İçeriğe Yönlendir

Vw Passat B8

Servet Aydın

Recommended Posts

Mehmet Göktürk

Yeni kasa yok. Eski kasada önü kalkıklar vardı ilk başta gelmişti. Ben alacaktım 2010 da  ellerinde yoktu kem küm ettilerdi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
(düzenlendi)

@Servet Aydın 2015 santafe 1915 kg, 2015 bmw x5 2050 kg. Ayrıca Bmw x3 1820 kg. Araçların hepsi 2,0 dizel ve 4x4.

Bilgiler sahibinden.com sitesinden alınmıştır.

tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sahibinden ne kadar güvenli bilmiyorum. Santa fe ağırmış.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

2150 x5 2059 santa fe. Kaldı geriye güç kontrolü. Bol beygir kaygan zeminde dikkat istiyor.

Yeni kasa yok. Eski kasada önü kalkıklar vardı ilk başta gelmişti. Ben alacaktım 2010 da  ellerinde yoktu kem küm ettilerdi.

Bir ara 2.0 tdi gözüme kestirdim eski kasa
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel
1.4 tsi konusunda (hem eski hem yeni) herhalde en tecrübeli benim. 

geçen cuma kış lastikli tiguan ile ankaraya gittim geldim. 135 ile gittim geldim kesintisiz ve ankara içi biraz (ostim aselsan civarı). yaktığım yakıt 6.5 ortalama
eğer 110 ile gitseydim 5.8 olurdu

Resimdeki araç jetta görünüyor. Tiguan (benimki) 1 litre daha fazla yakar aynı kullanıma. Ancak bu jetta yeni nesil EA211 motor muhtemel. (benimki de).

Hocam araç jetta değil 1.4 TSİ dsg 150 comfort passat. Biliyorsun bizim hanımdada sizin tiguandan var. Passat benim görüşüme göre tiguandan az yakıyor.
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

E 53 bmw 2170 kg 3.0 V 6 218 hp
Santa fe 1968 kg 2.2 150 hp

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Arda Bülent Güzel yazdı:

Hocam araç jetta değil 1.4 TSİ dsg 150 comfort passat. Biliyorsun bizim hanımdada sizin tiguandan var. Passat benim görüşüme göre tiguandan az yakıyor.

tamam yenisi yandan şaşırttı. sizin görüşünüze değil gerçekten az yakıyor. Rüzgar direnci nedeniyle. Biraz da lastik.  Tiguanda passata göre rüzgar sesi de fazla yüksek hızda (120 den itibaren)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Koray Demir
Servet Aydın yazdı:

Montaj tamam kod işi kaldı. Ön camın filmi kesip yer açmak zulüm. Hadi tamam onu da yaptım da insan bi bakar çift taraflı bant ne renk. Yapıştırınca fark ettim ama iş işten geçmiş oldu. Siyah içeride gri dışarıda kaldı5bbf52244a95d1c4027c74595f3b08f9.jpg

Bi gelişme var mı kod işinden aracın kilometre ne durumda kaç k oldu virüs sebebiyle yatıyor mu yoksa?

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Bi gelişme var mı kod işinden aracın kilometre ne durumda kaç k oldu virüs sebebiyle yatıyor mu yoksa?

Yatıyor Koray. Yağmur sezgisi aktif sanırım alt yapı hazır ama tam verimli değil. Tanıtımı bitince çalışır. İlletten kurtulalım sağsalim bakacağız

Km an itibariyle 45.k oldu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Hacı Şenyurt
Bi kangoo değil ki 400bin gitsin amortisör.

Virüs [emoji3083] kaptı herhalde. Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bugün yarın bakıma girecek. Kıl tüy derlerse şenlik çıkar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Abi bu süspansiyonu tam anlayamadım. Plastik aksam süspansiyon içindenmi düşmüş aşağıya. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Araç liftte yada krikoda. ( Forkliftte de denebilir)

Bagaj a koyulan yük illaki tıs tıs kacirtacak. :p kac kilo yükle geziyor 😛

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Servet Aydın yazdı:

Bi kangoo değil ki 400bin gitsin amortisör.

589a14e570cd4856a7da07292463bad0.jpg

Garantisi bitmiştir bunun.. 

Tamir ettirelim amortisörü

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Passat alma arifesinde böyle şeyler görmek beni caydırıyor. Aldıktan son süspansiyon akıtacaksa işimiz var. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Telefonun markası nedir ?

Alacan mı?
Abi bu süspansiyonu tam anlayamadım. Plastik aksam süspansiyon içindenmi düşmüş aşağıya. 

Yağ kaçağı var
Araç liftte yada krikoda. ( Forkliftte de denebilir)
Bagaj a koyulan yük illaki tıs tıs kacirtacak. :p kac kilo yükle geziyor [emoji14]

Taş çatlasın 100 150 kg yük alıyorum

Garantisi bitmiştir bunun.. 
Tamir ettirelim amortisörü

3 yıl tam garanti var daha
Bir sorun yok
Düşen aparat üstteki gövdeyi tutar
Üstteki gövdede amortisör milini kirden sudan korur
Üst gövde büyük ihtimal amortisör takozuna sıkıştığı için düşmemiş

Düşen bişey yok. Sıkıntı başlamış
Passat alma arifesinde böyle şeyler görmek beni caydırıyor. Aldıktan son süspansiyon akıtacaksa işimiz var. 

Bütçeyi ne ara 200bin yaptın lem
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Olabilir kul yapisi canim benim arabaninda 60 binde patladi buyutmeye gerek yok [emoji16]

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sorun şu ki hiçbir fığansız kulun araçları böyle erken havlu atmadı çok uzun ömürlü olması beklenen parçalarda.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Ama hiç bir Fransız binek değildi ki 😛

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

Tabi Fransızlar oraya amortisör yerine düz boru koymuş zıp zıp gidiyorsun.. haliyle bozulmuyor :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...