Önder Özcan 27 Şubat 2022 Paylaş 27 Şubat 2022 Servet Aydın yazdı: Ataşehirde yaşıyorum gelme Ataşehirin de suyu çıktı desene 😒 Avropa yakasına taşınayım bari. Kiralık ev gören haber etsin beyler. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Şubat 2022 Paylaş 27 Şubat 2022 Önder Özcan yazdı: Kiralık ev bildirim geldi kontrat hazır 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Şubat 2022 Paylaş 27 Şubat 2022 Servet Aydın yazdı: 600 bine verdim gitti BAJAJ alacak.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Şubat 2022 Paylaş 27 Şubat 2022 ince lastikli araba kalmazdı eskiden kar kış lastiği takmazdık nylon cord Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Şubat 2022 Paylaş 27 Şubat 2022 Önder Özcan yazdı: Ataşehirin de suyu çıktı desene 😒 Avropa yakasına taşınayım bari. Kiralık ev gören haber etsin beyler. sağ böbreği alırım. Ya da yıldızı bırak 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Şubat 2022 Paylaş 27 Şubat 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: ince lastikli araba kalmazdı eskiden kar kış lastiği takmazdık nylon cord Hemde daha ekonomik mondeoda yazlık 235/50 kışlık 215/55 27 Şubat 2022 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Şubat 2022 Paylaş 28 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: bildirim geldi kontrat hazır Mert Yeldan yazdı: sağ böbreği alırım. Ya da yıldızı bırak Vay arkadaş. İnsan bu kadar insafsız olur mu ya? Yine de kabul, benim eve bugün kiracı kontrata gelecek, arabasını üzerime geçirmek, maaşına haciz koymak, kışlık erzağımızın temini anlaşması falan bikaç bişey daha var, bu işler biraz zaman alır. Yarın kısmetse ikisinden birini seçeriz. Böbrek sağ olması şart mı? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Şubat 2022 Paylaş 28 Şubat 2022 Önder Özcan yazdı: Vay arkadaş. İnsan bu kadar insafsız olur mu ya? Yine de kabul, benim eve bugün kiracı kontrata gelecek, arabasını üzerime geçirmek, maaşına haciz koymak, kışlık erzağımızın temini anlaşması falan bikaç bişey daha var, bu işler biraz zaman alır. Yarın kısmetse ikisinden birini seçeriz. Böbrek sağ olması şart mı? ölü olmasın da 😅 sağ olsun. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 28 Şubat 2022 Paylaş 28 Şubat 2022 Mert Yeldan yazdı: ölü olmasın da 😅 sağ olsun. Sağ olsun = iyi olsun demekmiş. Başın sağ olsun şeklinde dile getirdiğimiz temennimiz de , yaran iyileşsin anlamında imiş (gereksiz bilgi ama dursun burada) 6 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 28 Şubat 2022 Paylaş 28 Şubat 2022 Cem Işık yazdı: Sağ olsun = iyi olsun demekmiş. Başın sağ olsun şeklinde dile getirdiğimiz temennimiz de , yaran iyileşsin anlamında imiş (gereksiz bilgi ama dursun burada) Başın (yaran) sağalsın.. Sizin de açıkladığınız gibi yaran iyileşsin demek(miş) Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Önder Özcan yazdı: İyi ki doğdun Passat. her 10 bin km için 1 mum dikelim pastaya 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 O kadar mumun sığabileceği bi pasta yok. Her 50 bine desen tamam 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Mart 2022 Yazar Paylaş 3 Mart 2022 Konuşun biraz daha.. Tüy dikecem bende bi tarafınıza 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Önder Özcan yazdı: Al buna dik ! 🎂 Biran için ne figürü olduğunu çözemeyip korktum🙈 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: Konuşun biraz daha.. Tüy dikecem bende bi tarafınıza Sakin abi. Şimdi o viledayı yavaşça yere bırak. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Üretimi biten, stoğu olmayan malın piyasasını karaborsa belirler. Sedan, passat, dsg ve dizelin bir arada bulunduğu son kasa. Ben olsam, eve elin adamlarını alacağıma arabamı salonun ortasına çekerdim. Arabana iyi bak Abi. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Mart 2022 Yazar Paylaş 8 Mart 2022 Üretimi biten, stoğu olmayan malın piyasasını karaborsa belirler. Sedan, passat, dsg ve dizelin bir arada bulunduğu son kasa. Ben olsam, eve elin adamlarını alacağıma arabamı salonun ortasına çekerdim. Arabana iyi bak Abi. Elin adamları evdeki çikileta stoğunu ve kağıt havlu stoğunu çalıyor. Yetmiyor 90lık akü getirip şarj ediyor. Alacam anektarları 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: Elin adamları evdeki çikileta stoğunu Söyleyecektim ben aslında ama unuttum.. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: Elin adamları evdeki çikileta stoğunu ve kağıt havlu stoğunu çalıyor. Yetmiyor 90lık akü getirip şarj ediyor. Alacam anektarları Çikileta neyse de kağıt havluna sahip çık bence. Yorum bağlantısı
Recommended Posts