hala anlamış değilim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Hasan Karabekiroglu yazdı: Vagcom dan bir özelliği on/off yapanın şanzımanla ne alakası var ben hala anlamış değilim. prensip meselesi, teybi değiş mazot pompan patlar Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Şanzımanın gizli özelliği ne ki. 3 ten 4 e atarken hadi bakalım hazır mıyız hooop mu diyor 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran Paylaş 3 Haziran İlkay Başaran yazdı: Şanzımanın gizli özelliği ne ki. 3 ten 4 e atarken hadi bakalım hazır mıyız hooop mu diyor gizli söylenemz ulu orta ayıp hem 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Haziran Paylaş 3 Haziran 187K mı dayandı dsg servet abiye. o zaman vw dsg sorunu çözmüş normal kullanıcıya 400 K gider Yorum bağlantısı
Recommended Posts