Servet Aydın 27 Eylül 2023 Yazar Paylaş 27 Eylül 2023 Önder Özcan yazdı: Param kadar konuşursam başka kimseye söz hakkı vermemem gerekir. Posatı hediye paketi yap akşam şoföre aldırırım. Yav he he Mehmet Ozyurek yazdı: Satma.. Beynini bozar.. Kesin bozar Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Eylül 2023 Paylaş 27 Eylül 2023 Servet Aydın yazdı: Satılık posat 17 beygir marşlı lombardinle takas olurmu tarsustan yazıyorum Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Eylül 2023 Yazar Paylaş 27 Eylül 2023 Ali Gök yazdı: 17 beygir marşlı lombardinle takas olurmu tarsustan yazıyorum Üste ne istiyon gardaş Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Eylül 2023 Paylaş 27 Eylül 2023 Servet Aydın yazdı: Üste ne istiyon gardaş Tarla ile beraber mi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Eylül 2023 Yazar Paylaş 27 Eylül 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Tarla ile beraber mi Tarlası mı varmış Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Eylül 2023 Paylaş 27 Eylül 2023 Servet Aydın yazdı: Tarlası mı varmış Tarla mı lazım 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Eylül 2023 Paylaş 27 Eylül 2023 Servet Aydın yazdı: Tarlası mı varmış '17 beygir marşlı lombardini' yolda kullanmıyordur diye düşünüyorum yoksa Yoksa bu model mi voooooov Birde 4x4 modelleri de varmış Buda 4x4 olanı 1 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Önder Özcan yazdı: Hala satılık mı? Elinde mi kalmış? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Önder Özcan yazdı: Hala satılık mı? Hala satılıksa alacak mısın (ünlü bir abd li aktör) Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Ocak Paylaş 12 Ocak İlkay Başaran yazdı: Hala satılıksa alacak mısın (ünlü bir abd li aktör) Yoo, tirent possat satılmıyor diye dalga geçicem 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Önder Özcan yazdı: Yoo, tirent possat satılmıyor diye dalga geçicem Ayvalıkta roll yaptık bi numarası yok. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Ocak Paylaş 12 Ocak İlkay Başaran yazdı: Ayvalıkta roll yaptık bi numarası yok. Sahibi gergindir dikkat et Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Ocak Paylaş 12 Ocak İlkay Başaran yazdı: Ayvalıkta roll yaptık bi numarası yok. Role hazır olmamış olabilir mi? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Mehmet Yeter yazdı: Role hazır olmamış olabilir mi? Role giremedi karaktere yani Emre Şimşek yazdı: Sahibi gergindir dikkat et Bana işlemez. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Ocak Paylaş 12 Ocak İlkay Başaran yazdı: Ayvalıkta roll yaptık bi numarası yok. Onun havası benim çakmağımı doldurmaz. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Ocak Paylaş 12 Ocak (düzenlendi) Önder Özcan yazdı: Onun havası benim çakmağımı doldurmaz. Lbt teybi çok güzel ama 12 Ocak tarihinde İlkay Başaran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Haziran Yazar Paylaş 3 Haziran Olaylar olaylar.. Dsg 3-4.viteste metal sesi yapmaya başlar.120.k’da iken uzatılmış garanti(kasko) ile bilabedel onarımı yapılır. (187.k)Finalde araç tesliminde araçta yazılım var denir ve 60bin fatura konur öne. Savaş baltaları çıkar ve gizli özellik ile dsg bozuluru ispat edin denir. Yok efendim motor yazılımı vardır denir. Dyno testi yapalım deriz yok derler. Hadi tamam niye baştan bakmadınız denir. Prosedür öyle değil denir. Anan aşağı baban yukarı 40bine araç yapılır ki bana kalsa geri toplayın demiştim. Neyse, araç alınır ve bir kaç gün sonra yine saçmalar. Derim ki basınç pompası veya yağ seviyesi düşük, yok mekatronik beyni bozuk derler. Takın başka araçtan bozuksa sizden bilirim derim. Bi bakarlar ki yağ eksik. Yapılır araç ve yine bozulur dsg. Araba bırakılır ve şovrumdan sıfır kamiq verilir. Pasat bırakılır. Bitti 3 1 1 6 5 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Servet Aydın yazdı: Olaylar olaylar.. Dsg 3-4.viteste metal sesi yapmaya başlar.120.k’da iken uzatılmış garanti(kasko) ile bilabedel onarımı yapılır. (187.k)Finalde araç tesliminde araçta yazılım var denir ve 60bin fatura konut öne. Savaş baltaları çıkar ve gizli özellik ile dsg bozuluru ispat edin denir. Yok efendim motor yazılımı vardır denir. Dyno testi yapalım deriz yok derler. Hadi tamam niye baştan bakmadınız denir. Prosedür öyle değil denir. Anan aşağı baban yukarı 40bine araç yapılır ki bana kalsa geri toplayın demiştim. Neyse, araç alınır ve bir kaç gün sonra yine saçmalar. Derim ki basınç pompası veya yağ seviyesi düşük, yok mekatronik beyni bozuk derler. Takın başka araçtan bozuksa sizden bilirim derim. Bi bakarlar ki yağ eksik. Yapılır araç ve yine bozulur dsg. Araba bırakılır ve şovrumdan sıfır kamiq verilir. Pasat bırakılır. Bitti Benim araba passatı yazılım varken mi yedi? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Servet Aydın yazdı: Bi bakarlar ki yağ eksik. zeytinyağı na gider bu konu Servet Aydın yazdı: yok mekatronik beyni bozuk derler. çok alıştırdı bunları Ferit, garanti bütçesinden para yağdırmaya Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Servet Aydın yazdı: Olaylar olaylar.. Dsg 3-4.viteste metal sesi yapmaya başlar.120.k’da iken uzatılmış garanti(kasko) ile bilabedel onarımı yapılır. (187.k)Finalde araç tesliminde araçta yazılım var denir ve 60bin fatura konur öne. Savaş baltaları çıkar ve gizli özellik ile dsg bozuluru ispat edin denir. Yok efendim motor yazılımı vardır denir. Dyno testi yapalım deriz yok derler. Hadi tamam niye baştan bakmadınız denir. Prosedür öyle değil denir. Anan aşağı baban yukarı 40bine araç yapılır ki bana kalsa geri toplayın demiştim. Neyse, araç alınır ve bir kaç gün sonra yine saçmalar. Derim ki basınç pompası veya yağ seviyesi düşük, yok mekatronik beyni bozuk derler. Takın başka araçtan bozuksa sizden bilirim derim. Bi bakarlar ki yağ eksik. Yapılır araç ve yine bozulur dsg. Araba bırakılır ve şovrumdan sıfır kamiq verilir. Pasat bırakılır. Bitti 5 gün konuşulan konu burda 5 satırda okuyunca hiç eğlenceli gelmiyor Adamlarda akıl varsa hemen arabanı yapıp şikodayı da bozmadan geri alırlar senden 1 8 Yorum bağlantısı
Recommended Posts