Servet Aydın 28 Nisan 2022 Yazar Paylaş 28 Nisan 2022 Mert Yeldan yazdı: Gebzeyi bir yanık kokusu sardı. Kıskanma Ü.Emre Kartal yazdı: Neden yanmış ki? Fazla mı güneşlenmiş? Sana ne kışt Mehmet Ozyurek yazdı: Belirli şeyler karşılığı konuşur anlatırım her şeyi. Demin öyle demiyodun ama Cem Işık yazdı: Emmi ne istiyorsa bir eksiğine satarım aynı bilgiyi, gel vatandaş Avukat listede yukarı çıkıyorsun Tansu Kalafatoğlu yazdı: Posat hig lan. Güç aşiretle birleşti. Daha ötesi yok. Dağılın İlk sıraya seni yazdım pikaçu Ali Tuğberk Avar yazdı: Bu passatı sıfır alın diyorlar. Avrupa'ya gidicem yakın zamanda uçakla gitmek bozuyor arabayla gidicem Makedonya'nın Hırvatistan'ın filan çorak topraklarında Megane ile böbrek taşı düşürmemek adına patron Passat alalım sana dedi. 3 yaşını geçmiş bir vw yolda bırakır diyorlar sağdan soldan. Acep alma diye mi diyorlar yoksa hakikat bu mu merak ediyorum. Merco dedikte bakalım nasip. En kötü memleketteki mercoyla gidecez Kim nasıl kullandı bilinmelidir.. Bendeki 4.yaşına girdi bişey yok çok şükür 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Nisan 2022 Paylaş 28 Nisan 2022 Servet Aydın yazdı: Demin öyle demiyodun ama Harika olmuş. Giriyorsun yazılıma. Gündüz farları virajlarda yansın diyorsun. Bitti Eskiden olsa 4 diyot 2 role 10 metre kablo bir tane izole bant kullanırdık. Yine de olmazdı, tetiği nereden alacağımızı bulamazdık. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Nisan 2022 Yazar Paylaş 28 Nisan 2022 Direksiyon miline sensör bağlamak için az uğraşmadık vaktinde Yorum bağlantısı
Ali Gök 28 Nisan 2022 Paylaş 28 Nisan 2022 nasıl yok sis farı yahu şakamı yapıonuz benim b6 kasada bile vardı onu geç kamyonette var Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Nisan 2022 Yazar Paylaş 28 Nisan 2022 Satıldı mı?3 yıl sonra nasıl yok sis farı yahu şakamı yapıonuz benim b6 kasada bile vardı onu geç kamyonette var İşe yarar bi ışık kaynağı değil 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Nisan 2022 Paylaş 28 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Posat hig lan. Güç aşiretle birleşti. Daha ötesi yok. Dağılın 2 haftada nasıl da aklın başına gelmiş aferim... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Nisan 2022 Paylaş 28 Nisan 2022 Servet Aydın yazdı: Direksiyon miline sensör bağlamak için az uğraşmadık vaktinde Ben direk rotlara odaklanmıştım Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 28 Nisan 2022 Paylaş 28 Nisan 2022 (düzenlendi) Ali Gök yazdı: nasıl yok sis farı yahu şakamı yapıonuz benim b6 kasada bile vardı onu geç kamyonette var Sende her mekanizma var ama hep bende bile var diyorsun Gerçi bende bile var 28 Nisan 2022 tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Nisan 2022 Paylaş 29 Nisan 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben direk rotlara odaklanmıştım 1. Viteste ışıklar açıkken yansa yeter bana Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Nisan 2022 Paylaş 29 Nisan 2022 Emre Şimşek yazdı: 1. Viteste ışıklar açıkken yansa yeter bana Yüklenmeyin adama yahu 😉 Geri vitese takınca yananlar var aramızda 😎 Ali Gök yazdı: nasıl yok sis farı yahu şakamı yapıonuz benim b6 kasada bile vardı onu geç kamyonette var 1 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 29 Nisan 2022 Paylaş 29 Nisan 2022 Gunaydin herkese Eline sağlık Servet bey güzel olmuş, faydası oluyor dönüşlerde, siste de alttan daha iyi bir aydınlatma sağlıyor, sanırsam parlama altta olduğu için sürücünün gözünü almıyor.Benim düşüncem temel güvenlik donanımlarında biri olarak sis farı en üst donanimda da en altında da standart olmalı Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 29 Nisan 2022 Paylaş 29 Nisan 2022 Barış AÇIL yazdı: sis farı en üst donanimda da en altında da standart olmalı @Servet Aydınbak bak millet ne diyor 🤦🤦 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Nisan 2022 Yazar Paylaş 29 Nisan 2022 Gunaydin herkese Eline sağlık Servet bey güzel olmuş, faydası oluyor dönüşlerde, siste de alttan daha iyi bir aydınlatma sağlıyor, sanırsam parlama altta olduğu için sürücünün gözünü almıyor.Benim düşüncem temel güvenlik donanımlarında biri olarak sis farı en üst donanimda da en altında da standart olmalıBarış, sis hiçbir zaman yere çökmüyor. Yaklaşık bi 30 40 cm kadar yerden yukarıda kalıyor. Sis farı bu nedenle araçta en aşağı konumda yer alıyor ancak jilet gibi keskin olmayan ışık kaynağı ile yaramayı bırak daha fazla gölge yapıyor. Yağmurda zaten başlı başına dert.. Önde gereksiz fazladan parlak ışık gözü alıyor ve uzak yeri görmeyi engelliyor. 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Nisan 2022 Paylaş 29 Nisan 2022 Emre Şimşek yazdı: 1. Viteste ışıklar açıkken yansa yeter bana C5 ile 90 la giderken yaktırıyorum ben 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 29 Nisan 2022 Paylaş 29 Nisan 2022 Sis farı görmek için değil, görülmek için mantıklı zaten. O sebeple arka sis farı en önemlisi ama önler de farları kapatıp sisleri açmak için gerekli bence. Çünkü farlar yanıkken siste araç kullanmak çok zor, kapalıyken de görülmek mümkün değil Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Nisan 2022 Paylaş 29 Nisan 2022 Sis farı sadece virajda işe yarıyor. Başka bir işe yaramıyor. Millet sis varken bile açmıyor, dörtlülerle gidiyor. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Nisan 2022 Paylaş 29 Nisan 2022 Ali Gök yazdı: sis farı olmasa dahamı iyi yani vw koymamış ise evet kurcalama bozcan Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 29 Nisan 2022 Paylaş 29 Nisan 2022 Yıl olmuş 2022 sis farı nedir Allah aşkına.. 20'lik diş kadar gereksiz bir aksesuar 3 2 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 29 Nisan 2022 Paylaş 29 Nisan 2022 Servet Aydın yazdı: Gündüz farı olan yerde sis farı çalışacak. Viraj aydınlatma amaç. güle güle kullan abi ellerine sağlık 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Nisan 2022 Paylaş 29 Nisan 2022 Sis farı en çok isuzu npr kamyona yakışırdı. 1 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 29 Nisan 2022 Paylaş 29 Nisan 2022 Ilk aracimda sis farı yoktu, bunda özellikle eklemiştim sipariş verirken ama bir kaç kez kullanmak nasip oldu.Nerdeyse aynı paraya koltuk ısıtma, ve cam isitmayi içeren kış paketi vardı. Onu alsana ...Sivas ta yaşıyorsun... 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar 29 Nisan 2022 Paylaş 29 Nisan 2022 Servet Aydın yazdı: Kim nasıl kullandı bilinmelidir.. Dosta giden bir araç almak lazım o zaman üstat. Araştırıyoruz. Kısa yol uzun yol deneyimledim ateş ediyor resmen çok hoşuma gitti özellikle uzun yolda. Gücümüz 2-3 yaşında passata yetiyor sıfırı absürt pahalı merco da şu an lüks kaçıyor açıkçası, patronla aynı markaya binersem şirkette çok laf dönecek. 6-7 yaşında da olsa mercodansa 2 yaşında Passat tercihim olur. Birkaç seneye işler bu hızda devam ederse passattan da mercoya geçeriz inş. Her zaman genç arabadan yanayımdır. Fiyatlar çok yüksek ama sağlam iş yapıyoruz çok şükür. Alınca foruma da yapıştırıcam aracı ruhsat şirketin olsa da bizim sonuçta siyah istiyorum bence en çok siyah yakışıyor bu araca Yorum bağlantısı
Recommended Posts