Mehmet Ozyurek 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 İsa Acar yazdı: Beleş çikolata mı var? dı.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 İsa Acar yazdı: Beleş çikolata mı var? çileği çuklatsız mı yiyelim yahu? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: Elin adamları evdeki çikileta stoğunu ve kağıt havlu stoğunu çalıyor. Yetmiyor 90lık akü getirip şarj ediyor. Alacam anektarları çalıştır adamları.. 1 haftalık yemek yapıp çamaşır yıkayıp ütülesinler. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Mart 2022 Yazar Paylaş 24 Mart 2022 çalıştır adamları.. 1 haftalık yemek yapıp çamaşır yıkayıp ütülesinler.Arkalarını toplasınlar kafi. Çabi bişeyler yapıyor sonra mmm çok güsel olmuş la diyip kendisi yiyor Satıldı mı? Takoz var mı?650bine satarım Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 650 bine ben de satarım. Getir parayı götür Mb yi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Mart 2022 Yazar Paylaş 24 Mart 2022 650 bine ben de satarım. Getir parayı götür Mb yi.Camından içeri kiremit düşmüş mbyi napam 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: Çabi bişeyler yapıyor sonra mmm çok güsel olmuş la diyip kendisi yiyor fesleğeniM i alpiniM yanına kutuya alalım ltf Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Mart 2022 Yazar Paylaş 24 Mart 2022 fesleğeniM i alpiniM yanına kutuya alalım ltfOnlar şey oldu eee attaa gittiler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: Onlar şey oldu eee attaa gittiler liviv de masaya yatıralım konuyu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Mart 2022 Yazar Paylaş 24 Mart 2022 liviv de masaya yatıralım konuyuÖnce Putin bi geri gitsin Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: Camından içeri kiremit düşmüş mbyi napam Konu bana ne ara geldi diyecektim az kalsın 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Selçuk Bakış yazdı: Konu bana ne ara geldi diyecektim az kalsın belanı arıyosun bence 😂 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Satamaz.. Yerine ne koyacak o güzellikte.. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Önder Özcan yazdı: 650 bine ben de satarım. Getir parayı götür Mb yi. Pilleri bende abi oynayacağın zaman alırsın. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Satamaz.. Yerine ne koyacak o güzellikte.. berlinGO 1 2 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Bagaj lambasi ile uğraşıyorum hala. Önceleri switch olarak onaylanmıştır hatta balata temizleyici sprey ile bagaj acma butonunun içini temizlemeye çalışmıştım. Sanki oldu gibiydi ama bir müddet sonra hiç yanmaz hale geldi.Bugun akşam lambayı soktum kontrol amaçlı. 12 v 10A degeri var lambanın, içindeki flama incelmis gibi gorunuyor ama kopmamis.Bir tane de lambada 1n4004 diyot var 12 volt 2 amperlik adaptorde yanıyor..Sonrasında bagajda ki çıkışı olctum iki sefer sirasiyla 12,5 ve 11,9 v değerlerini okudum ve sürekli veriyor. Bu demek oluyor ki switch te de sorun yok enerji geliyor lambaya kadar.Eee lambada yukarıdaki değerlerde yanıyor. Sorun ne anlamadım. Yarin lamba ve diyotu yenileyim diyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 şaseyi deneyin kablo ile başka yerden çekip lamba yanıyor mu, voltaj geliyor şase zayıftır? 3 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 şaseyi deneyin kablo ile başka yerden çekip lamba yanıyor mu, voltaj geliyor şase zayıftır?Yarin sabah ilk is olarak deneyeceğim TesekkurlerEdit: hmmm deneyeceğim dedim ama bahsettiğiniz (-) ucu aracın kaportasindan almak değil mi? Yoksa hiç denemeyeyim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Barış AÇIL yazdı: bahsettiğiniz (-) ucu aracın kaportasindan almak değil mi evet boyasız bir vida bulun bagajda yakınlarda, şaseyi oradan alın ampülün bir ucuna 2 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 Merhaba herkeseBugun dediğinizi yaptım Çağlar bey, haklısınız eksi ucu kaportadan alınca lamba yandı.Şase akımı zayıf geliyor, kablo çekmeden orijinal halini işlevsel hale getirebilir miyim?Mesela sigortası yapar mı? Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 Aksam üzeri dayanamadım bagaj iç dosemesini soktum, arka kilit mekanizmasını ölçen açan logoyu soktum temizledim. Lambadan kilide kadar gelen eksi kablo sağlam, uğraştım bir türlü yanmadi. Sonrasında pes ettim toplarken bagaj kilit mekanizmasina da balata spreyi sıktım, oda ne! lamba yandı. Bunun üzerine ulasabildigim kadariyla kilidi temizledim. Serviste bakımda bagaj kilidine sivi gres sıkmışlardi, bir süre sonra da lamba yanmamaya başlamıştı, o zamanda balata spreyi ile temizlemistim ve yanmıştı. Muhtemelen zamanla toz topluyor ve teması kesiyor.Aslında bagaj kaplamasini açmışken bir tarafı alüminyum folyo kaplı cam yünü vardi, izolasyon amaçlı bagaja doseyeyim dedim ama yorulmustum daha ugrasmadim 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 Sorun çözülmüş Allah'tan, iyi denk gelmiş 😊 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Nisan 2022 Yazar Paylaş 28 Nisan 2022 Yine tamamen kusursu öhhhğğhh kusu öhhöhhöö şey işte iyi bir montaj ile SİS farına kavuştu araç. Ve fakat aslında sis farı yok aracın. Gündüz farı olan yerde sis farı çalışacak. Viraj aydınlatma amaç. Farlar çıkma ve içten hasarlı. Tamamen steril ve prof işlem ile içleri açıldı ve onarım yapıldı. H11 ledler ile göreve başladı sistem. Gelsin fotolar.İlgili fotolar harici gelenlere itibar etmeyin. Feyk hepsi. 10 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 28 Nisan 2022 Paylaş 28 Nisan 2022 Sis farının camı pişmiş diyor dış mihraklar Ellerine sağlık abi gayet güzel oldu sonuç, Allah yolunu pür nur etsin 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts